Crea Gea
Renate
Snelle levering en zo ontzettend leuk verpakt. Ben meer dan tevreden met mijn bestelling en hier ga ik vaker bestellen. Aanrader!
Margreet
Ze heeft mooie producten van goede kwaliteit en zo mooi verpakt. De orders worden supersnel verzonden. Echt een aanrader deze webshop!!
Hoe beoordeel je Crea Gea?
Ayse Kekik
Alles altijd zo mooi ingepakt en Snelle verzending.
Estelle
Altijd zo gezellig om uit te pakken! Zit veel liefde in, dat merk je. Spullen zijn erg leuk, en er is veel om te kunnen combineren!
Shari Van kemenade
Snelle levering en je kunt altijd voor vragen bij Gea terecht🥰
Patricia Zuidhoorn
Super leuke en mooie spullen.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Nina K
Snel verzonden en mooi verpakt.
Annemieke
Duidelijke website, veel keus in bijv. washitape en de bestelling is altijd netjes verzorgd en snel verstuurd.
Marion de Kroon
Mooie tapes en pakketjes. Altijd met veel zorg ingepakt en door mij met veel plezier uitgepakt. En snelle service.
Ingeborg W
Heerlijke winkel met prachtige spullen. Uitstekende afhandeling en communicatie. Dankjewel Gea!
Michelle
Zo veel mooie spulletjes om heerlijk te kunnen gebruiken in je journal! De spulletjes worden altijd leuk en netjes verpakt, snel verzonden. Het is net een cadeautje om uit te pakken als het binnen komt.
Astrid Ebbe
Snellelevering, ik vind de bewaarbox echt geweldig en als alles komt dan neem ik alle tijd om de mooie spulletjes uit de mooie en overzichtelijke webshop uit te pakken. Groetjes
Joke Drost
Mooie items en snel geleverd.
Petra Vreugdenhil
Hele leuke producten. Ik word er helemaal hebberig van 🤩
Sandra
Geweldige service met een heel goed persoonlijk contact. Je pakketje wordt als een kadootje voor je ingepakt!
Fia
Leuke spullen,snelle levering en communicatie! Aanrader!
Mieke
Ben je zo snel met versturen, werkt PostNL niet mee. Uiteindelijk toch ontvangen. Heel blij met de leuke artikelen, dank je!
Ornella Fedele
I prodotti sono bellissimi e la spedizione è veloce. Consiglio questo negozio. Sono in attesa della sorpresa dell’avvento al Natale.
Margreet
Ze heeft superleuke artikelen die snel en mooi verpakt thuis worden bezorgd. Verder maakt ze zelf prachtige creaties die weer als inspiratie kunnen dienen. En ze is beslist niet duur.
Jacqueline Akkermans
Bestelling altijd top als een cadeautje en snel geleverd!!