CreaPoint
Wij zijn een webwinkel in diverse hobbymaterialen!
Bij ons vind je alles voor je decoupage-projecten. Maar ook voor haken & breien, origami, kleurboeken, verf, schilderen op nummer, rainbow loom en diamondpainting ben je bij ons aan het juiste adres.
Carmen Hayes
Hat alles super geklappt,ware ausgezeichnet.
Gerne wieder -
yvonne
Perfect en super aardig verpakt
Hoe beoordeel je CreaPoint?
Loes
Goed meegedacht. Snelle levering
AVdW
Leuke producten, duidelijke communicatie en snelle verzending
Kelly
Ik kreeg geleverd wat ik besteld had. Snel, goed verpakt.
Monique
Snelle levering, netjes verpakt.
Klaartje Iserentant
Degelijk materiaal snelle service
Antwoord van CreaPointHartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Leuk om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.
Myrna Bijlenga
Snelle service leuke producten
Angelique Van stokkem
Snelle levering. Mooie verf
Wij wensen u veel plezier met deze fijne verf.
Petrie
Snel verzonden, goed verpakt
Mariëlle van Deenen
Prima service. Leuke producten.
Veel plezier van uw bestelling.
Dineke De Veer
Goede service en prima spullen
Rian Schoenmakers
Snelle levering produkt
zoals gehoopt.Antwoord van CreaPointHartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.
Jolanda Knaapen
Snelle levering, keurig op de hoogte gesteld via mail.
Daarbij mooi ingepakt, wordt je gewoon blij van
Antwoord van CreaPointBeste Jolanda,
Aahh dat is lief, dank je wel. -
Petra Boogert
Snelle levering en mooi pakket!
Antwoord van CreaPointBeste Petra,
Dank je wel voor je lieve reactie -
Joke van Andel
Mooie dieren ogen, leuk verpakt
Marjolein van der Werf
Snelle verzending, super leuk en creatief verpakt, goede prijzen.
Antwoord van CreaPointHartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Superleuk om te lezen dat alles naar wens is.
J Cozijnsen
Prima levering
Antwoord van CreaPointHartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Fijn om te zien dat alles naar tevredenheid is.
L. Jansz
Snelle levering, goed ingepakt met een handgeschreven kaartje. Was helemaal naar wens!
Inge Zwolsman
leuke producten en snelle levering
Antwoord van CreaPointHartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Fijn om te zien dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.