Clever Gaming
Waarom genoegen nemen met het gewone als je slimmer, beter en meer kunt spelen met Clever Gaming?
Theo Hal
Top geregeld zeer goede service
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de review!
Dylan Bax
Top! Snel geleverd en kwaliteit!
Een echte aanraderAntwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review! Veel plezier met de bestelling.
Hoe beoordeel je Clever Gaming?
Jannes Finke
Product is geweldig, snelle levering
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review en veel plezier met de bestelling!
Ileah Schoolderman
Helaas door een fout was de controller die ik besteld had niet op voorraad. Fouten gebeuren, zijn allemaal mensen! Clever heeft op de perfecte manier gehandeld en mij geholpen aan een andere controller naar wens. De volgende controllers, ook voor mijn vriendin, worden bij jullie besteld! Bedankt!
Antwoord van Clever GamingSuper op te horen! We wensen je enorm veel plezier met de controller!
Bernd Rieke
Top service, binnen een week al verstuurd, nu nog ff wachten op de post.. en hopelijk veel plezier met gamen 👍🏻🎉
Antwoord van Clever GamingAlvast veel plezier gewenst met de order!
Wouter Hollander
Helemaal prima, alles zag er goed uit. Dank! Nog niet uitgepakt, ben benieuwd!
Antwoord van Clever GamingHi Wouter,
Bedankt voor de mooie review, en veel plezier met je bestelling! -
Dirk k
Supersnelle levering en mooie controller. Ziet er origineel uit geen goedkope rommel. Dank
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review en veel plezier met de controller!
Torsten Zimmerman
Goeie prijs, services en efficient verpakt
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review. We wensen je veel plezier met het product!
Coen Elsendoorn
Goeie kwaliteit en prijs
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de review! Veel plezier met de bestelling.
Kelly Wiemes
Goede service. Hele snelle en nette levering. Zou deze site zeker aanraden.
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de review, en veel plezier met de controller!
skip van der heijden
Ik heb zelfs een backpadel zomaar er bij gekregen zonder er voor te hoeven te betalen
Antwoord van Clever GamingHi Skip,
Kijk, dat is nog eens geluk hebben! :) We wensen je enorm veel plezier met de controller! -
Kevin
Geweldig service en snelle bezorging.
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review. veel plezier met de controller!
Max
Goede levering, snel en vriendelijke mensen bij Clevergaming
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review! Veel plezier gewenst met de controller!
Kane Mahn
Geweldige service, uitestekend product en duidelijke foto's, met alle vragen kom je makkelijk in contact en zijn ze heel duidelijk over de mogelijkheden.
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review! We wensen je enorm veel plezier met de controller!
Shirley Baars
Xbox controller gekocht met the Joker erop voor mijn man zijn verjaardag. Hij was er echt super blij mee. Ook was het pakketje netjes ingepakt en snel geleverd.
Antwoord van Clever GamingHi Shirley,
Bedankt voor de mooie review! We wensen je man veel plezier met de controller, mooi cadeau! :) -
Arnoud Zopfi
Mooie controller gekocht goede klantenservice snelle reactie raad gamers dit Zkr aan om hier te shoppen
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met de controller!
Vincent Raadschelders
Goede service en goede controllers
Antwoord van Clever GamingBeste Vincent,
Bedankt voor de review, veel plezier met de controller!
Rik Verbeemen
Goede en snelle sevice
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de review, veel plezier met je product!
Bryan Hoogendijk
Snelle bestelling duurde max 2 werkdagen, en in het weekend was die al thuis geleverd. Alles werkt perfect en het is en controller waar je nooit meer van af wilt als je het eenmaal door hebt alle functies.
Antwoord van Clever GamingHi Bryan,
Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met de nieuwe controller! -
Kevin Kivits
Ik heb clevergaming benaderd via TikTok. Kreeg een hele duidelijke uitleg over de mogelijkheden qua modificaties op de controller. Besteld en zeer snel in huis, echt een aanrader!
Antwoord van Clever GamingBedankt voor de mooie review! Heel veel plezier gewenst met de controller!