Cobiworld
Lidmaatschap per 05-04-2022 stopgezet
N. P.
Netjes geleverd.
JW
Antwoord van CobiworldDank voor uw reactie.
Yelmar
Tot mijn grote spijt een aankoop hier gedaan, in dit geval een preorder van een bouwset van 50 euro. Volgens de site kon dit zonder vooraf betalen maar ik koos voor de optie om wel te betalen omdat ik graag mijn rekening van te voren vereffen. Tot mijn spijt nooit meer wat gehoord (besteld in mei) toen ik contact zocht via de app werd er gezegd dat dit via de mail moet ivm de ziekte van de eigenaar. Na 2 mailtjes zonder enige reactie besloot ik het maar op deze manier te proberen.....maar ga er niet vanuit dat ik mijn levering of men geld nog terug zie.
Rutger Visser
Er miste een product in de bestelling. Het duurde 2 weken om een reactie te krijgen op mijn email (telefonisch geen reactie) en nog bijna 2 weken om de nazending te krijgen. De communicatie over de nazending was wel in orde.
Kai B.
Prima winkel. Goed geleverd.
Antwoord van CobiworldBedankt voor de reactie en graag tot ziens.
Jan van Zeeland
Snelle reactie, goede communicatie en perfecte verpakking
Antwoord van CobiworldDank voor uw reactie. Tot de volgende keer.
Danny De Wit
Geweldige producten, snelle levering.
Antwoord van CobiworldDank voor uw reactie en tot een volgende keer.
CM de Graaf
Gewoon prima, alles zoals het hoort. Enige dingetje is dat de bezorgopties via DHl beperkt zijn tot een afhaalpunt. Maar de bestelling zelf is keurig, zelf een klein extraatje erbij. Dank!
Antwoord van CobiworldDank voor uw reactie en tot een volgende keer.
Aan de uitbreiding van de verzendopties wordt gewerkt. -
Schaik
Prima en snelle afhandeling. Alleen ik miste wel een bestelbevestiging per email. Daarin tegen werd het geheel daarna wel via DHL netjes op de hoogte gehouden. Ook het ontvangen pakket was netjes verpakt en goed beschermd. Nette afhandeling van deze winkel verder!
Antwoord van CobiworldSoms belandt onze mail in de spambox.
Ons mailadres toevoegen aan uw contactpersonen werkt daarbij wel.
Dank voor uw reactie en graag tot ziens. -
Dave Losse
Omdat ze goed en snel leverbaar is top verpakking ga zo door
Antwoord van CobiworldBedankt en graag tot ziens!
Janny
Bestelling is met zorg gereed gemaakt met mooie kaart en klein cadeautje en snel verzonden
Antwoord van CobiworldDank voor uw reactie en graag tot een volgende keer.
René Groenwold
Alles keurig, prijs, artikelen en bezorging
Antwoord van CobiworldDank voor uw reactie en graag tot ziens!
Edwin de Haan
Goede service,en netjes laten weten dat de bestelling was vertraagd.
Antwoord van CobiworldDank voor de reactie en graag tot ziens!
Jaco Moerland
Op donderdag besteld, zaterdag bezorgd. Ik had een foutje gemaakt in de adressering, zonder problemen en snel opgelost. Hier ga ik vaker bestellen.
Antwoord van CobiworldHartelijk dank voor de reactie en graag tot de volgende keer.
De verpakking was goed en je krijgt zelfs te weten wie je geholpen heeft
Antwoord van Cobiworldbedankt voor uw reactie en graag tot een volgende keer!