CreaDream
Kirstin
Altijd super snelle levering! Heel blij met Creadream, bestel al jaren!
Jolanda
Altijd met veel zorg verpakt, en de kralen ed zijn precies zoals op de foto's en beschrijving.
Hoe beoordeel je CreaDream?
Shahieda
Top service, zoals gewend! Snelle reactie via mail. En kwaliteit is zoals altijd super.
Petra
Mooie producten
A.Janssen
Leuk product en snelle levering.
Studio Gifts & Talents
Geen ééndagsvlieg, maar vakmensen met 'n lange termijn visie. Verfrissend.
A.Stuij
Super winkel! Goed contact met klantenservice!
A.
Super snelle levering, altijd een gratis cadeautje wat zo leuk is! Wel is het jammer dat je 1 kado krijgt per bestelling, en niet aan de hand van hoeveel je spendeert. Als je veel bestelt, krijg je er nog steeds 1. Verder top winkel, en ook leuk dat je ziet wie hem inpakt!!
Antwoord van CreaDreamHartelijk dank voor deze review en feedback.
Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Het aantal verrassingen gaan niet per bestelling maar per bestedingsbedrag. De volgende grens ligt bij 50,-.
Ik zie dat de bestellingen daar helaas niet boven kwamen, in dat geval krijg je 1 verrassing.
Onze Miyuki verrassingen zijn erg populair, waardoor wij er niet te veel kunnen weggeven.
Zodat er voor iedereen genoeg overblijft. Eventueel kunnen we altijd wel, nog metallook of kunststof verrassingen met de bestelling meesturen. Mocht je dit graag willen, dan horen we het graag. Mocht je nog andere tips of suggesties hebben dan zijn die ook altijd welkom. -
d oo rtje
Mijn bestelling kwam maar niet en na mijn verzoek, om het pakketje opnieuw te sturen. Was het er binnen twee dagen.
Blij met de website en de service!
Brigitte
De bestelling wordt met veel zorg bezorgd.
Gemma
mooie produkten snelle levering
Bacio da Lou (Louise)
Breed assortiment, supersnelle levering en altijd een gratis cadeautje.
Conny
Wordt altijd super snel geleverd. Normale verzendkosten en er zit altijd een leuke verrassing bij 😊
Pia
Goed gesorteerd, prima prijzen en supersnelle levering
A. Wieland
Always fast service, lots of variety and nice team that gives clear answers to my questions. I love shopping from your website! Your gifts also make me happy :)
Mimo
Snelle verzending en goede kwaliteit. Brede sortering
Vera.m.c.
Al jaren uitstekend!!!
Inge lamers
Heel snel bezorgd en weer een leuk extraatje erbij!
Sandra
Zeer snelle levering, klantvriendelijk, mooi en uitgebreid assortiment, hele fijne communicatie en duidelijke website met overzicht van reeds bestelde artikelen
Renata
Altijd, snel en netjes verzorgd.