DEZZY'S
Pollypoppypop
Mooie kleurlenzen, Helemaal blij mee.
Antwoord van DEZZY'SHi Polly,
Dankjewel voor je mooie review! Heel veel plezier met de lenzen gewenst.
Sandy
Snelle levering. Topper
Antwoord van DEZZY'SHi Sandy,
Dank voor je vijf sterren en fijn dat je de levering snel hebt ervaren!
Team Dezzy's -
Hoe beoordeel je DEZZY'S?
Leyla Budun
Prachtige mooie lenzen ...
Antwoord van DEZZY'SHi Leyla,
Dankjewel voor je vijf sterren! Zijn blij dat je de lenzen als prachtig ervaart.
Heel veel plezier ermee.🩵
mariam elgebory
Kleuren komen niet overeen met de omschrijving
Antwoord van DEZZY'SHi Mariam,
Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de kleur niet overeenkwam met je verwachtingen. We vermelden bij elke kleur dat het resultaat kan variëren, omdat de uiteindelijke look beïnvloed wordt door je eigen oogkleur. Om teleurstelling te voorkomen, raden we altijd aan om vooraf advies te vragen aan onze kleuradviseurs, die graag helpen bij het vinden van de beste match. Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. We waarderen je input en staan klaar om je verder te helpen!
Team DEZZY'S -
Asmae
De webwinkel heeft een hele fijne service en staat voor de klant klaar. Er zijn geen verbeterpunten.
Antwoord van DEZZY'SHi Asmae,
Willen je bedanken voor je mooie review! Zijn blij met hoe je onze service hebt ervaren.
Heel veel plezier met je bestelling.
Melis Bovatekin
Ik heb er twee besteld, en de kleur van één lijkt bijna zwart, helemaal niet zoals op de foto, maar hij zit wel comfortabel. De andere heeft een mooie kleur, maar één lens is erg ongemakkelijk en irriteert heel erg. Ik ben met geen van beide tevreden, en omruilen of retourneren is niet mogelijk. Dit is echt frustrerend. Ik twijfel aan de echtheid van de lenzen.Antwoord van DEZZY'SHi Melis,
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de lenzen en dat je ongemak ervaart. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is. Hoewel we eerder hebben gesproken en je een passende oplossing hebben aangeboden, hebben we helaas niks meer van je vernomen.
Betreft de kleurkeuze, adviseren wij altijd om vooraf contact op te nemen met onze kleuradviseurs. Elke lens dekt uiteraard anders aangezien elke oogkleur uniek is en dus resulteert op een ander eindresultaat. Heb je ook gekeken of je de lens niet omgekeerd aanbrengt? Daarbij is het ook belangrijk om de lenzen goed te reinigen met lenzen vloeistof. 💕
Horen graag van je.
Houda Hamdaoui
Super Snelle levering en mijn kleurlenzen zijn gewoon prachtig 😍!
Antwoord van DEZZY'SHi Houda,
Fijn dat je de levering en kleurlenzen zo positief hebt ervaren!
Mocht je de lenzen op onze socials willen delen, lijkt ons dat heel leuk om terug te zien.
Heel veel plezier ermee gewenst namens ons.💕
Sanne McDaniels
Geweldige service en mooie lenzen!
Antwoord van DEZZY'SHi Sanne,
Bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier met de lenzen. 💕
Team DEZZY'S -
S.
Order aanvankelijk niet ontvangen door toedoen van Post NL. De laatste jaren heb ik sowieso geen hoge pet op van deze bezorgdienst.
Echter heeft Devony de bestelling nogmaals verzonden. Ditmaal mocht ik dit zeer spoedig in ontvangst nemen. De betreffende verzendkosten hoefde ik niet te voldoen.
De lenzen zelf zijn van prima kwaliteit. Ik heb vanuit een eerdere order de kleur Taylor Hazel Brown besteld en vanuit deze laatste order de kleuren Graphite gray en Ochre Brown. Bij de kleur Taylor Hazel Brown oogt het alsof de lenzen een extra laag op mijn ogen creëren. Ogen lijken hierdoor ietwat uit te puilen. De kleur is verder mooi.
De kleur Graphite Gray oogt helaas anders bij het model op de foto dan bij mij. Bij het model is deze kleur zichtbaar als een diepe grijsachtige kleur. Er lijken zelfs meerdere kleurschakeringen in te zitten. Wellicht door haar eigen bruine ogen die erdoorheen komen? Ook ik heb donkerbruine ogen, echter zijn de lenzen bij mij grijs/blauw en lichter van tint. Daarnaast oogt deze kleur bij mij niet heel natuurlijk.
De meest natuurlijke kleur van alle drie de lenzen is mijns inziens de Ochre Brown. Het extra laagje (zoals bij de Taylor Hazel) is nauwelijks zichtbaar. En de kleur is heel erg mooi en oogt bij mij het meest natuurlijk. Deze zal ik vaker bestellen.
Verder heb ik een sterkte -2.75 met daarbij cilinder. Vooralsnog lijkt een sterkte -3 bij deze lenzen het meest in de buurt te komen. Cilinder is eenvoudigweg lastig.
