Curls & More Nederland B.V.
Curls Control is een haarlijn die speciaal is ontwikkeld voor krullen. Bereik de krullen waar je van droomt met slechts 4 producten.
Dorette Zwartjes
Haar word er heel vies van.
Het reclame filmpje ziet er mooi uit maar zonder goede instructie kun je het niet gebruiken. -
Angela Garcia Sierra
Prima product voor min krullen
Hoe beoordeel je Curls & More Nederland B.V.?
Sabina
Sehr gute Produkte, hab endlich wieder Locken wie vor 20 Jahren.
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Was für eine unglaublich nette Nachricht, vielen Dank Sabina.
Es ist so unglaublich cool, dass wir mit unseren Produkten so vielen Menschen helfen können, ihre Locken mit Selbstvertrauen zu lieben.
Michaela Krudewig
Nach viel Aufwand könnte ich jetzt doch noch an die Produkte gelangen und freue mich nun sie ausprobieren zu können 😊
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Servicestelle zur Abholung:
Poststation 701
Johannes-girmes-str. 43 , 47929 Grefrath, DE
Anja
Ich habe die Produkte das aller erste mal ausprobiert und finde sie super. Da es das erste mal war, würde ich noch abwarten wie es sich entwickelt um 5 Sterne zu geben…aber der 1. Eindruck ist sehr gut 👍.
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Sehr schön zu lesen, auch beim 2. Mal werden unsere Produkte Sie nicht enttäuschen. Vielen Dank und wir sind glücklich, die 5 Sterne zu treffen 😊 Anja
Miranda hesseling
Super service! mijn pakket was kwijt geraakt bij DHL .Na 1 mailtje met curls &more werd meteen een nieuw pakket opgestuurd .Geweldige producten , voor mijn krullen geen andere produkten meer . Oja, het ruikt ook nog eens heerlijk
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Ach wat super review Miranda, dankjewel voor je fijne bericht.
Marisa
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, dankjewel Marisa
Mariska
Fijne producten
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Dankjewel Mariska 🌞
Tosca
Snel verzonden! Ik heb de hydrofiele handdoek besteld en ik keur die ook zeker goed voor curly girls!
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Hele fijn bericht over onze 100% ecologische hydrofieldoek. Dankjewel ✓
Lucienne Verweij
Snelle levering, mooi product, een weldaad voor mijn haar. Merk echt het verschil.
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Wat maak je ons gelukkig Lucienne met je super fijne feedback, dankjewel!
Marianna
Snelle levering, netjes verpakt. Superfijn voor mijn krullen. Alleen jammer dat niet alle tubes dezelfde maat hebben. Voor mij geen ander product meer. Het is prijzig maar je doet er super lang mee
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Dankjewel Marianne voor je uitgebreide en mooie feedback.
Merie Ketelaar
Product werd netjes geleverd, mooi verpakt. Vind het alleen wel duur ten opzichte van andere producten. Ook vind ik deze producten niet prettig voor mijn haar. Dus helaas voor mij eenmalig geprobeerd. De geur is wel heerlijk.
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Hi Merie,
Dankjewel voor je feedback. Wat jammer dat je de producten nog niet onder controle hebt.
We zien dat je het totale pakket de kleine variant hebt besteld op 13 oktober.
Paar vragen aan je:
Heb je de producten 1 x geprobeerd? Het is even uitproberen qua hoeveelheden.
Hoeveel per product heb je gebruikt?
Gestart met een rest van je krullen met een detox? Misschien heb je build-up in je krullen waardoor de producten zijn werk niet kunnen doen?
Heb je de gebruiksaanwijzing zorgvuldig doorgelezen?
Wij helpen je graag om toch helemaal happy te worden met onze producten want dat ze werken bewijzen toch wel alle eerlijke reviews. Mede omdat je ook happy bent met de geur.
We zien ook dat je erg dicht bij Velp in de buurt woont. Misschien is het een idee om even langs te komen zodat wij je gericht advies en tips kunnen geven. Wij helpen je erg graag om controle te krijgen over je krullen.
Een mailtje naar ons sturen voor hulp kan uiteraard ook altijd: Graag naar info@curlscontrol.com
Hartelijke groet,
Gwinnessa Gesthuizen
Ik heb al veek kammen gebruikt gehad maar die maakte mijn haren stuk, en van deze kam raad ik iedereen aan daar kan ik super makkelijk mee door mijn haren gaan top! Daarmee heb ik er mij zo'n 2 aangekocht
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Wat super fijn om te lezen Gwinnessa. Fijn dat je helemaal happy bent met de krullenkam
Frau Iris Mixdorf
Man kann schöne Locken kneten
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Danke Frau Mixsdorf für Ihr schönes feedback.
Sarah Ebrahimi
The product itself is perfect, but it is very expensive
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Hi Sarah,
Thanks for your feedback. Great to read that you are happy with our products.
The products are super economical to use so you get very long use out of them. Hopefully you experience this as well
Kind regard,
Wies
Ik was een tijdje overgestapt op een andere lijn ivm de prijs van CurlsControl.....maar toch weer terug gekomen omdat mijn krullen veel beter zitten met de CurlsControl lijn😆
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Heerlijk, fijn dat je weer terug bent bij ons Wies.
Dankjewel voor je fijne feedback 😊 -
Margriet Zaagman
Was nieuwsgierig naar deze producten vanwege de reclame ervoor, ruikt lekker maar geen significante verandering met mijn gebruikelijke producten. Prima dus.
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Is ook een feedback, dankjewel Margriet.
Hopelijk ervaar je ook dat de producten super zuinig in gebruik zijn en dat je bijvoorbeeld de Moisturizer voor diverse doeleinden kunt gebruiken. 4 zelfs: conditioner, leave-in product, masker en om het selfmade product mee te maken.
Hartelijke groet,
Irene Cornelissen
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Super, ook wel fijn om te lezen. Het gaat nog wel eens mis bij de postorder bedrijven.
Hopelijk net zo blij met de producten -
Gaby
Guter Service und prima Produktpalette!
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Danke Gaby für deine super nette Bewertung.
Mit freundlichen Grüßen, Team Curls Control
José
Goed product voor mooie krul
Antwoord van Curls & More Nederland B.V.Kan wat ons betreft niet fijner, dankjewel José