Computer Wereld

Computer Wereld

Computer-Wereld.com is Specialist in het opkopen van restpartijen laptop's en desktop's dit kan zijn uit faillissementen/fabrieksoverschotten/ex-lease/
Dit doen we al sinds 2010 met heel veel plezier, dagelijks zoeken wij wereldwijd met een gespecialiseerd team naar de beste deals, door onze jarenlange ervaring hebben we een bekende naam opgebouwd met veel vaste partners waar wij inkopen.

Wij leveren bij al onze producten garantie en meestal fabrieksgarantie

Nieuwe laptops of pc’s bestellen kan gemakkelijk via onze webshop, voor 17:00 besteld is veelal morgen in huis

Onze voordelen zijn:

Eigen technische dienst
Garantie op alle producten veelal fabrieksgarantie
Alle 2dehands producten zijn volledig ontsmet en voorzien van schone Windows 10 installatie
Snelle service, klant is koning
Niet goed is geld terug, 7 dagen retourrecht
Hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Wij zijn zelf vooral fan van de kwaliteit en service van HP en wij richten ons dan ook voornamelijk op de  HP Probook en HP Elitebook laptop's en we zijn op dit gebied ook meestal de goedkoopste aanbieder.

Deze HP laptop's worden onderworpen aan vele hogere kwaliteit eisen dan de consumenten laptop's, omdat deze meestal gebruikt worden op scholen en kantoren moeten deze nou eenmaal extra betrouwbaar zijn want een stilzittende medewerker kan een berg geld kosten.

Met een HP Probook of Elitebook verklein je de kans op problemen en kan je ook langer met de laptop's doen en dus hoef je niet na 2 jaar alweer een nieuwe te kopen!

Ook de 2dehands/refurbished producten die wij aanbieden kunnen nog vele jaren mee!

Voor vragen bel of mail ons op info@computer-wereld.com

Tel: 0485-769055
Whatsapp: 06-12712198
KvK-nummer: 53834763
9,5

• Christian
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

de beste prijs en dezelfde dag verstuurd.

• Meindert Putter
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

De laptop werd snel en volgens afspraak geleverd. Een prima prijs/kwaliteit verhouding.

• Hoe beoordeel je Computer Wereld?

• Mike
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Geweldige service! Bestelde laptop bleek niet meer op voorraad. Luxere versie ontvangen zonder bij te hoeven betalen. Zeer snelle reactie op mails. Heel tevreden!!

• Eduard den Brok
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Snelle levering en product was in goede staat

• Jaap Scheper
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Bestelling werd vanwege leveringsproblemen uitgesteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de beloftes werden nagekomen met vermelding van excuses.

• Sjaak Bakker
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Prima product, snel geleverd.
    Er was een probleem met het scherm maar dat is netjes opgelost.

• Ineke De Backer

Goede service. Niets op aan te merken

Goede service. Niets op aan te merken

• John Henkes
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Mooie laptop en zeer snelle levering TOP

• Arjan Slotboom
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Mooie apparaten voor een goede prijs.

• Peter Smits
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Na een aantal vragen gesteld te hebben waarop ik duidelijk en snel antwoord kreeg, een refurbished laptop gekocht. De machine ziet er prachtig uit, en werkt zoals besproken. Levering was ook prima geregeld.

• Thijs de Jongen
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

M'n eerste HP Zbook van Jeffrey heeft 10 jaar uitstekend dienstgedaan. Nu is het tijd voor een opvolger; weer een Zbook. Dank je Jeffrey!

• Chris Bos

Goed geholpen via de App

• Melay Solutions
    Review voor Computer Wereld

Gisteren, 12-11-2024, een laptop gekocht vandaag, 13-11-2024, geleverd. Het gaat om een refurbished laptop maar het ziet er gewoon splinter nieuw uit.

De service, nazorg en de vriendelijkheid bij Computer Wereld is TOP.

Bedankt voor alles.

• Prince Songwa

Snelle levering, goede conditie

• Mambo
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Mooie laptops voor een zeer goede prijs, snelle levering.
    Als Post NL zijn werk goed doet dan is het echt snel. Ik had een probleem met de oplader, gebeld en de volgende dag een nieuw nu werkte post NL wel goed mee.Kortom ik ben uiterts tevreden.

• Arnold de Voogd
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Fijne service en snelle bezorging. Product was goed verpakt. Als je het bedrijf belt nemen ze direct op. Geeft vertrouwen. Top.

• Thomas Elmendorp
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Goede professionele adviezen en service en een snelle en correcte levering. Doen wat ze beloven. Erg netjes. Ik ben er super blij mee.

• Piet Jongkoen
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Alles is goed en werkend geleverd voor een vriendenprijsje

• Chris Frumau
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Het online bestellen ging erg makkelijk. Ik had een klein probleempje maar dat werd via de chat meteen opgelost.

• John M.
    Geverifieerde klant van Computer Wereld

Mooie prijzen en snelle service