DailyArgan
6,7
Filter 99 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 76 met beschrijving

• Guida Verschut
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Ik wacht al meer dan een maand. Paketje nog steeds niet ontvangen. Echt niet tof dit!

• Anna Drenthen

Nog niks binnen

• Hoe beoordeel je DailyArgan?

• DailyArgan Fraude / Fraud / Betrug
    Review voor DailyArgan

Helaas handelt de handelaar frauduleus. Er wordt bijvoorbeeld 100% BATANA-olie van Elaeis Guineensis verkocht.

Elaeis Guineensis is echter gewoon palmolie. Batana-olie wordt verkregen uit de zaden van de Amerikaanse oliepalm (Elaeis oleifera).

Het prijsverschil tussen Batana-olie en palmolie is aanzienlijk. Batana-olie is een kwaliteitsproduct en kan tussen de 50 en 150 euro per liter kosten, afhankelijk van de leverancier, zuiverheid en herkomst.

Palmolie daarentegen is een overal verkrijgbaar en goedkoop industrieel product en kost 1-3 euro per liter.

###

Der Händler agiert leider betrügerisch. Es wird bespielsweise 100% BATANA Öl aus Elaeis Guineensis verkauft.

Elaeis Guineensis ist aber einfaches Palmöl. Batana-Öl wird aus den Samen der American Oil Palm (Elaeis oleifera) gewonnen.

Der Preisunterschied zwischen Batana-Öl und Palmöl ist erheblich. Batana-Öl ist ein Premiumprodukt und kann je nach Anbieter, Reinheit und Herkunft zwischen 50 und 150 Euro pro Liter kosten.

Palmöl hingegen ist ein weit verbreitetes und kostengünstiges Industrieprodukt und kostet 1-3 Euro pro Liter.

###

Unfortunately, the trader is acting fraudulently. For example, 100% BATANA oil from Elaeis Guineensis is sold.

However, Elaeis Guineensis is simply palm oil. Batana oil is obtained from the seeds of the American Oil Palm (Elaeis oleifera).

The price difference between Batana oil and palm oil is considerable. Batana oil is a premium product and can cost between 50 and 150 euros per liter, depending on the supplier, purity and origin.

Palm oil, on the other hand, is a widely available and inexpensive industrial product and costs 1-3 euros per liter.

• L
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Ik heb de batana olie besteld, heb meer dan 3 weken moeten wachten op het product. Heb 3x contact gelegd met dit bedrijf, totaal geen reactie terug. Als consument wil ik niet alleen het product maar ook goeie service. Dit bedrijf heeft geen dienstverlening, ze zijn niet bereikbaar en ze reageren niet op e-mails.

• Peter Ungvari
    Geverifieerde klant van DailyArgan

De service was oké, maar de afleveringtijd is niet de volgende 1-2 werkdagen. Ik heb sowieso 1 week gewacht voor de aankomst van mijn produkten. Alles is prima.

• Rémi Babeliowsky
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Het product is nooit binnen gekomen. Zelfs na contact te hebben er is nooit iets binnen gekomen. Laat je niet oplichten door dit bedrijf.

• Marianne
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Na bestellen weken niks vernomen . Uiteindelijk bestelling gekomen . Op een mail geen reactie gekomen . Gelukkig wel bestelde spullen geleverd, al was dit weken later dan wat er staat .

• Peter
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Levering product was zoek geraakt. W

• Karin Ouwens
    Geverifieerde klant van DailyArgan

29 juli besteld 2 september ontvangen. Geen aanrader dus!!!

• Cheryl
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Snelle service. Product conform de beschrijving en foto's. Nog te kort gebruikt om te bepalen of het ook werkt.

• Mieke
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Met de reactie op de review is mijn zuinige oordeel goed gemaakt

• kaout
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Bestelling is nooit aangekomen. Ook geen postnl track en trace ofzo. Vier of vijf keer gemailed, geen reactie. Ik vind dit zo erg....

• Maria Peters
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Levering duurde een paar weken - maar dit was al aangekondigd op de site. Fijne producten, ik ben zeer tevreden.

• Hafidha Anaya
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Ze waren mijn bestelling helemaal vergeten ik moest ze een bericht sturen.

• Chan Évora
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Weken geleden besteld en nog niks binnen. Weet niet waar het is bezorgd

• 10d
    Review voor DailyArgan

Meer dan een maand geleden producten besteld. Producten tot op heden niet onvangen. Bedrijf heeft beloofd om deze binnen anderhalve week te leveren, niet gedaan. Nadat ik om terugbetaling van mijn geld heb gevraagd, ook geen reactie. In de orderbevestigingsmail schrijven ze 'je pakket is verzonden', terwijl het product niet eens op voorraad is. Zo te zien hebben andere cosumenten precies deselfde ervaring. :)

• Mihael Tomic
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Uiteindelijk is het product wel gekomen na me maar wel langer dan gezegd pas na 8 weken

• ibtissam Amrous
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Duurde bijna 3 weken voordat het product in huis was.(lag niet aan postnl). Op mail na 1 week werd niet gereageerd.

• Willeke
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Communicatie qua levertijd zou prettig zijn om onduidelijkheid te voorkomen.

• Louise Van mullem
    Geverifieerde klant van DailyArgan

Grote oplichting!!! Mensen bestel hier niet!!!!! Ze sturen niks op en ze reageren ook niet op je mail. Ben me geld gewoon kwijt!