Confetti
Stijn
Maat XL was zeker geen XL
Greet
Goede producten, snelle levering
Hoe beoordeel je Confetti?
jasper
Website en betaling werkt goed. Diverse keuze en redelijke prijzen. Keuze tussen DPD & DHL geeft fijne extra flexibiliteit.
Pakketje kwam binnen op de aangegeven dag, wel was dit 8 dagen na bestelling. -
Keano verveer
Snelle levering, goede producten
Bram
2 pruiken besteld, kwaliteit lijkt me in orde en prijs was lager dan bij andere aanbieders van dezelfde pruiken. Verzenden was ook snel gepiept dus ik zou confetti.nl aan bevelen
Job
Snelle levering en erg veel plezier gehad met de bestelling
LK
Snel geleverd en goede kwaliteit. Ook goed dat ze het product in een gerecyclede doos doen
Sel
Fantastisch! Ik had al een bestelling geplaatst en de volgende dag kwam ik erachter dat ik iets vergeten was. Gelijk gemaild en ik kreeg vrijwel direct antwoord dat ik het los kon bestellen en dat ze het in een levering zouden bezorgen! Top service!
Iris
Goede kwaliteit, heel snel en netjes geleverd. Halloween pak was voor mijn zoon. Hij was erg gelukkig, dus ik ook!
Rianne
Fijn thuis bezorgd
R
Snel verstuurd met tracking, goed verpakt en alles klopte.
Jurry
Super fijne site! Snel te bestellen en geen gedoe met en account of iets aanmaken
Björn
Ik had een Ghostface aged masker besteld en zeer snel binnen gekregen. Kwaliteit van het masker is egt super goed flexibel rubber en mooi afgewerkt
Het detail werk is ook super erg mooi gedaan. Ik raad dit masker zeker aan. -
Francesca
Mijn product had allemaal vlekken toen het uit de verpakking kwam
Sander
Top service, snelle levering!
Klaudia
Ik heb deze winkel gevonden met geweldige reviews maar ik had nog nooit verwacht dat ik zo blij zou zijn met een winkel. Niet alleen was een kostuum dat ik gekocht had goeie kwaliteit ondanks een fabrieksfoutje, maar ik werd geholpen op een hele fijne manier. Echt een top winkel, ik ga dit aan mijn vrienden en familie aanraden! Ook hele snelle levering, toppie!
Pietje Horjus
Snelle levering, prima artikelen, goede kwaliteit.
Top service!
Top service!
Willian
Geweldige service
Nicole
Precies zoals beschreven en op de foto