Creating Home

Creating Home

Welkom bij Creating Home! Ik ben Sander Brugts, oprichter van deze online meubelzaak. Voor drukke mensen die geen tijd hebben om winkels af te struinen, bieden wij gemak en stijl. Ontdek onze collectie voor kwaliteit en betaalbaarheid. Maak van je huis een thuis! Groeten, Sander
bijzettafels eetkamerstoelen kapstokken
9,6
Filter 63 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 43 met beschrijving

• Shelby Van Rijsewijk-Davidson
    Geverifieerde klant van Creating Home

Snelle service! Heel erg tevreden met onze mooie lampenkap

• Ingrid
    Review voor Creating Home

snelle bezorging van een mooi geiten leer bankje, zag er precies uit zoals ik had verwacht

• Hoe beoordeel je Creating Home?

• Dervisa Alic
    Geverifieerde klant van Creating Home

Prachtige stoelen gekocht, snelle levering. Er was 1 probleempje met 1 vd stoelen wat super netjes afgehandeld is. Ontzettend blij mee!!

• Adrienne
    Geverifieerde klant van Creating Home

Snelle levering en in goede conditie aangekomen!

• Daniella
    Geverifieerde klant van Creating Home

Mooie prijs, kast is op tijd gekomen zoals afgesproken.

Antwoord van Creating Home

Dankjewel Daniella voor je mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat het tv-meubel op tijd is geleverd en je blij bent met de prijs. Jammer dat je wat langer hebt moeten wachten, maar ik waardeer je geduld enorm. Groet, Sander Brugts – Creating Home.

• Bart
    Geverifieerde klant van Creating Home

Er mankeerde wat aan mijn bestelling. Door de uitstekende service van Creating Home kreeg ik een nieuwe opgestuurd en kon ik de oude retourneren.

Antwoord van Creating Home

Dankjewel Bart voor je 5-sterren review!
    Wat jammer dat er iets mis was met je bestelling, maar super om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Fijn dat je blij bent met de service – daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe dressoir.

• Prins
    Geverifieerde klant van Creating Home

Artikel was het goedkoopst bij Creating Home in vergelijking tot andere sites. Snel en netjes afgeleverd.

Antwoord van Creating Home

Dankjewel Prins voor je fijne review!
    Wat leuk dat je voor Creating Home hebt gekozen! We doen ons best om scherpe prijzen te bieden en alles snel en netjes te bezorgen. Geniet van je nieuwe vloerkleed!

• M. Blokker
    Geverifieerde klant van Creating Home

Erg mooie tafel ontvangen, de afbeeldingen op de site kwamen overeen met het product. Het was zeer goed ingepakt en netjes en vlot geleverd.

Antwoord van Creating Home

Wat een fijne review, dankjewel M. Blokker!
    Geweldig om te horen dat de tafel helemaal naar verwachting is en dat de levering netjes en vlot verliep. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

• C.M. Tesselaar
    Geverifieerde klant van Creating Home

Snelle levering, mooi product voor reële prijs.

Antwoord van Creating Home

Bedankt C.M. Tesselaar voor de mooie review van 5 sterren en de fijne reactie: "Snelle levering, mooi product voor reële prijs." We wensen je heel veel plezier met je nieuwe kapstok en graag tot ziens! Sander Brugts

• Carolien
    Geverifieerde klant van Creating Home

Makkelijk in contact. Mooi product en snel geleverd. Top service!

Antwoord van Creating Home

Super bedankt, Carolien, voor je geweldige beoordeling van 5 sterren! Wat fijn om te horen dat alles zo goed bevallen is. Geniet heerlijk van je nieuwe poef en we zien je graag weer terug! Groeten Sander Brugts

• Herma ter Stege
    Geverifieerde klant van Creating Home

Voldoet aan de verwachting.

Antwoord van Creating Home

Hartelijk dank, Herma te Stege, voor je mooie beoordeling van 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe ladekast. We wensen je er veel plezier mee en graag tot ziens! Groeten, Sander Brugts

• jos bleyen
    Geverifieerde klant van Creating Home

De bestelling en de afhandeling heel vlot verlopen maar de levering door dhl was dramatisch. Eerste levering last minute smorgens aangekondigd. 2de levering niet gedaan. Hele dag thuis gewacht. Afgeleverd in depot dhl 60km van mijn woonplaats.

