Crystal Love
Bekijk alle reviews en keurmerken van Crystal Love en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,9

• Anna
    Review voor Crystal Love

Ze maakt echt prachtige pakjes ervan. Elke keer weer zo blij met haar😍 toppertje! Liefs Anna

• Petra Krinkels
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Heel snelle levering en aardige mensen

Lieve Petra, dankjewel en veel plezier met je bestelling. Liefs Joanna

• Hoe beoordeel je Crystal Love?

• Kai.With.Love
    Review voor Crystal Love

Wat een lieve geschenken en zo passend. Dank je wel een prachtig geschenk om te krijgen💗💗💗

Antwoord van Crystal Love

Lieve Kai, nogmaals gefeliciteerd met het winnen van de giveaway. En bedankt voor je lief berichtje. Liefs Joanna

• Sylvia Bartholomeus
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Van mijn 1ste bestelling tot de zoveelste vsndaag.blijf ik me vrrheugen op het ontvangen van het pakketje.met liefde ingepakt.de mooie boodschap die je meekrijgt.dit is de enigste crystallen shop waar ik blijf bestellen.hier weet je dat je echte edelstenen krijgt.met ook nog eens vind ik voor een mooie prijs.🤍🩷🫶

Antwoord van Crystal Love

Hi lieverd, wat ontzettend leuk om te lezen. Zo ontzettend lief, en geniet van al je mooie parels. Thank you. Liefs Joanna

• Monica Westerink
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Wederom weer een prachtige bestelling ontvangen en zorgvuldig ingepakt! Topper

Antwoord van Crystal Love

Lieve Monica, jij weer enorm bedankt met je prachtige claims. Heel veel liefs Joanna

• Karin Lammertse
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Crystal love is een geweldige webwinkel en geeft je als klant een goed gevoel. De lives op tiktok zijn iedere keer weer een feestje. Een aanrader om een keer aanwezig te zijn. Prachtige spullen en superleuk ook zijn de giveaways. En ook de scoops beveel ik aan.

Antwoord van Crystal Love

Aaahw lieve Karin, ontzettend bedankt en geniet van je mooie portaal en ook alle mooie items die je hebt gekocht. Je bent een lieverd. Liefs Joanna

• Melvin
    Review voor Crystal Love

Mijn eerste bestelling bij jou, feestje om uit te pakken, je ziet de passie en liefde in alles terug!! Ga zo door😘

Antwoord van Crystal Love

Lieve Melvin, mega bedankt en super lief van je. Hopelijk zie ik je nog een keer in de live. Liefs Joanna

• Marjolein
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Deze vrouw heb ik alleen maar goede woorden voor en liefde, ze staat altijd voor je klaar, beantwoord netjes je vragen of het nou app is of in een live, de service is op en top, de liefde die in de pakketjes gaat voel je gewoon als je het open maakt, de zorgvuldigheid van bestellen of claimen tot aan thuis is echt op en top ik kan er niks anders van maken. Ze werkt kei en keihard en draagt er zorg voor dat het netjes aankomt. Service top, klantvriendelijk, de producten echt topkwaliteit en zo mooi, en natuurlijk de extras die je erbij krijgt ook uitgezocht met zorg. mijn complimenten

Antwoord van Crystal Love

Lieve Marjolien, kreeg echt even traantjes in mijn ogen toen ik het las. Wat doet dit me goed om te lezen, Heel erg bedankt voor al je mooie bestellingen, je bent ook al een hele lange tijd bij me. En altijd een genot om opzoek te gaan naar items die je graag wilt. Liefs Joanna

• Tatti

Een woord "Super".

Heel erg bedankt Tatti. Veel liefs Joanna

• Priscilla Balcaen
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Ik ben nog aan het wachten op de bestelling maar ben zeker dat ik die geweldig zal vinden 😍

Antwoord van Crystal Love

Hi lieve Priscilla, ja door de verhuizing wat vertraging opgelopen maar vandaag gaat je pakketje met liefde op de post. Dankjewel voor je geduld. Heel veel liefs Joanna

• Manon
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Leuk ingepakte mystery box. Heel erg blij mee! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Antwoord van Crystal Love

Hallo lieve Manon, ja was een mooie box. Dankjewel voor je bestelling en tot de volgende keer. Liefs Joanna

• Marjolein
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Goede kwaliteit en snelle verzending. Super blij mee

Hi lieve Marjolein, heel blij om te horen en ontzettend bedankt. Liefs Joanna

• Bowy
    Review voor Crystal Love

Snelle levering, mooie producten en super leuke freebies 🥰

Antwoord van Crystal Love

Lieve Bowy, dankjewel voor je lieve review, hopelijk tot de volgende keer in de live. Liefs Joanna

• Debby

Lieve Joanna
    Het is altijd een feest om jou pakketjes uit te pakken
    En het zelf geschreven kaartje maakt het helemaal af ❤️

Antwoord van Crystal Love

Lieve Debby, zo ontzettend blij met je. En geniet van je mooie items. Liefs Joanna

• Miriam
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Wat een lieverd. Hart van goud. Nu mijn eerste bestelling binnen gehad en echt prachtige items! Heel behulpzaam.

Antwoord van Crystal Love

Hi lieve Miriam, super bedankt voor je ontzettend mooie bestelling en lief berichtje. Heel fijn om te lezen. Liefs Joanna

• Roosmarijn
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Echt een cadeau om te ontvangen!

Antwoord van Crystal Love

Lieve Roosmarijn, wat super leuk om te horen. Dankjewel voor je bestelling. Liefs Joanna

• Maaike Tolhuisen
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Weer een mooie bestelling ontvangen🥰.
    Zoals altijd met veel zorg en liefde ingepakt.
    Dankjewel lieve Joanna

Antwoord van Crystal Love

Lieve Maaike, jij altijd enorm bedankt voor je trouwe bestellingen. Fijn dat je weer tevreden bent. Liefs Joanna

• Mae van Kampen
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Super lieve meid, prachtige kwaliteit en waarde voor je geld!

Lieve Mae, super bedankt voor je bestelling en lieve review. Liefs Joanna

• Syrah
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Gave spulletjes, zorgvuldig en mooi ingepakt, snelle verzending, vriendelijke dame met liefde voor haar werk.

Lieve Syrah, echt geweldig om te horen. Heel erg bedankt. Liefs Joanna

• Thea Light soul
    Geverifieerde klant van Crystal Love

Met veel zorg en liefde verpakt.

Dankjewel lieve Thea! Liefs Joanna