Damarris
Annelies Regtop
Vingerafdruk ataat er mooi op. De tekst op de achterkant is slecht te lezen. Hanger is beschadig, zitten duidelijke krassen op.
Antwoord van DamarrisWe hebben meteen gevraagd om de hanger terug te sturen naar ons, zodat we de hanger nog eens te polijsten, maar deze heeft u niet teruggestuurd.
Sandra
Super blij er mee. Goede service, top kwaliteit.
Hoe beoordeel je Damarris?
Annie van Uem
Sonja Koerten
Keurig op tijd geleverd.
A
Zeer onvriendelijke meneer. Hele slechte afwerking op vingerafdrukhanger van mijn dierbare. Ik heb van tevoren héél duidelijk aangegeven wat ik wilde qua afdruk. Meneer heeft ervoor gekozen om niet terug te communiceren hierover. Dit heeft hij helaas alsnog verkeerd gegraveerd ondanks mijn duidelijk gearceerde foto en tekst uitleg. Mijn vingerafdrukhanger is daardoor niet duidelijk zichtbaar. Het zijn een paar verticale strepen geworden, wat ik dus juist niet wilde. Lijkt wel zebraprint. Je ziet niet dat het een vingerafdruk is nu. Hij zegt dat het niet waar is want hij heeft geen zin om hem opnieuw te maken (eigen woorden van hem). Direct vanaf het begin kreeg ik al een onprofessionele en chagrijnige mail terug. Zonde van een vereeuwiging van een mooie herinnering en van mijn paar honderd euro. Nog niet eens gesproken over de doffe plekken op het goud. Bedenk goed of je hier bestelt.
Aanvulling op uw antwoord:
Jammer dat u leugens verkondigd om uw nalatigheid te verdoezelen. Natuurlijk praat ik niet met hoofdletters. Ik ben ten alle tijde netjes. Wat zwak om dit als bedrijf te verzinnen om uzelf in een beter daglicht te zetten. U kapte meteen het gesprek al af. Er viel niet meer te mailen, laat staan bellen. Ik vroeg om een oplossing. Daar zegt u op in de mail dat u geen oplossing gaat zoeken met mij. Anders was deze review niet nodig natuurlijk. Iedereen die ik de verschillen laat zien vindt het jammer dat het geen vingerafdruk lijkt. En dat het wel degelijk uitmaakt t.o.v. het voorbeeld wat ik u had gestuurd. Dit lijkt er niet op. En dit gaat niet over 1 mm.
Het is niet erg geloofwaardig om alles te ontkennen van iedereen. Erg onprofessioneel om te liegen.
Mocht webwinkelkeur het mailcontact willen lezen en de verschillen willen inzien, dan kan ik dat opsturen. -
hema westerhoff
Goede prijs hele mooe kwalitiwt en super snelle levering. Top bedrijf
Irma
Snelle levering, sierraad ziet er mooi uit
Anja
Ben heel blij met m’n vingerafdruk hangertje.
Tonnie Van Houcke
heel mooi en snelle levering
Regina Romonesco
Geweldige service, en een super mooi gemaakt sieraad als aandenken aan mijn moeder.
Erika
Snelle service,vriendelijke te woord gestaan en beantwoord al je vragen en maakt je wensen waar.
Zeker aan te bevelen.
Ben er super blij mee -
Top service
Mooie spullen en super service.. goed bereikbaar en hulpvol met vragen
Geertine Kazen
Vriendelijk in contact!
Ros
Ik ben nooit zo van een beoordeling schrijven, maar dit verdiend een beoordeling. Ik heb een hartjes ketting voor mijn moeder besteld met foto van haar kleinkinderen. De foto is zo leven echt gegraveerd. Heb zelden zoiets moois gezien. Echt heel top gedaan! Dankjewel
Willem
Snelle levering en van een mooie kwaliteit.
Ivonne
Gouden hanger laten maken met de vingerafdruk van mijn moeder. Een mooie tastbare herinnering. Fijn mailcontact, vragen werden snel beantwoord. Bij bestellen stond er een levertijd van 3-5 werkdagen. Het heeft wat langer geduurd. Maar dat was voor mij persoonlijk niet zo’n probleem. Ik zou Damarris zeker aanraden voor een mooi (gedenk)sieraad.
Helma
Heb nu 2x wat besteld bij Damaris en super tevreden correkt te woord gestaan mooie sieraden geleverd en snel. ..mocht ik ooit wat werr willen kom ik echt bij jullie
Rob Metselaar
Mooie ringen aangeschaft van titanium en goud. Precies als op de site. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
A.Bosch
Echt hele mooie graveringen in zowel sleutelhangers als sieraden zowel zilver als rvs
Snelle levering en super prijzen -
Marja
Twee zwarte sleutelhangers met gravure bestel. Supersnelle levering en ze zien er boven verwachting mooi uit. Heel blij mee.