Chocing Good
Angelique
Gemakkelijk via de webshop te bestellen. Had nog een vraagje en direct antwoord binnen. Zorgvuldige levering en keurig op tijd!
Oscar
Erg tevreden over dit bedrijf en de geleverde producten.
Wanneer ik iemand wil verrassen met een heerlijk stuk chocolade dan ga ik ook in de toekomst dit bedrijf weer weten te vinden.
Hoe beoordeel je Chocing Good?
nanette
Prachtige chocolade kunstwerken. En nog lekker ook! Goede snelle service.
S. Sikora
Goed
Gerard van Hal
Snelle levering en een gebroken artikel werd zonder problemen en zonder extra kosten opnieuw en snel verzonden. Super service!! Het artikel zelf zag er top uit.
Thanya
A van Aarle
Het chocolade gereedschap heeft mooie details en is nog eens lekker ook.
Zeker een aanrader! -
Corry
Dit is voor de derde keer dat ik chocolade gereedschap heb besteld en het was weer super!
Nico
Snelle levering, bijzonder onder de indruk van de detaillering van het model.
Rolanda Roorda
De volgende dag al mijn pakket bezorgd, goed verpakt en het zag er schitterend uit, net echt, top gedaan
Klazien Wouterse
Snelle levering, zorgvuldig verpakt!! Alles was perfect!!
KH Eireiner
Een keurig verpakt en net echt de bout en moer en Baco
kevin verboom
top geregeld.
Elizabeth
Chocing Good doet haar naam eer aan! Unieke chocoladeproducten, snelle levering, mooi verpakt en aanpassen in gewenste kleur was geen enkel probleem. Echte aanrader!!!
Jan Wolters Makelaardij
Wij hebben voor het eerst een aantal producten/geschenken besteld en zijn erg blij met het resultaat. Helaas was 1 van de producten gebroken maar dit werd soepel en snel opgelost. Een aanrader!
Sylvain van Ligtenberg
Prima service
Theo
Lekkere chocola en vriendelijke service!
leonie
onwijs goeie service.. na breuk goed overleg en een heel nieuw setje opgestuurd gekregen.. en gepakt en wel.. onwijs blij mee!!! SUPER
MvA
Super mooie en realistisch uitziende producten! Vader erg blij, kon haast niet geloven dat t niet echt was! Snel verzonden en netjes verpakt.
Petra Bakker-de Heer
Mooi producten snelle levering