Coco & Cici
Inge
Superfijn tencel beddengoed en dekbed , het voelt heerlijk zacht aan met een matte uitstraling , zou graag nog willen dat jullie een witte versie ervan krijgen , supersnelle service , echt blij mee !!
Sven Tummers
Snelle levering, ontzettend fijn materiaal!
Hoe beoordeel je Coco & Cici?
Liesbeth van der Wielen
Heerlijk beddengoed, wil niets anders meer!
Moniek Buiter
Love it, best one I bought so far! Great colour as well.
Danielle
Ik ben groot fan van Coco&Cici! Eenmaal dit beddengoed gebruikt, wil je nooit meer anders. Heerlijke stoffen, fijn op de huid en ademend, in prachtige kleuren die een luxe uitstraling geven aan iedere slaapkamer. Absoluut de investering waard!
Florentine Tiemstra
Heerlijk beddengoed! Echt topkwaliteit!
Liesbeth Gevers
Top dekbed
MC Jonkers - de Wit
Mooie prijs degelijk dekbed
katja theunissen
Wat een heerlijk zacht product
Jacqueline Stout
Snelle levering heerlijk zacht
Stella
Alle feedback die ik gelezen heb over de hoeslakens en dekbedovertrekken komt overeen met mijn ervaring en beleving.
Superzacht, na wassen en een nachtje slapen is het beddengoed weer zonder kreukels en superzacht. Sneldrogend (behalve de randen met elastiek van het hoeslaken) en dat is voor mij heel belangrijk in een slecht verwarmd huis zonder droger. Een feestje om in bed te stappen en mijn "0ut of bed look" bij het opstaan valt alleszins mee.
Heel blij met dit nieuwe beddengoed, ook al was het een forse uitgave.
Jacqueline
Goeie omschrijving, snelle levering prachtige product en met Black Friday ook nog eens een mooie korting! Ik kom zeker teug voor meer!
Melek Sabah
Heel fijn en zeer zacht top kwaliteit en service!
Bart
Deze lakens zijn echt super zacht!! Geweldig! Een optie voor avondlevering zou helemaal top zijn.
Tevreden klant
Ik heb er echt even over na moeten denken omdat het niet goedkoop is.
Ik had daarom eerst een stalen kleur aangevraagd om de juiste kleur uit te zoeken. En dat is gelukt.
Helemaal geen spijt van de aankoop. Het voelt licht aan en we slapen er heerlijk onder. Kleuren zijn prachtig.
Marijke
Snelle reactie op vragen, goede service en snelle verzending
Gitte
Perfect!
Rob Van Gestel
Goed geregeld en snelle levering, top.
Agaath Baaijens
Nu gelukkig niet meer bezweet wakker geworden
Anya
snelle levering en leuk, persoonlijk verpakt