Coco & Cici
Lisan
Super snel binnen! En zo zo zo fijn beddengoed!
Marinus van Wijk
Snelle levering mijn bestelling was heel snel bij mij .
Hoe beoordeel je Coco & Cici?
Sven van Buren
Snelle levering, de juiste updates en een super boterzacht product! Ik sliep al goed, maar nu nog een beetje beter🫶🏻
Mia
Heel tevreden van mijn beddengoed , zacht en lekker warm . Ik ben fan 😍
Sander
De beste investering in jezelf, namasté.
Je gaat van “Ik ben een man dus ik hoef niet zo’n zacht beddengoed” terwijl je je als kleine lepel tussen de armen van je vriendin in wurmt.
Naar
“Gast heb je Coco & Cici nog niet!”
Ongelofelijk goed. Bizar lekker slapen. No more sweaty nights! -
Lut
Mijn partner vond de hoeslakens er synthetisch uitzien en ook zo aanvoelen.
Verder moet mij iets van het hart. Ik heb niet de gewoonte reviews te schrijven, maar de verkoper (eigenaar van Coco en Cici?) Stuurde mij reeds 2 mails en pushte mij om een eerdere negatieve review te herzien. Dit druist in tegen goede handelaarspraktijken, lijkt mij en beïnvloedt enkel negatief mijn beoordeling, die overigens geldt zowel voor het aangekochte artikel, als voor het bedrijf zelf.
Prompt kreeg ik een mail na deze beoordeling met de vraag verder te reageren via een privé mailadres en met de mededeling dat ik telefonisch zal gecontacteerd worden. Hoe ver gaat dit bedrijf nog gaan in een poging negatieve beoordelingen om te buigen?! Indien ik kon, gaf ik een 0-beoordeling.Antwoord van Coco & CiciBeste Lut, we hebben je gevraagd om je eerdere review van 1 ster te wijzigen omdat dit gaat over een pakketje dat niet bezorgd was en niet over het beddengoed. Onze excuses dat je een andere indruk hebt gekregen.
Wat betreft het synthetisch aanvoelen van het beddengoed, we kunnen jullie geruststellen. Het beddengoed van Coco & Cici is gemaakt van 100% natuurlijke stoffen. Mocht het in het begin iets te glimmend overkomen dan kunnen we je als tip meegeven dat dit minder wordt na het wassen.
We nemen verder nog telefonisch contact met je op, mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben. We vinden tevreden klanten namelijk erg belangrijk bij Coco & Cici. -
Tim Schweig
Fantastisch zacht beddengoed!!
Nicole de Benis
Tencel lente/herfst dekbed voelt iets zwaarder aan.
Erica Keijzer
Supersnelle levering!
Sylvia
Lekker zacht, koel maar toch warm aanvoelend. Slaapt zalig!
Barbara
Snel geleverd in een mooie verpakking. Duurzaam materiaal. Super zacht dekbedovertrek. Koel en toch ook warm. Voelt heel luxe aan. Top Kwaliteit.
Ed
Fijn dekbed, voelt zacht en warm aan.
Heeft de eerste koude nachten al zijn dienst bewezen. -
Jolanda
Het meest zachte en comfortabele beddengoed wat ik ooit heb gekocht.
T. Dornford
Snel geverd!
Pieter V.
Heerlijk zacht…. Inmiddels de 3e kleur in huis….
Echt een aanrader.!
En de aftersales zijn perfect geregeld. -
Wilma Adriaans
Zo een mooi beddengoed, heerlijk zacht en perfect en mooi verpakt
Eline Maarse
Geweldig zacht overtrek, je weet niet wat je voelt!
Annet Groen
I had great service when I was unsure about the delivery. Thank you very much.
J Blom
Snel geleverd.