Chillair

Chillair

Chillair is dé online webwinkel voor al je klimaatproducten. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van klimaattechniek zijn wij officieel dealer van o.a. Mitsubishi Heavy Industries, LG, Samsung en Daikin. Voor ons assortiment en diensten verwijzen wij graag door naar onze website chillair.nl.
klimaatbeheersing airconditioning warmtepompboilers
9,7

• Evanita Methorst
    Geverifieerde klant van Chillair

Goede prijs/kwaliteits verhouding, telefonisch zeer goed te woord gestaan en konden direct technische vragen beantwoorden. Ook snel geleverd zoals op de website stond aangegeven. In een woord: Top!

• Wim v Vossen
    Geverifieerde klant van Chillair

Goede communicatie en uitleg, snelle levering van mijn warmtepompboiler.

• Hoe beoordeel je Chillair?

• Sonja Hoogendoorn

Snelle levering !

• Henderik Eijk

Oke ......

• Rob Baptist
    Geverifieerde klant van Chillair

30 september heb ik een bestelling gedaan,4 october kreeg ik de helft van de bestelling,zonder DPD Track and Trace link Daarop heb ik gebeld naar Chillair,waarom ik de helft had ontvangen,dat zou uitgezocht worden.Ik kreeg wel een DPD link maar die werkte niet op geen enkele manier .Onverwacht stond zaterdag 5 october bij ons voor de deur,toevallig was er iemand aanwezig voor ontvangst.
    Foei DPD.
    Zelf was ik niet zo blij met de levering,maar ik heb vandaag een goed gesprek gehad met Chillair en het is me duidelijk geworden waarom de levering stagneerde.
    Bedankt Chillair.

• Michiel van Oudheusden
    Geverifieerde klant van Chillair

Uitstekend geholpen en product snel gekregen.

• Michel
    Geverifieerde klant van Chillair

Snelle, duidelijke, uitgebreide en concurrerende offerte. Snelle en perfecte plaatsing! Prima persoonlijk contact! Kortom geen gebakken lucht!

• Cynthia
    Geverifieerde klant van Chillair

Snelle zending, alleen totaal geen idee waar het pakket is. Update: na een bericht te hebben gestuurd naar de klantenservice, werd ik teruggebeld en werd mij verteld dat de t&t naar een verkeerd mailadres was gestuurd. Na dit gesprek werd mij de t&t toegestuurd. Het pakket vandaag netjes ontvangen. Bedankt voor de service!

• Cate Drenthem Soesman
    Geverifieerde klant van Chillair

Heel goede service , aardige mensen en professioneel!

• Antoine
    Geverifieerde klant van Chillair

Mijn bijna 20 jaar oude installatie ging stuk en de toenmalig installateur (éénmansbedrijf) reageerde niet op mail of telefoon. Dus maar gestart met een zoektocht naar een nieuwe installatie. De Chillair website sprak me aan dus contact gezocht en exact 10 dagen later (in juli!!) stond er hier een mooie 6,3kW Mitsubishi installatie te draaien. De contactmomenten met Geoffrey vooraf waren prettig en Martin heeft de installatie keurig en vakkundig verzorgd. Hij gaf veel uitleg en bleek ook nog eens een heel aardige en gezellige kerel. Kortom; alles is geheel naar wens en ruim ‘boven verwachting’ verlopen. Bedankt heren van Chillair!!

• J J S
    Geverifieerde klant van Chillair

Dezelfde dag een telefoontje voor afspraak bezorging, de volgende dag bezorgd

• M v d Luitgaarden
    Geverifieerde klant van Chillair

Vloerairco perfect geplaatst door monteur Martin niets was teveel en alles in goed overleg Heel goed en betrouwbaar bedrijf

• Philippe Gouw
    Geverifieerde klant van Chillair

Fijne contact. Alles snel geregeld.

• Fred
    Review voor Chillair

Dit is het bedrijf wat je zoekt een eerlijke prijs

• john van der Riet

Prima levering

• Marco
    Review voor Chillair

Geweldige service!
    Maandag de bestelling gedaan, Dinsdag gebelt dat de bestelde binnenunit SKR20 niet op voorraad is, maar dat ze een SKR25 gaan leveren, zonder extra kosten!
    Woensdag had ik alles al thuis!
    Aanrader voor iedereen, snelle service en aardig personeel!

• Andre van Winkelhoff - Digivox
    Geverifieerde klant van Chillair

Ik werk in de buurt, bestemming was dezelfde dag gelijk persoonlijk geleverd!

• Peter
    Geverifieerde klant van Chillair

Snel geleverd (wel heel vroeg, 7 uur in de ochtend : )
    Goed telefonisch bereikbaar.

• Ron van E.
    Geverifieerde klant van Chillair

Deskundig, goede communicatie, prima levering en montage.

• Martijn
    Geverifieerde klant van Chillair

Goede informatie gekregen, en vervolgens een zeer kundige installatie van onze nieuwe airco