Dailywheels
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 02-06-2025 stopgezet
Martins Knapsis
Ik kreeg het pakket pas na een maand, de helft van het pakket was verkeerd.Ik zal nooit meer van dit bedrijf sturen. Ze hebben ook niet gereageerd op de e-mail
Anton
Fatbike is keurig en netjes gerepareerd tegen over een eerlijke prijs
De jong
Late levering, annuleren wordt niet verwerkt, retourneren wordt niet op gereageerd een grote sh*tshow dit bedrijf!! Nooit hier iets kopen!
Aaldert Dijkstra
Alles was correct in doos geleverd. Vandaag alles uit gepakt en gemonteerd.
Een perfecte Fat bike. Bedankt Dailywheels. -
Oguz
Perfect
Rachel Van Den Heuvel
Ze beloven binnen 1 werkdag te leveren het waren er 4 je krijgt geen bericht over wanneer ze komen moet je zelf achteraan gaan maar ze zijn alleen bereikbaar via WhatsApp en daar reageren ze vaak pas de volgende dag.
Er zou volgens de site een slot bij zitten dat was dus niet zo.
De fatbike werd geleverd met VALSCHADE en daar maakte ik een opmerking over en toen zei die dat is met transport gebeurt kun je makkelijk overspuiten met lak van de action wat ik heel onprofessioneel vind ik vroeg geld terug zodat ik het opnieuw kan laten spuiten krijg ik 10euro terug waar ik dus niet veel mee kan -
Vincent
Super mooie Fatbike ziet er stoer uit. Hele snelle levering voor een goedkope prijs👊👊
Iulian Marian GONGEANU
Excelent
Mw c
Prima opgelost
Volodymyr Kakun
is goed
Marco Oranje
Vlotte levering, simpel maar goed product.
Miranda
Telefonisch niet bereikbaar !. Fatbike nog steeds niet geleverd !
Michel Korte
Goede service en snelle levering van mijn bestelling
Majel Hendriksen
Eind
Ilias 035
product deed het niet, 26 euro uitgegeven voor niks.
Ebel Koolman
Snelle levering.
Michel Augustus
Super snel geleverd heel goed !!
Broer Ruiter
Super snel geleverd
Adam Sharfeldin
Geweldige levering,snel,top service
Rameh Alkhalaf
Slechte bezorgservice Iemand zei op een dag dat de bezorging 4 dagen duurde
Antwoord van DailywheelsBeste Rameh Alkhalaf,
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het erg vervelend is als een bestelling langer onderweg is dan verwacht. Tijdens de drukte van Black Friday en de feestdagen kan het helaas voorkomen dat onze vervoerders, zoals PostNL, vertraging oplopen.
Wij streven altijd naar een snelle en betrouwbare levering en betreuren dat dit niet is gelukt in uw geval. We nemen uw feedback serieus en zullen blijven werken aan verbeteringen, zodat dergelijke vertragingen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen worden.
Heeft u nog vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Neem gerust contact met ons op via info@dailywheels.nl of 0850609594. We staan voor u klaar.
Emirhan
Dailywheels