Chrisjes Crea
wendy
Antwoord van Chrisjes CreaDank je wel en veel plezier met je aankoop.
E Siepman
Snel en netjes geleverd
Antwoord van Chrisjes CreaDank je wel voor de review en heel veel plezier met je aankoop
Hoe beoordeel je Chrisjes Crea?
Hedi
Super leuke oorbellen!!! Fijne service en leuk verpakt.
Antwoord van Chrisjes CreaDank je wel en veel draag plezier :-))
Corry Raspoort
Mooie accessoires, en ook snel in huis,met 'n leuk presentje erbij gedaan heel attent en verzorgd
Antwoord van Chrisjes CreaDank je wel :-))
Astrid
Snelle levering, heel leuk en goed verpakt met een kleine attentie.
Antwoord van Chrisjes CreaDank je wel voor je bestelling en de lieve review. Heel veel plezier met je aankoop.
Marije Ronteltap
Christa is een fantastische vrouw met ontzettend veel creativiteit en passie voor wat ze doet. Altijd bezig om nieuwe dingen te leren. Ideeën om nieuwe producten aan haar al zeer grote assortiment toe te voegen. Ik heb al een aantal bestellingen bij haar gedaan en ben superblij met alles wat ik bij haar heb gekocht, oorbellen, een ketting en prachtige mokken. Alles met veel zorg gemaakt en ingepakt. En altijd met een cadeautje erbij. Daar word ik blij van! Jullie toch ook?
Antwoord van Chrisjes CreaAh super lief. En dank je wel voor je bestellingen. 😘
Lindsay
Super lieve vrouw die prachtige creaties maakt! Ik ben al in het bezit van een paar kleine dienbladen. Hardstikke blij mee!
Ga zo door! En je site ziet er top uit!
Liefs Lindsay - Glinster&ZoAntwoord van Chrisjes CreaDank je wel voor je super mooie review. En uiteraard ook bedankt voor je leuke bestellingen.
En fijn om te horen dat mijn site goed bevalt. Liefs, Christa- Chrisjes Crea