Captain Hook
terecht voor alle
merchandise producten
van je favoriete films, tv-
series, games, comics en
anime. Neem zeker
ook een kijkje.
Johnny van Spronsen
Snelle reactie op vragen, goede service, betaalbare prijs. Zeer tevreden.
Slasher
Super bedrijf !
Hoe beoordeel je Captain Hook?
Maryna Kolisnyk
Geweldige service, snel ontvangen
Jose Hooites
Prima prijs, snelle service en goed verpakt!!
CJBusscher
Ondanks dat het helemaal mis ging door DHL, hebben deze kanjers het top opgelost door ons nogmaals het pakketje (prachtig ingepakt zoals ik besteld had) nogmaals te versturen!! Heel erg bedankt en pakketje is in keurige staat aangekomen bij ons🤗
R.
Eerste keer iets besteld hier. Snel en duidelijke antwoorden op mijn vragen, kwam vandaag aan in geweldige conditie. Zal deze webshop onthouden, bedankt!!
Vikash Moleman
Ik Heb Een Cookie Monster Cap Besteld Het Was Echt Hele Goede Qualiteit Ik Ben Super Tevreden Met De Prijs Qualiteit En Bezorging... ❤️
Gimli Son of Gloín
Binnen 1.5week geleverd. Goede kwaliteit, net echt.
chantal
Snel in huis en de producten waren van goede kwaliteit.
M.
Zeer goede verpakking, bedankt! Ik zou er zeker weer bestellen. Aanrader!
Artie Schipper
Snelle service
Michael
Snelle levering en winkel aan te raden
Michele G.
Ruime keuze en snelle verzending.
Willemijn
Goede service en ze hebben moeite gedaan om het op tijd te versturen. Mooi ingepakt!
Paul
Vele mooie items bij Captain Hook !!!
Schattingsdatum voor Pre-orders zeer correct.
Snelle en correcte levering !
Dank u -
Dianne de Visser
Goede kwaliteit goede prijs
Sander
Bestelling was een figuurtje maar deze mist letterlijk een verbindingsdeeltje voor op de stand. Ook was er helemaal geen enkele manier om te weten wanneer de bestelling kwam.
Bart
Goede prijs, de verzendtijd wel redelijk lang, dit staat duidelijk aangegeven in de mail, maar wel aan de lange kant.
claudia
Binnen twee dagen al in huis. Leuk verpakt en een gratis cadeau erbij gekregen.
Timo Torfs
Eersteklas topservice !!👍👍 komen gemaakte afspraken met stip na en gaan tot het uiterste voor hun klanten ;-) bedankt toppers 👍😁