City vloeren
Lia
Cityvloeren Den Haag is de beste die er is. We zijn erg tevreden over het deskundige advies en de tijd die er voor ons is genomen. Dit heeft geresulteerd in een prachtige vloer en trapbekleding.
Dit alles voor een goede prijs.
Ik heb nog nooit een bedrijf gehad dat zo netjes en deskundig heeft gewerkt en alles zo schoon heeft achter gelaten. Het ziet er echt perfect uit.
Wij zijn dus dik tevreden en kunnen iedereen adviseren door dit bedrijf uw nieuwe vloer of trap te laten leggen. -
Jacelien
Geweldige service! Goede advies! Eerst de twee slaapkamers laten liggen en vandaag de trap. Een moeilijke twee kwart trap. Alles is netjes en professioneel gelegd. Alle troep opgeruimd en meegenomen. Super, super blij! Kom hier zeker weer terug! En de prijs? Perfect. Dank je wel!
Hoe beoordeel je City vloeren?
Mus
Prachtig werk geleverd door City vloeren. Binnen een dag mijn open houten trap bekleed met super vilt tapijt. Heel blij mee !!! Ook met de prijs !!! Dankjulliewel
Bjorn Lovink
Goed mee gedacht met ons. Wij waren behoorlijk laat met bestellen van een vloer en het was nog spannend of dit op zo’n korte termijn lukken ging. Cityvloeren heeft zich ingezet zodat het toch gelukt is.
Duidelijke communicatie en snel handelen en de afspraken goed na gekomen. Daardoor was de vloer precies op tijd binnen, kon die nog 48 uur liggen en daarna gelegd worden.
s-vdhelm
Fantastisch bedrijf, kundig, behulpzaam en vooral ook fijn om mee te werken. Allemaal bedankt!
Danny
Geweldige service mooie laminaat soorten zijn vakkundig geadviseerd en hebben de visgraat vloer super gelegd zijn super blij.
Anoniem
Goede service en klantvriendelijk. Ik ben dik tevreden met mijn nieuwe vloer @cityvloeren bedankt!!
Karel Roghair
Perfect gegaan en zeker niet duur portokosten tegen normale prijzen .
Jan-Kees van Herk
De service is goed, prijs/kwaliteit zeer aantrekkelijk, verzendkosten erg hoog, de kleur van mijn bestelde product week te veel af ten opzichte van de getoonde kleur op de website van cityvloeren, dus helaas ging mijn bestelling retour.
Marcella de Jager
Perfecte communicatie en zeer goede prijs!
Aardige stoffeerder en keurig werk afgeleverd! Zeer tevreden :)Antwoord van City vloerenDankuwel :-)
Eline
Snelle service en een goede prijs. Communicatie is wel erg slecht.
Bianca van Essen
Na het plaatsen van mijn bestelling om een trap te laten bekleden, snel een bevestiging met afspraak datum. Op afgesproken dag en tijd geplaatst door vriendelijke en vakkundige man. Helemaal tevreden met het resultaat!
Duncan Stern
Goede service. Snel en mooi de trap met tapijt laten bekleden. Waren ruim 2 uur later dan gepland, en hadden daarover niet gebeld. Desondanks, 5 sterren.
dijkstra onroerendgoed dijkstra
Goeie spullen, scherpe prijzen en adequate levering
Antwoord van City vloerenFijn om te horen!
Kelly Marcellis
Geleverd conform planning, niks op aan te merken.
Antwoord van City vloeren:-)
Willemien
Prima Droogloopmat gekocht tegen een scherpe prijs
Mark Verbist
zeer vriendelijk en goed geholpen
Kees v Z
Snel en netjes afgeleverd, Binnen 3 dagen alles binnen.
Kan op dit moment nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de vloer. -
SEA Kucksdorf
Edit: Vandaag zijn ze geweest om te stofferen, prachtig! Wat ziet het er mooi uit! Heel erg bedankt jongens. 5 sterren meer dan waard. 👍
Ik heb geen review geplaatst. Ik kreeg de vraag voor een review en heb de mail beantwoord dat ze 29 december komen stofferen dus het nog te vroeg is een review te plaatsen. Volgende dag krijg ik een mail " bedankt voor 5 sterren review". Beetje vreemd dit dus ik pas het aan naar 2 sterren want ik kan dus nog niks beoordelen eerst maar afwachten hoe het loopt de 29ste en dan pas ik daarna mijn review aan naar ervaring. Fijne kerstdagen gewenst. -
Asma D
Heb online tapijt bekleding besteld volgende dag meteen gebeld voor een afspraak wat ook nog heel snel gelegd kon worden voor een mooie prijsje en ook nog eens heel netjes gelegd van mij krijgen ze een dikke 10. Bedankt!!