Coloured Vinyl
Lieke
Goede service, snel verzonden, goed ontvangen!
Wiggert Slingerland
Mooie overzichtelijke website. Mega snelle verzending, zelfs vlak voor de feestdagen! Super verpakt; mooie doos, met piepschuim en als extra bescherming nog een buitenhoes om de LP! Ik had een plaat ontvangen waar de hoes een lichte beschadiging had, dit aangegeven via de mail, vervolgens een ander exemplaar gekregen. Bedankt Macio & Carice!
Hoe beoordeel je Coloured Vinyl?
ALBERTS
super service, door dhl kwam het pakket niet binnen maar dat lossen ze beter op dan alle grotere spelers in de markt dat ooit zouden doen.
Antwoord van Coloured VinylHoi Em,
Bedankt voor je review.
Ik zie dat het gekozen zakelijke afleveradres zowel bij de eerste poging op vrijdag 20 december als bij de tweede poging op zaterdag 21 december gesloten was tijdens de afleverpogingen. Ik verwacht dat het pakket nu naar ons wordt teruggestuurd. Zodra wij het retour hebben ontvangen, nemen we contact met je op om het verder af te stemmen en een nieuw afleveradres te bespreken.
Onze excuses voor het ongemak! Je kunt altijd contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Maico Groot
Coloured Vinyl -
Agnes
Cadeau voor mijn man, hij vindt het fantastisch!
Stefan Pit
Mooi op tijd en keurig en veilig verpakt.
Susan
Zeer goede service!
Marieke Duker
Ik vond het een erg snelle levering! Het lieve geschreven brieftje maakte me blij :) Dankje!
Nadine Peverelli
Snelle levering goed verpakt
Rianne Schoenmaker-Koning
Super snelle levering. Het bleek dat ik een paar minuten bij hen vandaan woonde en mijn bestelling werd persoonlijk bezorgd met nog een leuk cadeau erbij ook! Ga zo door!
K kraan
Leuk handgeschreven berichtje bij het product😊
Stefan
Snelle verzending en goeie dienst na verkoop gekregen van Maico. Er zat iets niet goed bij de bezorger maar werdt snel netjes geregeld.
Heel fijn.Antwoord van Coloured VinylBedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de service naar wens was en dat we het snel konden oplossen!
Groeten,
Maico -
Kelvin Godet
Prima prijzen goeie assortiment aan LPs
Arthur Van Schendel
Snel geleverd. Goed verzorgd !!
dimmen breen
Zeer snel geleverd, prima.
Tom
Super goeie service en ook snel! Alles kwam goed in verpakking binnen!
Bjorn Utens
Goede service!
bas schaap
prima zaken doen
Paco
Snelle verzending en goed verpakt!
lydia haak
Snelle levering, en een leuke briefje erbij van hun persoonlijk...