Cognition Boosters
Wij zagen dat er veel webshops en grote partijen waren die ashwagandha verkochten, maar er onnodige middelen aan toevoegen (denk aan zwarte peper). Wij zagen een opkomende behoefte naar pure en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Ook kwam er steeds meer vraag naar Ayurvedische supplementen die organisch zijn. En dat is wat wij aan jou kunnen leveren!
Na een strenge selectie procedure hebben we een aantal leveranciers geselecteerd. Deze leveranciers zijn gecertificeerd en kunnen ons de beste kwaliteit ashwagandha leveren.
Nieuwsgierig? Bekijk dan hier onze webshop
nicole mouton
mooie en goede prijs,enig minpunt is dat aswaghabda bv de een maand goed werkt en de ander maand minder werkt,twijfel niet aan de kwaliteit,misschien omdat het niet gestandarizeerd is,waardoor het produkt schommelt,is mijn mening,verder vlotte service en goede prijs
S.l.
Snel geleverd
Hoe beoordeel je Cognition Boosters?
Anke van der Sman
Producten zijn prima! Maar dat ik 6 dagen moest wachten voordat het in de brievenbus lag, dat vond ik best vervelend!
Hans Dijk
Snelle bezorging, goede kwaliteit tegen een redelijke prijs
Bianca Bastings
Zo besteld, zo geleverd. 👍
Anthonia van Rijn
Snel en milieuvriendelijke verpakking
H -
Anke van der Sman
Halaas deze keer niet zo fijn. Ik heb4 dagan op mijn bestelling moeten wachten.
Ilona
Had levering eerder verwacht aangezien er wordt gezegd dat binnen 0-2 dagen je bericht via PostNL krijgt. Toen dit niet het geval was, heb ik een mail gestuurd. Hierop kreeg ik dezelfde dag een antwoord dat het de volgende dag geleverd zou worden.
Jeff
Niks te klagen
Bart Tamboer
Geweldig! Ik bestel regelmatig bij Cognition Boosters en ze leveren altijd op tijd. De kwaliteit van Shilajit is super! Aanrader!
sevket akkus
super
Anke van der Sman
Prima service snelle levering en heel goede producten!!!
Karol Bialowarczuk
czekam na rabat :)
Anjo Bleijenberg
Nog steeds niets binnen?
Antwoord van Cognition BoostersUw pakketje is de vrijdag voor kerst op de post gegaan. Normaal gesproken zou het vanwege de sluiting van briefpost tijdens Kerstmis van PostNL dan als ze de bezorging van zaterdag niet gered hebben op woensdag aankomen omdat zondag, maandag en dinsdag vanwege de feestdagen geen post geleverd word.
Ik moet zeggen dat ik het niet heel netjes vind om dan direct een negatieve review te schrijven zonder even contact met ons op te nemen. -
Annie Peulen - van Bree
Antwoord van Cognition BoostersBedankt!
Sjoukje visser
Snelle levering.Shilajit gebruik ik al een tijdje met goede resultaten.Nu ook Goto Kola besteld..gebruik het sinds 2 dagen met 1 capsule p.d.begonnen.Merk al positief verschil maar kan nog niet omschrijven hoe precies.
Diane Nauwelaerts
Alles ok
Bathseba Sanapo-Veerkamp
Fijne producten,prima prijs en snelle levering
Antwoord van Cognition BoostersDankjewel!
Cor Verboor
Dorine
Topservice en snel geleverd!
Ik had producten besteld die even niet te leveren waren. Fijne communicatie en keurige oplossing geboden. Toen de producten geleverd konden worden, ook nog een aangename 'compensatie' voor het langere wachten. Kortom; ik ben heel blij met deze (web)winkel, was mijn eerste maar dus zeker niet laatste bestelling! Aanrader!