Candypret
ER Decaster
Mooie prijzen .mooi inpakt heel snel verzonden dankje
Wanda
Snelle levering aan huis
Antwoord van CandypretFijn om te horen dat ervaring zo goed was.
Hoe beoordeel je Candypret?
Anneke Morauw
Heerlijk voor nog een keer
Antwoord van CandypretBedankt voor deze mooie review en waardering!.
Jaap Grossouw
Super goed geholpen een aanrader
M a v Deventer
snel geleverd
Antwoord van CandypretBedankt voor deze mooie beoordeling!
Lucrèce Goesaert
Super snelle service, altijd extra cadeautje, heel veel variatie, kleinkinderen zijn er dol op.
Antwoord van CandypretBedankt voor deze super review, fijn om te lezen dat het zo goed bevalt. Wij doen altijd ons uiterste best deze beleving aan iedereen te kunnen geven.
Liesbeth Serné
Goede webwinkel met heerlijke drop. Ik heb er al meerdere bestellingen gedaan. Altijd goed verpakt en vlot geleverd. Communicatie met de medewerkers is goed. Mijn vraag werd direct beantwoord.
Antwoord van CandypretBedankt voor deze mooie review, heel leuk om deze goede ervaring te lezen, hier doen we elke dag ons best voor om deze ervaring aan iedereen te kunnen bieden!.
Arthur Van twiller struis
Lekkerrrrrr
Antwoord van CandypretBedankt voor deze mooie review!.
Een lekkerbek
Heerlijke ou
Antwoord van CandypretBedankt voor deze mooie waardering
Nca Sneller
Normaal prima verkakt. Nu helaas de hele zak sinterklaas strooi gied over de grind
Antwoord van CandypretBedankt voor de review.
Nathalie Penninkhof
Snelle levering, goede kwaliteit "helaas" veel te lekker 😉
Antwoord van CandypretWauw wat een super review is dit voor ons. Leuk om te lezen dat het zo goed is bevallen en een compliment als veel te lekker die geloven we direct. Bedankt!.
Jantina
Snelle levering, alles netjes verpakt en super makkelijk te bestellen wat je lekker vindt
Antwoord van CandypretHeel fijn om te lezen dat u ervaring met de Online Snoepwinkel van lekkersopdepsot.nl zo goed is. Bedankt voor deze mooie review en waardering!.
Jano Moustafa
Lekker snoep kunnen bestellen voor een goedkope prijs!! En alles is erg lekker en ook fijn dat ze een halal selectie hebben.
Antwoord van CandypretWow wat een mooie review, leuk om te lezen.
Marian van Wezel
Snelle levering en erg lekker.
Jolanda van Deursen
Snelle verzending en levering, netjes verpakt nu smullen
Antwoord van CandypretBedankt voor deze hele mooie review!. Wij werken keihard om deze beleving bij iedereen te creëren!.
Lyda Langevoort
Heerlijke hoestmelange. Het pakket was erg leuk ingepakt, voorzien van een verrassing.
Antwoord van CandypretBedankt voor deze mooie waardering en fijn om te lezen dat het zo goed gesmaakt heeft!.
Colaneri Egidio
Alles goed
Natascha Sneller
Lekkere snoep
Antwoord van CandypretBedankt voor dit mooie compliment en de mooie waardering.
Wingerina Vinck
Super lekker vers en leuke attentie gekregen word ten zeerste gewaardeerd. Netjes ingepakt en super snelle service en zeer vriendelijk. Echt een super aanrader 😊😋
Antwoord van CandypretEcht super om een review als deze te mogen ontvangen, dit geeft ons zoveel motivatie om door te blijven gaan met het harde werken en iedereen een beleving als deze te geven!.
Wim Hogendoorn
Snoep Bestel voor op het werk.zupper handig en snel op het werk.top!
Antwoord van CandypretWat leuk om te lezen dat het zo goed is ervaren, wij willen iedereen deze beleving geven.