CéJor Wonen
Mark Peters
Een mooie tafel van Riviera Maison besteld. Deze leek leverbaar maar helaas was deze toch niet zo snel leverbaar. Serge kwam met een super oplossing; leverde kosteloos voor enkele maanden het zelfde model, een slagje groter.....Ongekend! Uiteindelijk werd de tafel met de juiste maat geleverd en omgewisseld. Helaas had deze tafel in zijn afwerking een onregelmatigheid in de coating. Gemeld, binnen een uur een telefoontje met de oplossing; weekje later weer een nieuwe! Wat een service, deze bedrijven zijn zeldzaam geworden. Kortom: Snel, correct, adequaat en betrouwbaar! Ik kom hier terug!
Ahmad
Een mooie Riviera Maison salontafel gekocht bij Cejor Wonen. Had nog niet eerder van ze gehoord maar was erg onder de indruk van de persoonlijke klantenservice. De tafel had bij ontvangst een schoonheidsfoutje. Ik had hier een mailtje over gestuurd. De volgende ochtend werd ik opgebeld en werd diezelfde avond nog een vervangend exemplaar geleverd! De communicatie was uitstekend. Vriendelijke bezorger ook die ook netjes de verpakking van de eerste tafel meenam. Dikke aanrader dus.
Hoe beoordeel je CéJor Wonen?
Vivian
Geweldige service!
Van bestelling tot na de levering, klantvriendelijk, meedenkend, regelmatig en prettig contact over de status over de levering. Maar bovenal geraakt door de sympathieke communicatie. Zeldzaam tegenwoordig.
Een groot compliment en enorm bedankt! Superblij met onze hairy chair van PTMD. -
Paul
Ongekend goede service, nog niet eerder meegemaakt, dikke 10!
Bestelde tafel bleek toch niet leverbaar te zijn. Door medewerker S een alternatief geboden waar wij ons in konden vinden maar die duurder uitviel voor ons. Uiteindelijk tegen zelfde prijs als de eerdere tafel geleverd. Ook geregeld kregen we persoonlijk telefoontje om ons op de hoogte te houden van de status en levering en achteraf of alles naar tevredenheid was geleverd. Hier gaan wij zeker nog eens iets aankopen. -
Esther
Wat een geweldige service. Super klantvriendelijk en communicatief vanaf de bestelling tot aan de levering. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Jannie
Door de vele files kon de salontafel niet op tijd geleverd worden. Ik werd hier prima van op de hoogte gehouden en is alsnog dezelfde dag (s’avonds) nog geleverd.
Danielle
Top service!
Vanaf moment 1 super klantvriendelijk en meedenkend. Met echt passende oplossingen komen voor onze situatie. Zo'n service krijg je tegenwoordig nog maar weinig! Petje af! Onwijs bedankt! -
Mieke van Dinteren
Super service is wat mis gegaan en dat hebben ze geweldig opgelost
Kan iedereen aanraden bij hun te kopen -
Hanneke
Vanaf de info tot de levering alles perfect geregeld en afgeleverd, ik zou iedereen deze zaak aanbevelen.
Joanna
Klantgericht en behulpzaam!
C. Kroon
Super blij met de goede service. Fauteuil van Riviera Maison zit heel fijn.
Joyce Kamphuis
Mooie fauteuil en snel geleverd ook. Tot een volgende keer!!
Ayla Kamber
Prachtige fauteuil gekocht van het merk PTMD (de fluffy grey Vogue 16 graphite gold model). Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Dochter komt er niet meer van af!
Antwoord van CéJor WonenHallo Ayla,
Wat fijn om te horen. Wij hopen dat jullie er lang van zullen genieten.
Hartelijke groet,
Team CéJor Wonen -
Gert van den Berg
Erg veel aanbod. Snel was sneller als gedacht met bezorging
Sanne Zoomer
Volgende dag al thuis super bedankt voor service
Rachel Krumme
Kwaliteit is beter dan gedacht.
Jasmijn
De klantenservice is goed bereikbaar en site is duidelijk. Snelle levering :)
Roos
Telefonisch goed bereikbaar en klantenservice medewerker nam echt de tijd om mee te kijken. Goede service
Nathalie
Als tip gekregen en idd super!!
Ruben
Voldoet aan alle verwachtingen en kwaliteit.