Wat worden de lenzen overigens stijlvol verpakt met daarbij voorzien van een wel heel lekker luchtje.
Bedankt voor de goede service en de mooie lenzen 🌸Antwoord van DEZZY'SHi S,
Bedankt voor je fantastische review! We zijn zo blij dat je de lenzen en onze service waardeert. Het is geweldig om te horen dat de Ochre Brown kleur goed bij je past!
We nemen je opmerkingen over de andere kleuren serieus en zullen blijven werken aan verbeteringen. Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten!
Geniet van je lenzen en tot de volgende keer!
Team Dezzy’s
Babi Pridonashvili
I love this lens
Antwoord van DEZZY'SHi Babi,
Thanks for the review! Enjoy your lenses. :)
Team DEZZY-S -
Furkan O
Top kwaliteit , top gepresenteerd ❤️
Antwoord van DEZZY'SHi Furkan,
Dankjewel voor je mooie review! Hier doen wij het voor.
Heel veel plezier met de lenzen gewenst namens ons team.
DEZZY-S.COM -
Mahsa Amini
Snelle levering ❤️mooie colour ♥️
Antwoord van DEZZY'SHi Mahsa,
Bedankt voor je vijf sterren! Fijn dat je de levering snel ervaren hebt vanuit Belgie.
Heel veel plezier met je lenzen namens ons. 💕👀
DEZZY-S.COM -
Danish Van Eijk
Op de lenzen zit een erg scherpe print waardoor het nog realistischer is! Ook zijn de lenzen goed gepigmenteerd!
Antwoord van DEZZY'SHi Danish,
Bedankt voor het delen van je positieve review! Wij zijn blij dat je de lenzen ook zo realistisch ervaart. :)
Heel veel plezier met de lenzen gewenst.👀💕
Team DEZZY'S. -
Esma Gurler
Ik heb mijn bestelling nogsteeds niet binnen
Antwoord van DEZZY'SHi Esma,
Wij hebben meerdere malen contact met je op proberen te nemen maar helaas zonder gehoor. Het moment dat je deze review hebt achtergelaten, was je tracking code nog up-to date en is die inmiddels bezorgd. 💕
Helaas waren er wat vertragingen bij PostNL vanwege de pinksterdagen. Hier hebben wij jammer genoeg geen grip op. Zou je alsnog contact met ons kunnen opnemen? Ik hoor heel graag van je.
Melissa
Ondanks kleurlenzen waar ik persoonlijk niet tevreden mee was/ben door de kleur is dit heel correct en naar tevredenheid opgelost voor me. De service is echt top! Ze denken heel erg met je mee. En zijn erg coulant. Binnenkort mag ik een andere kleur ontvangen. Ik hoop dan ook dat deze mij wel bevallen. De lenzen zelf zijn wel heel erg dekkend!
Antwoord van DEZZY'SHi Melissa,
Bedankt voor je review! Wij adviseren altijd om vooraf contact op te nemen met onze kleuradviseurs om je te helpen met het vinden van de juiste kleur. Nu heb je een erg opvallende kleur grijs uitgekozen die erg dekt en wij dus niet aanraden als 'natuurlijke tint'. Hier was je uiteraard wel naar op zoek dus zijn blij dat wij met een passende oplossing konden komen na ons kleuradvies.
Heel veel plezier met de lenzen gewenst.💕
Team DEZZY'S. -
Gwynn
Heel erg blij met mijn lenzen. Ik heb specifiek lenzen gekozen die niet heel erg opvallen. Dat is ook zeker gelukt. Ze zijn echt prachtig!
Antwoord van DEZZY'SHi Gwynn,
Super tof om te lezen dat je zo blij bent met de lenzen! Fijn dat de lenzen naar smaak zijn en je voor een natuurlijke tint hebt gekozen. :)
Heel veel plezier gewenst namens ons team.💕
Anoniem
Mooie lenzen en meam
Antwoord van DEZZY'SHi!
Fijn dat je de lenzen positief ervaart en ons vijf sterren gegeven hebt. Heel veel plezier gewenst met je bestelling.
Josefien
ik had mijn pakketje de volgende dag in huis. ik had de kleur wildcat brown besteld en het staat super natuurlijk heel blij mee. ik ga hier vaker bestellen!
Antwoord van DEZZY'SHi Josefien,
Bedankt voor het delen van je mooie review! Fijn dat je onze levering zo snel ervaren hebt en de kleur bevalt.
Heel veel plezier met je bestelling. <3
Sharona Soraya
Super mooi super snelle levering! Niet eens langer dan 24 uur hoeven te wachten. Ik ben echt tevreden 💕Thankyou all ❤️❤️❤️
Antwoord van DEZZY'SHi Sharona,
Wat fijn dat je zo tevreden bent! Wij willen je onwijs veel plezier met de lenzen wensen.💕🛍️
Team THE DEZZY FACTORY -
I-Smet
Heel snelle levering! Pakketje was fijn verpakt met zelfs een lekker geurtje aan.
Antwoord van DEZZY'SHi I-Smet,
Fijn dat je onze levering en verpakking zo positief ervaren hebt! Heel veel plezier met de lenzen.💕
Team THE DEZZY FACTORY