CaroBolo International
Maak je sneakers, schoenen, stappers en runners nét even anders door er een persoonlijke touch aan te geven met bijzondere veters:
Veters van satijn, kant, organza en fluweel, in allerlei verschillende kleuren en breedtes, glitterveters, sportveters en veel dierenprintveters.
Sjaan Hennekes
Snelle levering. Verpakking was ook prima.
Bea van Valburg
Leuke producten en laagdrempelig en persoonlijk contact met de verkoopster!
Hoe beoordeel je CaroBolo International?
Enolla
Snelle levering en leuke veters :)
Joke Talma
Snelle en goede levering
Herman Daniëls
Product is gewoonweg niet geleverd
Antwoord van CaroBolo InternationalWat vervelend dat je de bestelde veters nog niet hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zien dat er iets mis is gegaan bij PostNL. We nemen per mail contact met je op.
Mw Paquay
Zeer snelle service, product zoals op de foto, zeer mooie kwaliteit, zeer tevreden!
Antwoord van CaroBolo InternationalDank je wel voor je mooie woorden!
G. Nelissen
De kleur v d schoenveters zijn precies zoals afgebeeld. De zending was er al snel .Antwoord van CaroBolo InternationalFijn, dank je wel!
Karin
Iets latere levering werd keurig gemeld. Al eerder hier besteld en zal het zeker nog eens doen.
Antwoord van CaroBolo InternationalDank voor je mooie woorden, tot de volgende keer!
Paul Reilman
Goed produkt goede prijs en snel geleverd!
Antwoord van CaroBolo InternationalGraag gedaan Paul, dank voor je review
Ambi
Snelle levering en goede veters
Antwoord van CaroBolo InternationalGelukkig gaat het verzenden naar België altijd heel snel, dank je wel voor de bevestiging!
Christel Steijvers
Duidelijke en overzichtelijke site, snelle service
Antwoord van CaroBolo InternationalGraag gedaan Christel!
Lisette Spee
prima service en kwaliteit
Antwoord van CaroBolo InternationalDank je wel voor je review Lisette
Malou
Goede service en communicatie. Heel vriendelijk geholpen. Ik ga hier vaker bestellen.
Antwoord van CaroBolo InternationalDank je wel voor je mooie review Malou! We zien je graag weer terug, we hebben weer mooie veters toegevoegd!
Samuela Evenboer
Artikel klopte met beschrijving en was vlot geleverd.
Antwoord van CaroBolo InternationalDank voor je mooie review Samuela, fijn dat alles goed verlopen is.
Marijke Klein
snelle levering, goed procduct
Antwoord van CaroBolo InternationalTop Marijke, dank je wel voor je review!
Truus Silvrants
Groot assortiment
Antwoord van CaroBolo InternationalDank je wel Truus! We hebben weer een aantal mooie nieuwe veters toegevoegd, kom je snel weer eens kijken?
Ina
Mooie veters, goede kwaliteit, snelle levering, keurige service ook met retourneren!
Antwoord van CaroBolo InternationalDank je wel voor je review Ina, we zijn blij dat je zo tevreden bent. We doen ons best! :-)
Bianca van de Graaf
Leuke items en snelle levering
Antwoord van CaroBolo InternationalFijn dat je tevreden bent Bianca! Dank je wel voor je review.
LOES Cobussen
Is perfect
Antwoord van CaroBolo InternationalTop!
E. Hoonhout
Snelle levering! Top
Antwoord van CaroBolo InternationalGraag gedaan!!