Chewies&more
Patty Kamphuis
Eerste levering is nooit aangekomen. Contact gehad en is er gelijk een nieuwe speenkoord gemaakt. Deze is vandaag aangekomen, erg mooi!
Sarina
4 jaar geleden een besteld die was top. Nu een besteld voor ons 2e kindje. Kwaliteit is erg achteruit gegaan. De kralen zitten veels te strak op elkaar, niet schoon te maken. Jammer
Antwoord van Chewies&moreHi Sarina! Dankjewel voor je bestelling en je review bij ons! Helaas ben je niet helemaal tevreden maar hebben we ook niets van je gehoord via de mail. Kunnen we iets voor je betekenen zodat we je alsnog kunnen helpen? ik hoor graag van je! Christine Team Chewies
Hoe beoordeel je Chewies&more?
Anita
Snelle levering en een mooi kwalitatief product!
Danielle
Duurde lang voordat bestelling werd afgeleverd
Carlos
Snelle levering, leuke en goede producten, prima communicatie.
Danitia Van Elsuwege
Toen ik mijn eerste bestelling kreeg was ik zo over de wolken!
Ik kreeg toen perongeluk het verkeerde pakketje opgestuurd en toen ik chewies&more contacteerde waren deze super vriendelijk en heel aanspreekbaar. Ik stelde voor om het pakketje juist te versturen maar in tegenstelling werd mij het pakketje gratis aangeboden! Super lief en attent. Dankjewel
Rozemarijn Van Heijst
Ontving m’n bestelling niet, kreeg geen contact. Na meerdere malen contact via mail, whatsapp, insta en website kreeg ik eindelijk reactie. Er was een storing met hun laserapparaat dus mijn gewenste kleur (Speenkoord met naam) kon niet, terwijl je dit wel op de website kan boeken. Nog steeds, blijft vreemd. Na overleg een andere kleur gekregen die ook prima is. Echter vind ik de communicatie zeer slecht, want ik kreeg gewoon geen contact en ze hebben zelf ook geen contact opgenomen om een alternatief te geven toen ik de bestelling geplaatst had.
Kim
Heel erg blij mee. En m’n kleintje ook! Extra 1 bij besteld omdat mijn andere dochtertje er ook weg van is!
Chantal Nieuwhoff-Fontaine
Super mooi speenkoord, het ideale kraamcadeau!
Marieke van Mourik
Snelle service en fijn contact
Merel
Klantenservice is niet goed. Voor tweede keer iets fout met bestelling. Afspraken worden niet nagekomen nogsteeds geen nieuwe producten ontvangen. Automatische reply van februari staat nogsteeds aan eind maart. Erg onzorgvuldig.
Marleen Verlinde
Snelle levering en prima kwaliteit
Judia Geyah
Top bedankt!
Jens
Super!
Nina
Heel mooi product en vriendelijke klantenservice:)
Michael
Bestellen ging super makkelijk, snel bezorgd! En de ontvangers waren er superblij mee. Een mooie ingegraveerde bijtring!
Els
Ik ben heel tevreden over het product! Ziet er heel mooi uit en is mooi verpakt. Snelle levering. Heel leuk om cadeau te geven!
Corine
Hele leuke site