DRYdecorations
Meike
Marieke heeft voor ons een boeket en bloemen voor een taart geleverd en wat was het mooi! Het overleggen was fijn en ze denkt goed mee. Producten zijn super!
Dank je wel MariekeAntwoord van DRYdecorationsBedankt Meike voor je leuke review! Het was een leuke opdracht :)
Rianne
Geen seconde spijt gehad van de keus om Marieke ons bruidsboeket, bruidegom corsage en corsage voor onze ouders te laten maken! De communicatie was vlekkeloos, fijn en gezellig en Marieke neemt je helemaal mee in het proces, wat ontzettend snel gaat. Marieke wist heel goed onze wensen in de praktijk te brengen. Binnen een paar uur had ze alles klaar en konden wij akkoord geven om het te laten verzenden. De verzending was ook prima geregeld! Alles kwam keurig netjes aan en Marieke had nog wat goede tips gegeven om de bloemen zo mooi mogelijk te houden tot onze bruiloft. Het geheel paste ontzettend mooi bij alles op onze dag en het maakte het plaatje helemaal compleet! Wij raden Marieke voor 100% aan!
Antwoord van DRYdecorationsHoi Rianne bedankt voor je lieve woorden! Met liefde voor jullie gemaakt!
Hoe beoordeel je DRYdecorations?
Daniella Postma
Geweldige en snelle service, mooi product en secuur verzonden. Grote dank!
Antwoord van DRYdecorationsHartelijk dank voor je fantastische review! Ik ben ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met mijn service en het product. Het is voor mij erg belangrijk dat alles snel en zorgvuldig bij je aankomt, dus het doet me goed te horen dat dit is gelukt. Jouw waardering betekent veel voor me. Nogmaals bedankt, en ik hoop je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊
Christien
Wij hebben een bruidsboeket, zakcorsage en haarspelden laten maken door Marieke. De communicatie was heel erg prettig en door een paar voorbeelden wat wij mooi vinden denkt Marieke goed mee en neemt ze je helemaal mee in het proces. Het resultaat was dan ook echt prachtig! We hebben ook alleen maar mooie reacties gekregen van onze gasten. Marieke, nogmaals heel erg bedankt!
Antwoord van DRYdecorationsBedankt voor je mooie review, Christien! We zijn ontzettend blij dat jullie zo tevreden zijn met het bruidsboeket, de zakcorsage en de haarspelden. Het was me een waar genoegen om jullie ideeën tot leven te brengen. Geweldig om te horen dat de gasten ook zo enthousiast waren. Nogmaals heel erg bedankt!
Wendy
Geweldig boeket, goed meedenken bij het samenstellen ervan. Erg mooi. Nog bedankt!
Lineke
Super leuke avond gehad met de workshop van drydacorations! Mooie materialen en goeie hulp.
A
Echt een prachtig boeket! Fijne communicatie, ze luisterde goed naar mijn wensen en nu heel blij!
Jette Berchery
Lieve mensen met mooie spullen ❤️
Mohr1990
Goede service en super goede communicatie... luisterd naar je wensen
Antwoord van DRYdecorationsBedankt voor je beoordeling!
Barbara en Cyril
Hele goede duidelijke gezellige service! Wel merkte ik op onze trouwdag zelf toch de zijden rozen en de witte bloemetjes met de donkeren knopjes heel fragiel zijn en hierdoor uitvielen. Jammer. Maar
Ook had ik de rozen groter verwacht. Maar ik zou zeker opnieuw voor Marieke/DryDecorations hebben gekozen!Antwoord van DRYdecorationsBedankt voor jullie review. Ik vond het een leuke opdracht om voor jullie aan de slag te gaan. Ik wens jullie veel geluk samen.
Kim
Hele mooie haarkam besteld voor mijn bruiloft. Erg leuk dat je zelf kan aangeven welke kleuren je wilt. En toen er vanalles mis ging bij de bezorgdienst werd ik goed geholpen, waardoor het nog net op tijd aankwam, goede service dus!
