Compudata
Dharminder Blank
Betrouwbaar bedrijf met uitstekende klantenservice. Ik had een een probleem met het scherm van mijn MacBook Pro en daar is direct een oplossing voor gekomen. Veder was de MacBook zorgvuldig verpakt en snel verzonden.
Ruud Koortens
Prima macbook pro, snelle levering, blij mee
Hoe beoordeel je Compudata?
Tien
Superhandige en betaalbare USB-C female naar magsafe2 stekkertje zodat ik mijn oude Macbook, na de zoveelste snoerbreuk bij de Apple adapter, nog kan opladen. Prima levering.
Geaniff Jasinta
Snelle levering. Macbook zag er top uit!!
Alexander Marsyla
De site is duidelijk en overzichtelijk. Nadat ik de juiste Macbook had gevonden en de bestelling had geplaatst, ging alles heel snel.
Richard
De Macbook die ik gekocht heb ziet er echt als nieuw uit en werkt goed.
Ook bijgeleverd een nog ingepakte voeding en kabel.
Top geregeld en prima bedrijf.
Andy K
Fijn, direct contact.
Richard
MacBook 16 inch 2019, licht gebruikt stond er.
Bij levering als nieuw, perfect. Snel geleverd. Beter kan het niet. -
Fritzielein
Goede service en omschrijving voldoet volledig aan de verwachtingen
Yasin
Zat eerst te twijfelen om te bestellen, omdat ik nog nooit van Compudata gehoord had. Na het lezen van de reviews trok dit mij over de streep en inderdaad, binnen 1 werkdag was mijn bestelling bezorgd. Zeker een aanrader!
Arthur
Kon kiezen tussen een zo goed als nieuwe, maar met gebruiket accu, of een met gebuiksporen en een nieuwe accu. Voor het 2e gekozen. En ja, je kunt zien dat er stickers op de laptop hebben gezeten. (Die waren er keurig afgehaald), maar verder een super nette laptop. Erg tevreden mee.
Bo.
Zeer snel netjes afgeleverd. Produkt is top..
Thijs
Betaalbare prijzen, overzichtelijk en snelle levering van een prima uitziend product.
Quintano Loupatty
Top service, en Mark is super aardig en behulpzaam. Ik raad iedereen aan een laptop hier aan te schaffen
Paul
Super snel geleverd en persoonlijke service toen ik tijdens het bestelproces even mn raboreader kwijt was.
Jh
Goede prijzen en zeer snelle levering.
Kwaliteit is zoals omschreven. -
Dirk
Hele scherpe prijs en winkel is goed te bereiken per telefoon voor ondersteuning.
Kor Konstapel
Mooie prijs en goede levering
Dirk
Duidelijke omschrijving, MacBook in originele doos, goeie prijs en extra anti inkijk scherm erbij. MacBook Air in prima staat, nauwelijks van nieuw te onderscheiden.
sky
Snel en naar wens geleverd!