Daka Deco
Met de luxe 3D wandpanelen van Daka Deco creëer je gemakkelijk en snel een designer look in je huis! Onze wandpanelen kunnen binnen overal gebruikt worden, zijn gemaakt van PVC en zijn vochtbestendig, vuurvast, recyclebaar, eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk te instaleren.
9,7

• Boushra

Geweldig bedrijf!
    Daka Deco levert topkwaliteit producten en uitstekende service. Snelle levering, duidelijke communicatie en een mooi assortiment. Absoluut een aanrader!

• W. L.
    Review voor Daka Deco

ik had pvc behang besteld binnen 2 dagen geleverd.
    echter zat er in 1 rol een productie foutje ,dit vermeld bij dakodeco en zonder vragen een nieuwe rol toegestuurd gekregen.
    dikke pluim voor dakodeco
    raad deze webshop iedereen aan geweldige service.

• Hoe beoordeel je Daka Deco?

• Aya
    Review voor Daka Deco

Mijn online aankoop bij Daka Deco was geweldig! De website is gebruiksvriendelijk, en mijn bestelling arriveerde snel en goed verpakt. De kwaliteit is top. Zeer tevreden! Zeker een aanrader.

• Corrie van Wingerden
    Review voor Daka Deco

Geweldig !! Gewoon over het oude behang geplakt en blijft super zitten 😀 uiteraard wel ontvet - schoongemaakt 😉

• Henk
    Review voor Daka Deco

Ik heb onlangs het zelflevend behang van Daka Deco aangeschaft en ik ben er absoluut verliefd op! Het ontwerp is niet alleen uniek, maar de kwaliteit is ook uitstekend. Een prachtige aanvulling in mijn interieur.

• Haris
    Review voor Daka Deco

Snelle levering, top service, producten van hoogwaardig kwaliteit & zeker een aanrader. Wij hebben gekozen voor de AKU Hexagon wandpanelen, wat een mooi product is dit.

• Monique
    Review voor Daka Deco

Wij hebben het pvc behang gekocht en de onderkant van onze bar in de huiskamer mee gedaan en het ziet er echt waanzinnig mooi uit.
    Zo blij dat ik jullie op facebook ben tegengekomen.. Geweldige service en goede uitleg !!.. Wij gaan zeker nog een keer gebruik maken van het behang !!. Groetjes monique

• Marian
    Review voor Daka Deco

Mooi product, makkelijk zelf aan te brengen, heb het in het toilet en de pvc wandpaneel plakbehang op 2 muren in de woonkamer.
    Ziet er mooi uit.
    Is heel goed aan te brengen

• Marjolein
    Review voor Daka Deco

Ik heb de achterwand van mijn keuken en badkamer getransformeerd met het zelfklevende behang. Geweldig advies gekregen over hoe ik dit moest aanpakken. Dus dit is zeker gemakkelijk zelf te doen! Supersnelle levering en het personeel was ook nog eens hartstikke vriendelijk.

• Dominique
    Review voor Daka Deco

Ik heb wandpanelen en behangpapier. Prijs kwaliteit helemaal geweldig, zowel behangpapier als panelen.

• Azra
    Review voor Daka Deco

Geweldige service, top producten, hoge kwaliteit, zeer tervreden over alles. Top!

• Dennis
    Review voor Daka Deco

Wij hebben voor onze sterk verouderde wc ruimte PVC behang van Daka Deco besteld. super snel thuis geleverd, makkelijk aan te brengen en super eindresultaat.

Super tevreden.

• Georgie
    Review voor Daka Deco

Geweldige service. Goede kwalitatieve producten. Snel in huis. Wij zijn super tevreden en raden Daka Deco bij iedereen aan!

• Lisa
    Review voor Daka Deco

Snelle levering en het pvc behang plakt heel erg goed. Wij zijn er heel erg blij mee! Echt een aanrader

• Sofie
    Review voor Daka Deco

Snelle levering en goede service. Wij hebben het pvc behang meteen gebruikt. Dit ging vlot en gaf een prachtig eindresultaat. Heel tevreden!

• Anita
    Review voor Daka Deco

Het eindresultaat is werkelijk boven verwachting!
    Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een dikke 10!

• Ledde
    Review voor Daka Deco

Al voor de 3e keer besteld. Wij zijn echt super tevreden. Het behang is makkelijk aan te brengen en word snel thuis geleverd. Super service!

• Dior
    Review voor Daka Deco

We ordered AYSA XL PAKKET WHITE LIGHT BROWN, we didn't like the product because its all plastic and looking very fake. We wanted to send it back, but they are charging 100 euros (so not like all the webshops in the world when there is a full refund. I will never buy from them again.

• Harrie
    Review voor Daka Deco

Top spul. Gemakkelijk te verwerken en een heel mooi eindresultaat voor maar weinig budget. Ik raad dit product aan iedereen aan.

• Sandra
    Review voor Daka Deco

Product was zo te bestellen. Maar wij waren totaal niet te tevreden over het product. Muur glad gemaakt,maar behang zat vol luchtbellen. 2 x mail gestuurd,maar krijgen geen antwoord. Slechte klantenservice.