Beste Jos,

Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback. Wat vervelend om te horen dat de levering via DHL zo moeizaam verlopen is. Onze excuses hiervoor, want dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. We gaan zeker contact opnemen met DHL om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en om herhaling te voorkomen.

Gelukkig is het fijn om te horen dat de bestelling en afhandeling aan onze kant wel vlot zijn verlopen. Hopelijk geniet je alsnog volop van je aankoop!

Sander Brugts

• Marjan Nap
    Geverifieerde klant van Creating Home

Snelle levering, ondanks fout bij bezorgservice. Via snelle telefonische ondersteuning duidelijkheid gebracht

• John Willemsen
    Geverifieerde klant van Creating Home

Product en service en levering perfect

Antwoord van Creating Home

Hartelijk dank, Jon Willemsen, voor je geweldige beoordeling van 5 sterren! Fijn om te horen dat alles zo naar wens was. We wensen je veel gezellige momenten met je nieuwe vloerlamp. Graag tot ziens! Groeten, Sander Brugts

• Martine
    Geverifieerde klant van Creating Home

Nette prijzen, mooie producten en een hele goede snelle service!

Beste Martine,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijzen, producten en mijn service. Ik doe mijn best om kwaliteit en een snelle levering te bieden, dus jouw positieve woorden betekenen veel voor mij.

Ik hoop dat je veel plezier hebt van de barkrukken! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan hoor ik het graag.

• Guy Braakhekke
    Geverifieerde klant van Creating Home

Goed product, snel geleverd en over het algeheel een goede ervaring. Geen vijf sterren omdat ik vind dat er wat beter gecommuniceerd kan worden over de levertijd

Beste Guy,

Hartelijk dank voor je review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de eetkamerbank en de snelle levering. Ik waardeer je feedback over de communicatie rondom de levertijd en zal dit zeker meenemen om onze service verder te verbeteren.

Ik hoop dat je veel plezier hebt van je aankoop! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan hoor ik het graag.

• Tanja Kuhlman
    Geverifieerde klant van Creating Home

Stevig verpakt en netjes bezorgd

Beste Tanja,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de schoenenkast stevig verpakt en netjes bezorgd is. Ik vind het belangrijk dat bestellingen goed aankomen, dus jouw positieve feedback betekent veel voor mij.

Ik wens je veel plezier met je nieuwe schoenenkast! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan hoor ik het graag.

• Job Knoester
    Geverifieerde klant van Creating Home

Prettig contact, zeer snelle levering, kast had een kleine deuk maar kon deze zelf herstellen, geen track and trace, kast stond bij thuiskomst plots voor onze deur. Samengevat, goede ervaring.

Antwoord van Creating Home

Bedankt voor je review, Job! Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat het contact prettig verliep en de levering snel was. Ik begrijp dat het ontbreken van een track and trace en het plotseling voor de deur zetten van de kast niet ideaal is. Dit ga ik zeker bespreken met onze transporteur om hier in de toekomst verbetering in te brengen. Wat goed dat je de kleine deuk zelf hebt kunnen herstellen, al help ik natuurlijk graag als er zoiets speelt. Ik ben blij dat je over het algemeen een goede ervaring hebt gehad en wens je veel plezier met je schoenenkast!

• Dineke Kraaij
    Geverifieerde klant van Creating Home

De levering duurde wat langer dan verwacht i.v.m. de feestdagen. Het product voldeed wel helemaal aan de verwachtingen. Blij mee!

Antwoord van Creating Home

Bedankt voor je mooie review, Dineke! Ik waardeer je begrip voor de langere levertijd tijdens de feestdagen. Het doet mij goed om te horen dat de plantenstandaard helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je er blij mee bent! Hopelijk geniet je er lang van, en ik hoop je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

• Marije Kamerling

Beste Marije,
    Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je nieuwe stoel. Mocht je in de toekomst nog iets zoeken, dan sta ik weer graag voor je klaar!