Charm Wonen
D. Tomlow
Nadat ik 2 dagen na ontvangst van de verzendbevestiging mijn bestelling nog niet binnen had, via whatsapp contact gezocht met Charm Wonen. Ze reageerde netjes dat ze het zouden uitzoeken en een uurtje later kreeg ik bericht dat ik mijn bestelling de volgende dag zou ontvangen. Mijn bestelling daadwerkelijk ook de volgende dag ontvangen.
Nynke
Bestelling gedaan en gelijk een track en trace ontvangen. Maar voorlopig geen pakket ontvangen. Is ook niet ontvangen door post nl. Gemaild maar geen reactie ontvangen van Charm wonen.
Antwoord van Charm WonenBeste Nynke ,
Naar jou contact via e mail hebben wij contact met uw en geïnformeerd over de status van u bestelling.
Het bestelling is verstuurd en ontvangen .
Vanuit onze kant wensen wij uw heel veel plezier met u aankoop .
Team Charm Wonen
Hoe beoordeel je Charm Wonen?
G.Glück
Mooi prijzen en heel goede service. Persoonlijke excuses voor een vertraging van de levering en er was nog een cadeautje daarbij
Jacomijn Rensen
Via Google een kussen gekocht. Pakket was keurig en met zorg ingepakt. Mooi kussen, goede service
Herma Kamphof
Toetervaas zoals omschreven ook de kleur goud. Prima
Ikram Bentohami
Ik heb me bestelling nog niet ontvangen
Moet lang wachtenAntwoord van Charm WonenBeste meneer Bentohami ,
Bedankt voor uw bericht . Helaas heeft uw last gehad van vertraging en dat vinden we ontzettend vervelend .
Wij wensen heel veel plezier met u aankoop bij ons .
Team Charm Wonen
F. B.
Hele mooie webshop met leuke woonaccessoires. Mooi ingepakt en snelle service.
Nawal El A
Perfect! Snelle levering! En de kussen zijn heel mooi!!
Floor Gerding
Mooi product alleen de zending had wel sneller gemogen:)
We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten .
Danielle
Vaas was snel geleverd en goed verpakt
We waarderen uw feedback enorm.
Oscar Bruyn
Geen antwoord op emails en track en trace geeft al een week aan dat het pakket nog niet aangeboden is bij Postnl
Antwoord van Charm WonenBedankt voor uw bestelling en de tijd die u hebt genomen om een review achter te laten. Jammer dat je zo lang moest wachten . Alsnog veel plezier van je aankoop .
Fred Overduin
Zeer goed ingepakt en snel in huis. Prachtige vaas
Antwoord van Charm Wonen
Bedankt voor uw bestelling en de tijd die u hebt genomen om een mooie review achter te laten.
Heel veel plezier met je mooie aankoop.
Caroline
Snel thuis, mooi ingepakt!
Antwoord van Charm WonenBedankt voor je review . Veel plezier met je aankoop.
Lieve groet namens het team Charm Wonen -
Galesloot
Goede prijs ,alleen de wacht tijd was een beetje lang, ik heb er nog een besteld, als dit sneller gaat. Worden het 5 sterren.
Antwoord van Charm WonenDank je wel voor de review , service doen wij graag . Hopelijk is deze keer onze service goed bevallen .We doen dit graag.
Heel veel plezier met u aankoop .
Fleur
Goede persoonlijke service
Chanel
Snelle levering en mooie kwaliteit stoelen
En wat leuk om te horen dat onze service en producten jou ook zo bevalt.
Heel veel plezier met je aankoop .
Bastiaan
Snelle levering goed product
Antwoord van Charm WonenWat een mooie review ! Ondanks onze late reactie zijn wij heel blij.
Sandra
Antwoord van Charm WonenBedankt voor je review .
Wij wensen heel veel plezier met jou aankoop en bedankt voor de 5 steren.
Lieve groet team Charm Wonen -
Rian
Snelle levering, helaas vond mijn man de stoelen niet fijn zitten. Retour moet je wel zelf betalen. Voor 2 stoelen was ik 21,95 kwijt. Track en trace + verzekerd zoals ze aanbevolen.
Antwoord van Charm WonenBedankt voor je review .
Lieve groet team Charm Wonen -
Rodion
Wat een “top bedrijf”! Onze vaas was beschadigd even gemaild en binnen no time een mail met excuses erbij. We konden de vaas kostenloos retourneren en kregen binnen twee dagen een nieuwe gestuurd. Als je iets moois wilt hebben met uitstekende service moet je bij Charm Wonen zijn.
Antwoord van Charm WonenWat een mooi review Rodion. En fijn dat wij jou op deze manier konden helpen.
Je weet nu hoe je ons kan bereiken en dat we je altijd willen helpen.
Heel veel plezier met je aankoop en bedank voor je 5 mooie sterren.
Lieve groet namens het team van Charm Wonen