CreaPoint
CreaPoint.nl lekker creatief bezig!

Wij zijn een webwinkel in diverse hobbymaterialen!

Bij ons vind je alles voor je decoupage-projecten. Maar ook voor haken & breien, origami, kleurboeken, verf, schilderen op nummer, rainbow loom en diamondpainting ben je bij ons aan het juiste adres.

decoupage verven, kleuren & tekenen origami
9,3
Filter 2123 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1208 met beschrijving

• Gerla Rangelrooij
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Product wordt goed omschreven en snel geleverd.

Antwoord van CreaPoint

Dank je wel voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat de omschrijving duidelijk was en de levering vlot verliep. Veel plezier met je aankoop! 🎉

• Ria
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Snelle levering, mooi verpakt en een leuk briefje erbij.

Antwoord van CreaPoint

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Wat fijn om te horen! 😊 We vinden het belangrijk dat een bestelling als een klein cadeautje voelt, dus superleuk dat je het zo hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 🎁✨

Team CreaPoint

• Hoe beoordeel je CreaPoint?

• Yolanda
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Supersnelle verzending, veel keuze in goede materialen.

Antwoord van CreaPoint

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is! We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling en dat het je creativiteit verder stimuleert.

• Marjolein Veltmaat
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Tevreden over het assortiment origami blaadjes. Ze vouwen fijn en stinken niet. De website kan wat gebruiksvriendelijker. En bij 1 pakje origami papier was de kleur wel heeeel afwijkend met de foto's op de website en de verpakking. Bruin ipv geel.

Antwoord van CreaPoint

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de origamiblaadjes – dat ze prettig vouwen en geurloos zijn is zeker belangrijk 😊

We nemen je opmerkingen over de gebruiksvriendelijkheid van de website ter harte, daar gaan we naar kijken. Wat betreft de kleurafwijking bij dat ene pakje: dat klinkt inderdaad niet zoals het hoort. Als je wilt, mag je ons even een mailtje sturen naar info@creapoint.nl met een foto van het ontvangen pakje, dan zoeken we graag een passende oplossing voor je!

Nogmaals bedankt voor je reactie – die helpt ons echt verbeteren. 💛

• brigitte Verschaeve
    Geverifieerde klant van CreaPoint

portkosten stonden niet juist aangeduid en zijn EXCESSIEF hoog

Antwoord van CreaPoint

Bedankt voor je feedback. We willen graag verduidelijken dat de verzendkosten, ook naar België, wel degelijk vermeld staan op onze website. Je kunt alle informatie hierover vinden op onze pagina: https://www.creapoint.nl/verzenden. Het is jammer dat dit niet goed zichtbaar was voor je. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn en willen ervoor zorgen dat je de informatie in de toekomst makkelijker kunt vinden.

Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we uiteraard voor je klaar.

• Melissa Couzijn
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Snelle en goede service! Alles netjes verpakt

Antwoord van CreaPoint

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is! We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling en dat het je creativiteit verder stimuleert.

• Rob
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Bestelling werd binnen een dag geleverd. Geweldig!

Antwoord van CreaPoint

Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. We zijn blij om te zien dat alles naar wens is! Wij wensen je veel plezier van je bestelling en hopen dat het je creatieve ideeën tot leven brengt.

• Dees

Zorgvuldige afhandeling van
    mijn bestelling; product was precies zoals het plaatje op de site. Top!

Antwoord van CreaPoint

Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen je veel plezier van je bestelling en hopen dat het je creatieve ideeën tot leven brengt.

• Astrid
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Goede service aan de telefoon, ruim aanbod, goede en snelle levering.

• GK

Prima levering en artikel

• Jolande
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Snelle levering, mooi verpakt en lage verzendkosten 🥳

Antwoord van CreaPoint

Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Leuk om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.

• Helma Van Noord
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Heel erg vervelend dat er stickers achterop de vellen zitten, waardoor het papier beschadigd.

Antwoord van CreaPoint

Wij hebben al even mailcontact gehad. Wat vervelend dat u dit ervaart en wij begrijpen dat het zonde is als het papier daardoor beschadigd. Wij, als leverancier, plakken die stickers er niet op. Dat wordt door de fabrikant zelf gedaan die het papier in de fabriek maakt. Ergens aan het einde van het proces worden er ook gelijk de stickers er opgeplakt. Dit zijn zelfs speciale stickers om juist beschadigen te kunnen voorkomen bij het verwijderen. Dan word het opgeslagen in hun magazijn (in Frankrijk) totdat het naar “ ons” (lees leveranciers) afgestuurd wordt. Eerlijk gezegd hebben wij hier nog niet eerder klachten over mogen ontvangen en wij verkopen het Decopatch papier nu toch al ruim 9 jaar. Als ik uit eigen ervaring spreek dan heb ik zelf doorgaans ook geen moeite ermee om de stickers te verwijderen. Ik moet er wel bij zeggen dat het met beleid moet gebeuren. Dus niet te snel er aftrekken want dan heb je wel eerder kans op scheuren. Verder zou ik geen andere tips kunnen geven vrees ik om de stickers er op een andere manier ervan af te krijgen.

Wij hebben begrepen dat het nu om 1 soort vel papier (2 stuks) ging en hebben hiervan in elk geval een notitie gemaakt. Op dit moment bent u de 1e die het aangeeft maar mochten meer klanten zich hierover gaan melden binnen een korte periode dan kunnen wij hier ook wat meer mee en dan zouden wij dit zeker ook gaan terugkoppelen aan de fabrikant. Helaas kunnen wij op dit moment geen verdere actie ondernemen.

Hopelijk heeft u verder wel plezier van het werken met het decoupage papier.

Hopend u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Marcia
    CreaPoint

• Mae De Rooij
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Snelle verzending en het product voldoet helemaal aan de beschrijving.
    Jullie hebben er zeker een klant bij!

Antwoord van CreaPoint

Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.

• Rosina
    Geverifieerde klant van CreaPoint

ruime keus en snel geleverd.

• Teddybeer1959

Kaarten erg mooi

Antwoord van CreaPoint

Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat de diamond painting kaart naar wens is.

• P. Kusters
    Geverifieerde klant van CreaPoint

gewenst product ontvangen; snelle verzending
    bedankt.

Antwoord van CreaPoint

Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Door ons graag gedaan. Fijn om te zien dat alles naar wens is.

• Carmen Hayes
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Hat alles super geklappt,ware ausgezeichnet.
    Gerne wieder

Antwoord van CreaPoint

Vielen Dank für die Vervollständigung dieser Bewertung. Schön zu lesen, dass Ihnen alles gefällt.
    Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrer Bestellung.

Mit freundlichen Grüßen

• yvonne
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Perfect en super aardig verpakt

Antwoord van CreaPoint

Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Fijn om te zien dat alles naar wens is. Altijd leuk om te lezen dat onze manier van verzenden gewaardeerd wordt ;-) Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.

• Loes

Goed meegedacht. Snelle levering

• AVdW
    Geverifieerde klant van CreaPoint

Leuke producten, duidelijke communicatie en snelle verzending