Crea Gea
Conny vd M
Mooie spulletjes voor mijn journal geshopt bij Crea Gea , het is snel geleverd, leuk ingepakt en een extraatje erbij. Ik ga zeker nog eens vaker bestellen, een aanrader!
Patricia Snoek
Hele leuke spulletjes, waar ik een grote glimlach van krijg. Ze heeft een prachtige adventkalender gemaakt, met prachtige spulletjes. Heel leuk om elke dag een cadeautje open te maken.
Hoe beoordeel je Crea Gea?
Jacqueline Akkermans
Het was weer top! Snelle levering, altijd een mooi ingepakt en een cadeautje erbij. En de mogelijkheid van een bewaarbox is ook een aanrader!! Dankjewel Gea en fijne feestdagen. 🌲🤍
Monique
Hele mooie washi tapes gekocht. En echt een extra compliment voor het inpakken en verzenden van de besteld spulletjes!
Annette
Ik ben altijd heel blij met mijn bestelling bij Crea Gea. Heel veel leuke spullen om bijvoorbeeld in een journal te gebruiken.
Mieke
Weer geweldige producten en fijne service. Blij met het persoonlijke gevoel
van de website en Insta. -
wendy
mooie webwinkel en regelmatig nieuwe spulletjes ! vlotte verzending en altijd een kadootje om je bestelling uit te pakken, echt een feestje ! geweldige service en mogelijkheid om bestelling samen tevoegen door een bewaarbox aan te vragen.
Willemijn
Super hippe producten, snelle services, betrouwbaar, gewoon echt helemaal top! En zoveel nieuwe producten steeds weer!
Renate
Snelle levering en zo ontzettend leuk verpakt. Ben meer dan tevreden met mijn bestelling en hier ga ik vaker bestellen. Aanrader!
Margreet
Ze heeft mooie producten van goede kwaliteit en zo mooi verpakt. De orders worden supersnel verzonden. Echt een aanrader deze webshop!!
Ayse Kekik
Alles altijd zo mooi ingepakt en Snelle verzending.
Estelle
Altijd zo gezellig om uit te pakken! Zit veel liefde in, dat merk je. Spullen zijn erg leuk, en er is veel om te kunnen combineren!
Shari Van kemenade
Snelle levering en je kunt altijd voor vragen bij Gea terecht🥰
Patricia Zuidhoorn
Super leuke en mooie spullen.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Nina K
Snel verzonden en mooi verpakt.
Annemieke
Duidelijke website, veel keus in bijv. washitape en de bestelling is altijd netjes verzorgd en snel verstuurd.
Marion de Kroon
Mooie tapes en pakketjes. Altijd met veel zorg ingepakt en door mij met veel plezier uitgepakt. En snelle service.
Ingeborg W
Heerlijke winkel met prachtige spullen. Uitstekende afhandeling en communicatie. Dankjewel Gea!
Michelle
Zo veel mooie spulletjes om heerlijk te kunnen gebruiken in je journal! De spulletjes worden altijd leuk en netjes verpakt, snel verzonden. Het is net een cadeautje om uit te pakken als het binnen komt.
Astrid Ebbe
Snellelevering, ik vind de bewaarbox echt geweldig en als alles komt dan neem ik alle tijd om de mooie spulletjes uit de mooie en overzichtelijke webshop uit te pakken. Groetjes