Carmount.nl
Berry Broer
Duidelijke site en snelgeleverd
Cindy Mertens
Steeds geweldige service! Goed product!
Hoe beoordeel je Carmount.nl?
Kim Klein
Snelle levering, heel erg blij met deze aankoop. Mooie mount, telefoon blijft goed zitten en het voetje is niet zo lomp groot waardoor je het makkelijk ergens kwijt kunt om te plakken.
Fred en Jolanda Muis
Snelle levering en prachtig product
E Schoonbeek
Nette levering
Yneke Brinksma
Goede service. Vragen werden goed en vlot beantwoord via Whatsapp. Het product werd vlot geleverd en bevalt prima.
Peter van den Maagdenberg
Snelle levering en prima product
Dennis Janssen
Alleen jammer dat de levering wat langer duurde. Verder top.
Luc Grootjans
Mijn bestelling was redelijk snel op mijn adres toegekomen waarvoor dank aan dit bedrijf Carmount uit Nederland.
Wendy Hof
Besteld maar nog steeds niets binnen gekregen. Wel een gebruiksaanwijzing via de mail. Nu het product nog. Na deze review direct reactie gekregen en product gekregen. Netjes en snel opgelost. Product zal er goed uit en werkt na behoren.
JOSE
mooie prijzen goede service
Ar Heikamp
Had verwacht eigenlijk dat telefoon te zwaar was en bij rijden over verkeersdrempels zou vallen maar blijft top zitten. Wel een plek in auto zoeken is wat lastiger ,omdat ie kort op het Dashboard blijft maar voor mij viel t top uit. Echt een aanrader qua prijs en kwaliteit . Ook netjes afgewerkt als telefoon er niet op zit beter dan zo’n plastiek ding
Wouter
Makkelijk te bevestigen, magneet is erg sterk en houdt mijn oneplus 12 zeer goed op zijn plaats. Top product!
Patrick Belderink
Goede service, ik werd zelfs terug gebeld ivm een actie zodat ik goedkoper uit was. En de levering was snel. Blijft een mooi handig product
G.M. Schaetzle
Perfecte service, snelle levering en een uitstekend product in het assortiment!
Leo Vosters
Danny Timmerman
Top product en snelle levering
Celinos
Super snelle levering. Werd ook nog even door een medewerker van Carmout gebeld ivm “door mij huis nr te zijn vergeten. Over t product ben ik meer dan tevreden.
Top service, top kwaliteit. Mijn dank is dan ook groot!!!
Gerrit
Snelle service. Keurig verpakt. Duidelijke instructie. Prima product voor redelijke prijs
Cor Buur
Volgende dag in huis.