Creasowl
Brieneke van den Einden
Enorm snelle, vriendelijke en behulpzame reactie op een vraag. De producten zijn snel verzonden en goed ingepakt. Daarnaast is de kwaliteit van de opdrukjes op de mokken en flesjes ook serieus goed.
Jolanda
Prachtige producten. Ik vind de 'mental breakdown' mokken echt fantastisch. Krijg hier veel positieve reacties op van mensen bij wie ik de koffie in deze leuke mok serveer. Daarnaast weet ik dat er een fantastische kunstenares achter Creasowl zit!!
Hoe beoordeel je Creasowl?
Emmy Paats
Vond het heel prettig verpakt en hele fijne communicatie! Mijn pakketje was er snel! Ik en mijn vriendin zijn super blij!!
Deni
Snel geleverd, goed aan gegeven, en de beker heeft een goeide kwaliteit. Het is mijn favorite beker en ik gebruik hem elke dag tijdens dat ik game het is erg makkelijk schoon te maken en kan dan geliik weer opnieuw worden gebruikt 10/10
DH
Goede kwaliteit, mooie prints en snel geleverd. Ik twijfel altijd bij facebook advertenties maar dit was het helemaal waard!
Natasja Lindenburg
Mooie beker, goed verpakt.
Anita Verbaten
Super mooie beker met naam, ik ben er heel erg blij mee
Nicole
Twee paar auto onderzetters besteld. Eén voor mezelf en één om kado te geven. Ze werden netjes verpakt, op tijd geleverd. Mooi product. Ik ben er heel blij mee. Ik had nog wat vraagjes over een ander produkt dat ik op het oog had en de communicatie verliep precies zoals dat hoort. 5 Verdiende sterren. Ga zo door Creasowl!
Rianne Akkermans
Vrij goed, snelle levering. Heel tevreden
Karin Mulders
Super! Goeie kwaliteit
Ashley
Mooie bekers, snelle levering 👍
Kim.T
Geweldig unieke producten en de prijs valt ook reuze mee voor de kwaliteit. Snelle verzending. Helemaal blij met deze website.
Sarah
Prachtige drinkbekers, vooral leuk voor onze kinderen. Ik kom snel nog een keer terug.
AANRADER!
Top service! kwaliteit van het product was goed. Aanrader om iets leuks op deze site te bestellen. Tip ook leuk om cadeautjes te scoren op deze site.
Kelly L.
Pakketje heel snel ontvangen! Mooier dan op foto, keiblij ❤️
MB
Geweldige website met hele gave producten. Snelle levering en het was ook heel leuk ingepakt. -
Angelica
Zo’n leuke spullen!! Top kwaliteit en een goeie prijs! Super service!! Kom zeker terug om meer te bestellen!
Marleen Fl
Leuke webwinkel met leuke producten. Ik kom zeker nog een keertje terug. Snel geleverd ook, de dag erna al verzonden.
Hans
Snelle levering en mooi product!
Sven Lejon
Levering ruim op tijd, zoals beloofd en producten van perfecte kwaliteit! Zeker een aanrader!!