Cosmonde
Anje Westerman
Goeie producten en snelle levering!
En kreeg er nog een mini dagcrème + parfum sample bij! Met persoonljjk geschreven kaartje -
A3
Geweldige, snelle, service
Hoe beoordeel je Cosmonde?
Dominique Vwilligen
Snel geleverd. Prijs was goed. Leuk presentje .en een hand geschreven bedankt kaartje.maak je niet veel mee top
Nancy Lauwers
Fantastische, vlotte service
Elise
Snelle levering, netjes verpakt en nog enkele staaltjes bij gekregen.
Marinus Braak
Snelle levering met een persoonlijk geschreven kaartje! Helemaal top!
Petra Rademaker
Goede service en een proefmonster cadeau
L B
Persoonlijke berichten. Snelle service.
Jean-Marie Dupont
Iedere bestelling is heel liefdevol behandeld Persoonlijk kaartje, cadeauverpakking met strik 2 samples Wat een genot ! Je zou alleen daarvoor al iets bij hen kopen 💓
Feike
Duidelijke website, mooie producten en snelle bezorging. Als kers op de taart was mijn pakketje zo mooi ingepakt, echt een feestje.
R. Sas
Snel geleverd en leuk ingepakt.
Ron Van Ark
Goede en snelle levering voor een prachtig product. Na 1e bestelling vorig jaar gewoon weer nieuwe bestelling gedaan.
Wilma Vanklooster
Snelle super service
Els
Door vertraging bij PostNL werd het pakket later dan voorzien geleverd. Mijn complimenten voor de warme betrokkenheid van Cosmonde bij de verdere afhandeling van deze zending!
Silvia Versteegh
Stevig verpakt, vlotte levering, het bestelde zeer leuk verpakt en ook nog 2 samples erbij en een leuk kaartje om te bedanken voor de bestelling.
Yvonne Dolk
Snelle levering met een vriendelijk briefje erbij 🍀
Niels
Hele snelle levering! Ik werd op zaterdag middag half 5 nog gebeld of ik het ingepakt wilde hebben met een leuk kaartje erbij. Ik heb nog nooit zo'n goede ervaring gehad. Hele attente man! Zeker het terug komen waard!!
Lisa
Snelle levering en goede service!
Maria Jacoba
Aanbod, prijs en verzending allemaal in orde.
Corry De Kleine
Prima!