Chewies&more
Webshop in de verkoop van bijt en ontwikkelingsspeelgoed voor baby's en peuters, lederen speedkoorden en meer.
9,3
Filter 3581 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1843 met beschrijving

• Debby van den Berg - Bavelaar
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Fijne communicatie bij vragen en precies het product gekregen zoals we het willen.

• Nathalie Kleinherenbrink
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Prachtige producten en precies op tijd in huis. Echt een topbedrijf!

• Hoe beoordeel je Chewies&more?

• Janey
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Super blij met mijn gepersonaliseerde speenkoord! Top service en snel geleverd!

• Jillian

Mooie en handige cadeaus

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Fijne service en mooie producten

• Valesca Siebelt
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Al meerdere malen een bestelling geplaatst en altijd blij mee. Snelle verzending, toffe producten en een goede klantenservice!

• Steph
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Wij moesten +/- een week langer wachten op de levering dan aangegeven op de website, dit werd onduidelijk gecommuniceerd. Het pakketje eergisteren ontvangen maar er mist een artikel. Nu kunnen wij het cadeau nog steeds niet geven... Erg jammer!
    De producten die wij hebben ontvangen zien er wel mooi uit.

• Sylvia Wildschut
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Goede service, mijn aankoop werd heel netjes geleverd en het product is

• Peter
    Review voor Chewies&more

Reageren nergens op... lijkt wel of ze niet meer bestaan..

• Caroline
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Heel mooi en tijdig geleverd, een prachtig kraamcadeau. Perfect op een ander adres laten bezorgen! De tweede keer iemand heel blij mogen maken hiermee, echt een aanrader.

• Yaela
    Review voor Chewies&more

Website geeft aan binnen 2 werkdagen te verzenden. We zijn nu een week verder en ik heb nog niets vernomen. Wordt ook niet gereageerd op e-mails, WhatsApp berichtjes of Instagram berichtjes. Heel jammer.

• Cynthia Spiertz fransen
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Kralen kwamen niet overeen met de foto. Letters bijna niet te lezen. Gemaild en krijg nu geen antwoord meer

• Danielle
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Bezorging uitstekend! Sneller geleverd dan verwacht. Artikel was super, de letters wel iets groter dan verwacht maar niet storend ofzo. Ook leuk dat ze er wat leuke kaartjes bij doen! Ik snap dat daarbij voor iedereen humor anders is maar teksten met 'F*ck my life' en 'just kill me' vind ik niet gepast voor kersverse ouders met een lieve baby (waarbij de moeder
    gelukkig geen post natale depressie had) maar ik was erg blij dat ik het pakketje eerst gechecked had ipv direct te sturen.

• Emily Temmerman

Nooit aangekregen

• Nicol Groote Punt-Blekkenhorst

Bestelling niet ontvangen

• Galinda Groenenboom
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Duurt erg lang voordat je je pakket krijgt en er word niet snel gereageerd op mail helaas

• Corrya
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Mooi product, volgens afspraak geleverd. Vraag me wel af waarom het kleine pakketje niet gewoon door de brievenbus bezorgd wordt terwijl dat qua formaat wel kan? Nu vele mails over de bezorging en uiteindelijk (met mijn instemming) bij de voordeur achtergelaten.

• Floortje van den Bosch
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Fantastische service. Mijn go-to kraamcadeautje en deze keer echt mega snel bezorgd. Zo blij mee!

• Elles
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Mooie speenkoord en snelle en goede service om mijn klacht op te lossen!

• Dunja Bok
    Geverifieerde klant van Chewies&more

Mooi koord! Alleen de kralen zitten mega dicht op elkaar waardoor het koord heel strak staat. De knoop krijg ik met geen mogelijkheid los wat goed is natuurlijk.

Antwoord van Chewies&more

Onze speenkoorden kunnen aan het begin wat stug/strak aanvoelen. Dit heeft te maken met de maximale afstand die onder druk tussen de kralen mag ontstaan volgens de normen. Naarmate het koordje vaker gebruikt wordt, wordt deze vanzelf soepeler!

De speenkoorden met kralen voldoen aan de EN-12586 normen voor Europese veiligheidsnormen voor fopspeenhouders, dit valt onder andere te herkennen aan:
    - de maximale lengte van 22cm vanaf de clip onder trekkracht van 25Newton.
    - de speenclip mechaniek die voldoen aan de EN12586 normen, vervaardigd en gecertificeerd in Duitsland.
    - de siliconen kralen zonder BPA, Pflaten en andere giftige stoffen
    - beukenhouten kralen die de 25Newton kracht test hebben doorstaan.
    - kralen hebben niet meer dan 15mm ruimte er tussen onder 25Newton trekkracht.
    - geen losse/kleine breekbare onderdelen zoals knoopjes (met naam) en houten ringetjes.
    - de ademgaatjes in de clips,
    - touw van minimaal 2mm dik, die niet afgeeft qua kleur als het nat wordt.
    - geen speelse effecten die het product aantrekkelijk maken om mee te spelen. Een speenkoord is een gebruiksvoorwerp en geen speelgoed. Hiervoor gelden andere eisen (EN71).

Je kan natuurlijk zelf een beetje spanning op de kralen zetten, ze een beetje uit elkaar trekken, dan bespoedig je het proces van losser worden natuurlijk!

Mocht je nog vragen hebben of mocht het niet lukken, let us know!