Car de Perfume
We geloven erin dat een luxe maar culturele geur uw dag zal verbeteren door de sterke geurnoten in onze parfums.
Onze prioriteit is om u tevreden te houden met de kwaliteit van onze parfums. We werken elke dag om onze parfums te verbeteren door uw ervaring.
Bianca
Ik heb mijn bestelling 20-11 geplaatst nog niks ontvangen. Geen antwoord op mijn mail enz. Super slecht!! Oplichters!!
M Othman
Slechte product
Duurde 3 weken om het te ontvangen
Ruikt niet lekker -
Hoe beoordeel je Car de Perfume?
Pascal Lemmens
Na lang wachten. Verkeerde product gekregen en na een mail geen reactie meer ontvangen. Dus zeg t maar 🤷♂️
yafet
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en hoewel het product uiteindelijk goed aankwam, was de bezorging helaas vertraagd. De kwaliteit van het product is echter uitstekend en precies wat ik zocht.
Alexander Schulteis
Veel te lange levering. Reageren niet op berichten
Marcel Visser
Product kwam 4 weken later dan de bestelling geplaatst was, je hoort er ook niks over laat staan contact met hun op te nemen. Verder goed product
Doubra Okunwei
Good price, but late delivery
Ozgur Tasci
Mijn pakket is na 2 weken aangekomen heel slecht er is ook geen telefoonnummer waar je klanteservice kan op bellen heel jammer
Edwin Verboven
Bestelling nog niet binnen!!
Willekes
Week geleden besteld nog steeds niks mogen ontvangen. Meerdere malen gemaild waarop geen reactie wordt gegeven. En nu willen we ons bestelling annuleren echter kan dit niet.
Maakt reclame met vandaag besteld morgen in huis dat is dus onjuiste informatie die verstreken wordt op de website -
Janmachiel Oosterveld
Meer dan één week gewacht op het pakketje te laat voor de verjaardag echt waardeloos en word niet op emails gereageerd!@@
GR
Goede kwaliteiten en product omschrijving klopt
Ralf
Adverteren met: “vandaag besteld, morgen in huis”. Per mail gevraagd wat de status was maar geen antwoord ontvangen. Bestelling is uiteindelijk pas na 9 dagen verzonden en na 12 dagen binnengekomen.
Geuren zijn overigens wel heerlijk. -
Kranda
We zijn weken verder en nog altijd niets ontvangen , wordt ook niet gereageerd op mails. Amateurs en oplichters
Hr. Urvin Veeris
Jammer dat dit keer zo lang moest wachten. Meer dan een week is wel lang.
Aburrahman Alkhalaf
In slechts twee dagen droogde het parfum tot de helft van de fles.
Ik raad dit niet aan en ik denk dat ik geen compensatie krijg -
Monica Smith Valenzuela
De geurhouder is een mooi ontwerp. Helaas ruik ik niets van de geur. Ik krijg geen reuk belevenis zoals het op de website wordt aangegeven. Jammer ..
Paris Strica
Geur is good, Mara ik ben niet tevreden met comunicatie, ik heb zo weel e-mails doorgestuurd en geen antwoord, levering tijd was veel lang meer dan 2 week
Suzanne Gijsemans
Heerlijke geuren.Snel geleverd