Antwoord van DRYdecorationsKim bedankt voor je leuke review! Het was even spannend inderdaad maar gelukkig is alles goed gekomen :)
Elisa
Wij waren ontzettend blij dat wij relatief laat nog terecht konden bij DRYdecorations voor prachtige droogbloemen voor de backdrop op onze bruiloft. Aangezien onze eigen bloemist had afgezegd, was dit echt onze redding en zijn wij nog extra dankbaar voor de prachtige bloemen. De backdrop bloemen waren perfect afgestemd op ons kleurenthema en onze verdere wensen. Nogmaals ontzettend bedankt voor de prachtige creatie!
Antwoord van DRYdecorationsBedankt Elisa voor je mooie review! Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen! Veel geluk samen.
Jessica
Goed en fijn contact.
Professioneel.
Goed verpakt, zonder beschadigingen ontvangen.
Super blij met het eindresultaat van de hoed die op verzoek persoonlijk is gemaakt.🩷
Zeker een aanrader! -
Elvira
Super leuke eigenaresse! Neemt je helemaal mee in het proces en denkt goed mee. Wist onze wensen perfect te verwerken in ons bruidsboeket (en bijpassend haarspeldje). Aanrader!
Antwoord van DRYdecorationsBedankt Elvira voor je lieve woorden! Het was een leuke opdracht!
Beau
Bij Marieke terecht gekomen door mijn haarstyliste. Zij had diverse droogbloem creaties voor bij je bruidskapsel liggen en hier werd ik verliefd op. Marieke is heel vriendelijk en luisterde goed naar onze wensen, zo nodig past ze dit zonder moeite aan. Vandaag mijn 'haarsieraad' ontvangen & nog een bijhorende taarttopper voor onze bruidstaart. Alleen maar vol lof, het is prachtig, goed verpakt, erg blij mee. Nog 4 weekjes aftellen, dan kunnen we het gebruiken en het het mooie is dat we het na onze trouwdag gewoon kunnen bewaren als herinnering. 🩵 Mocht ik ooit nog iets zoeken wat betreft droogbloemen kom ik zeker hier terug. Marieke, dankjewel!
Marieke
Heel blij met het trouwboeket, de corsage en de bijpassende bloemen voor aan de stoelen. Communicatie was heel prettig en er werd goed meegedacht. Erg tevreden over het eindresultaat. Prachtig! Zeker een aanrader voor als je nog een uniek trouwboeket zoekt. Dankjewel!
Antwoord van DRYdecorationsBedankt Marieke voor je leuke review. Geniet van je mooie aandenken en heel veel geluk samen :)
Annika
Heel blij met mijn haarspeldjes en een corsage voor mijn (nu) man!
Fijn hoe open drydecorations stond voor overleg en aanpassingen van mijn kant!! Dank daarvoor!! 5 van de 5 sterren van mij!Antwoord van DRYdecorationsBedankt Annika voor je lieve review! Veel geluk samen :)
Lotte
Prachtig trouwboeket, in overleg was het ook prima aan te passen, zodat het helemaal naar mijn smaak was! Stond ook geweldig bij mijn jurk en het mooiste vind ik dat ik hem nu in een vaas kan zetten en dat hij nog heel lang mooi blijft!! Ik hen er echt heel blij mee!!
Antwoord van DRYdecorationsBedankt Lotte voor je leuke review! Heel veel plezier met je bruidsboeket, geniet er nog lang van!
Emelie
Ontzettend mooi resultaat, de krans blijft heel erg lang mooi. Intussen heb ik de krans al een paar maanden en het ziet er nog steeds als nieuw uit!
Super goed contact ook met de verkoper, over iedere stap van het proces neemt ze contact met je op en zo komt de krans tot het perfecte eindresultaat. Ik ben helemaal tevreden en het is een zekere aanrader!
Ps: het word ook nog eens leuk voor je ingepakt en verzonden😁😄Antwoord van DRYdecorationsEmelie bedankt voor je leuke review :)
maaike
Ik heb een bruidsboeket laten maken door Marieke. Prettig persoonlijk contact. Ze denkt goed mee en het was fijn dat we tussen door foto's kregen toegestuurd. het boeket was prachtig! Zeker een aanrader!
Antwoord van DRYdecorationsHeel erg bedankt voor je review, het was een feestje om voor je aan de slag te gaan.