Christelijke Sieraden
Maik Busman
Nog nooit zo een goede service gehad
John van Bodegom
Prachtig sieraad, in het echt nog mooier dan hoe het er uitzag op de website. Snelle levering en een lief kaatje erbij. Heel goed!
Hoe beoordeel je Christelijke Sieraden?
Olga
Super goede en vriendelijke service, snelle levering!
Marieke
Prima! Snelle levering, armbandje ziet er mooi uit.
Joanne Ebbere
Het is een super mooi en netjes afgewerkt armbandje
niek
mooie ketting blij mee
sandra van der Maten
Super snelle levering en nog veel mooier dan gedacht!! Helemaal gemaakt naar wat ik in gedachten had!! Mooier kan niet 😊
Ina Mensink
Snelle levering en het belijdenis geschenk zag er precies uit zoals ik het besteld heb.
Esther Bisschop
Prachtige armband besteld. Sieraad was mooi ingepakt. Service was goed en snel bezorgd.
Sandra
Hele mooie sieraden. Snelle levering. Met aandacht verpakt.
Willemarije Nederveen
Ik ben echt supper blij met het armbandje!! De tekst die er opstaat heeft ook heel veel betekentis voor me!
Niels Tessemaker
Wat top dat iulie dit nog doen echt mooie sieraden
Sachin Kumar
Super mooie armband en geweldige klantenservice.
Agaath den Heijer
Het isin werkelijkheid veel kleiner dan de foto,s laten zien!
Dat is erg bedriegelijkAntwoord van Christelijke SieradenGoedemiddag Agaath,
Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling! De bedels die op de foto’s te zien zijn, zijn dezelfde als die bij de bestellingen worden gebruikt. Daarnaast staan de afmetingen vermeld bij de producten.
Groetjes,
Geerlize
Christelijke Sieraden -
Denisha beijleveld
Niks ontvangen
Antwoord van Christelijke SieradenGoedemiddag Denisha,
Wat vervelend dat je nog niks hebt ontvangen!
Je bestelling is op donderdag 20 maart verstuurd. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL en kan het gebeuren dat je bestelling later wordt geleverd door PostNL.
Op maandag wordt er helaas geen post bezorgd, maar mocht je bestelling morgen nog niet binnen zijn, wil je me dan een berichtje sturen?
Groetjes,
Geerlize
Christelijke Sieraden -
Lize Huisman
Mooie ketting! Was zoals het beschreven werd! En goede kwaliteit👍🏼
Sylvia
Verrast door de leuke verpakking, persoonlijk kaartje en klein cadeautje. Heel liefdevol.
Heleen van Leerdam
Snel geleverd en de sieraden waren precies wat er beloofd is Blij mee!
Elisa Jansen
Mooie prijs en goeie prijskwaliteit. Leuk ook dat je er eennverpakking bij krijgt met leuke bijbelteksten.
Daniëlle Voskuilen
Mooie sieraden