Cookie Doos
Kelly Maes
Prima service!
Mieke Kauffmann
Het gratis test pakket was heel fijn. Het gaf me een vertrouwd gevoel en zo kon ik het ook eens echt zien. Dankjewel! Ook de koeken vallen bij al onze klanten in de smaak.
Hoe beoordeel je Cookie Doos?
Bas
Top service en altijd beschikbaar voor last minute wijzigingen.
Nadia Schiricke
Hele goede en snelle levering en fijne communicatie!
Malé
Gewoon top.
Ellen
Geweldig verpakt. Kan niet beter. Prachtige vormgeving ook.
anoniem
snelle levering , extra cookie een plus
Seyma Okuyan
Lekker & mooi en op tijd
MAX Recruitment B.V.
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en goede communicatie. En last but not least; Heerlijke koeken met ons logo gekregen op de afgesproken datum.
Hanaa El hilali
Mooie koekjes, netjes verpakt en leuk om uit te delen
Maria
Geweldige service, snel afgehandeld en geleverd, en lekkere koekjes. Ook geholpen met een mooi ontwerp van de koekjes.
Top service!
Top service van Cookie Doos. Ze heeft ons geholpen met ontwerpen, contact liep gemakkelijk en vlot, grote bestelling op kort termijn ontvangen. Ze communiceert duidelijk en volgt alles op. Koekjes zijn goed gelukt en smaken heerlijk!
Ladsss
Perfect! precies wat ik wilde
Monique
Goede service! konden snel leveren en communiceerde ook goed wanneer de gewenste verzend datum niet gehaald kon worden.
Robina
origineel product
Marijn Hesselink
Perfect
Stephanie
De koekjes hebben we voor mijn dochters verjaardag besteld; voor de traktatie in de klas, bij de koffie met opa en oma, aan de vriendinnetjes van tekenles, etc.
Yasmijn van de Woestijne
Lekkere en leuke koekjes, waren erg attent door nog een lay out te sturen hoe ze zouden worden echt top!