Catalo
Catalo is een Nederlandse webshop. Wij leggen onze focus op het aanbieden van betaalbare producten met het juiste ontwerp en prestaties tegen de juiste prijs.
Van elektronica tot huishoudelijk, dierbenodigdheden, auto & fiets en nog veel meer – Bij Catalo hebben we jarenlange ervaring met allerlei consumentenproducten en ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid. Of het nu gaat om werk, entertainment, ontspanning, fit blijven, veilig blijven of contact houden, Catalo kan aan de behoefte voldoen. Met ons unieke assortiment komen al jouw gewenste producten binnen handbereik.
8,6

• Noël Tossings
    Geverifieerde klant van Catalo

Direct leverbaar, netjes ingepakt.

• M. Steinbusch

prima

• Hoe beoordeel je Catalo?

• Ad Rijkers
    Geverifieerde klant van Catalo

Bij een recente verhuizing was de binnenring van mijn prullenbak verloren gegaan. Deze is niet los verkrijgbaar. Met een mail naar de klantenservice meteen een nieuwe toegestuurd gekregen tegen zeer geringe kosten. Top.

• G Solis
    Geverifieerde klant van Catalo

Excellent service. I first contacted by email for information and Kyra gave me the precise information to make the purchase. Shipping was very fast.

• Gerard Lansink
    Geverifieerde klant van Catalo

Prima product, prima prijs, snelle levering 👍

• Ron Ridderhof
    Geverifieerde klant van Catalo

Het product viel de eerste dag al van de muur af, dus denk dat ik géén goede aankoop heb gedaan, maar daar kan Catalo verder niets aan doen hoor.

• Jac Hoek
    Geverifieerde klant van Catalo

Het prima product is snel ontvangen.

• Edwin Demming
    Geverifieerde klant van Catalo

Geweldige service en snelle levering van de produkten,

• H

Snel geleverd

• Marloc Computing

Keurig - Accuraat - Probleemloos

• D S
    Geverifieerde klant van Catalo

Makkelijk in elkaar te zetten. Fijn gebruik. Zeer aan re bevelen

• File
    Geverifieerde klant van Catalo

Quick delivery, product of a good quality

• Mady Raeymackers
    Geverifieerde klant van Catalo

Goede service en kwaliteit en rap geleverd

• Wim Smit

Snel geregeld volgens afspraak

• Gerrie Dubbelboer

mooie badstandaard, vlot geleverd

• w.a.a. Pasker
    Geverifieerde klant van Catalo

snel geleverd. Helaas zat er een stukje metaal vast in een van de stangetjes, gelukkig heeft mijn man een tap om dat weer open te draaien. Voor de rest een fijn degelijk kledingrek. Duurder, maar het geld waard

• Sylvain Maes
    Geverifieerde klant van Catalo

Goede prijzen en snelle levering en een goede service

• D Engbers
    Geverifieerde klant van Catalo

Levering was snel. Helaas productmaat niet goed. Mail gestuurd en snel reactie hierop. Na melding dat de product retour is wordt wel direct nieuwe opgestuurd.

• Hans49 van Berkel
    Geverifieerde klant van Catalo

Prima Beamer zeer mooi Beeld. Alleen kun je geen apps op installeren en dat is jammer.

• Jake