DAM-NL www.duurzameafbouwmaterialen.nl
De duurzame producten die wij aanbieden zijn van hoogwaardige professionele kwaliteit, zijn eenvoudig te monteren, zijn onderhoudsarm en hebben in de meeste gevallen 10 jaar garantie en een verwachte levensduur van ca. 30 jaar!
Heb je een vraag over een product of het toepassen hiervan, ben je van plan zelf te gaan monteren en heb je hier een vraag over óf ben je op zoek naar een betrouwbare montageservice die het werk voor u uit handen neemt?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je met plezier verder!
Adil Bulut
Snelle acties en snelle afhandelingen, top
Seb Luijten
Prima informatie verstrekking en een prima afwerking van de geplaatste order
Hoe beoordeel je DAM-NL www.duurzameafbouwmaterialen.nl?
Shoukee Chen
IK wordt geweldig en snel geholpen bij mijn aankopen. Naast heel deskundig advies om het aanbrengen van de materialen. Mijn vertrouwen in deze onderneming is dan ook meer dan 100%. En heel belangrijk afspraak is afspraak!!
Nommer
Goed meegedacht, goede prijs, vlot geleverd.
Jos de Ridder
Prima service en snelle levering
René Kenbeek
Website werkt goed, snel bestelling kunnen plaatsen en lag een dag later al klaar om op te halen
Peetz
Prijs goed, snelle levering.
Freddy Van der putten
Fijne samenwerking
Sebastiaan van Duijn
snelle levering. aardige bezorger. producten voldoen aan de kwaliteit
luiz macedo
De beste prijs en kwaliteit! Top bedrijf
Gerrie Kosman
Bieden op internet kunststof hoeken aan in de kleur 9010 terwijl ze dat niet zijn. En zeggen moet je de kleine lettertjes lezen op de pagina.
Antwoord van DAM-NL www.duurzameafbouwmaterialen.nlHallo Gerrie,
Bedankt voor je review, wij vinden het erg jammer dat je onze dienstverlening met 1 ster beoordeeld, zoals ook al aangegeven tijdens ons uitgebreide telefoongesprek is het niet zo zwart/wit als u schets en hadden wij het graag voor je opgelost. -
Michael
Snelle levering, goede kwaliteit vensterbank. Zeer tevreden. Eén van de weinige websites waar je een vensterbank kan kopen langer dan 3 meter voor een redelijke prijs.
Frans van den Berg
Ze hebben hier veel keus in afbouwmateriaal.
Bert Van der steen
Had snel materiaal nodig en was binnen een uur geregeld. Suer!!
Kristan
Uitstekend geholpen door Nick om de juiste materialen bij elkaar te zoeken voor mijn projectje. Kom na deze klus zeker terug!
Ton Verwijmeren
Snel geregeld voor goede prijs
Bennie lens
André van de Steeg
Snelle service, prima prijs... makkelijke bestel-site!
Harold Thijssen
Goede webshop, direct, vriendelijke en behulpzaam contact met Nick, snelle doormelding aan fabrikant i.v.m. afhalen. Prijs is concurrerend.
Peter
Gevonden wat ik zocht, en makkelijk af te halen