Candykidzz
Het lekkerste Amerikaanse snoep voor jou, 235 soorten schepsnoep van de beste kwaliteit.
Snacks vanover de gehele wereld vind je bij Candykidzz.nl

eten en drinken schepsnoep snoep

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 18-06-2025 stopgezet

9,2

• Rafiman
    Geverifieerde klant van Candykidzz

De bestelde artikelen zijn zonder overleg aangepast en verzonden. De klantenservice reageert niet (meer) op e-mails.

• Tilly Bremer
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Geweldige service en zeer vriendelijk. Toppersss

• meryem
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Geweldige service lekker snoep zeker de moeite waard

• Hafsa Lachaal Jadiani

Good refund management.

• Elles riphagen Riphagen
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Snelle levering en snoep met oprecht echt smaak heel smaakvol

• Renaud Sterken
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Mes articles sont tous abîmer et pas de nouvelle du service client

• Romayssa Znati

Goedenavond,

U heeft op Vrijdag 18:50 een bestelling gedaan.
    Vrijdagavond rond 22:00 meld u bij onze vervoerder dat uw niet snapt waar uw pakket blijft.
    Zaterdag heeft u ons gemaild, met de vraag waar uw pakket blijft. Ik heb uw terug gemaild dat de pakketten na Vrijdag 17:00 en de rest van het weekend op Maandag door onze vervoerder worden opgehaald, en dat ik verwacht dat deze dinsdag geleverd wordt en dat uw uw track en tracé in de gaten kunt houden om uw pakket te volgen.

Vervolgens zonder op uw track en tracé te kijken plaatst u deze review.

als u de moeite had genomen om uw track en tracé te bekijken ziet u dat deze gewoon op Maandag op de post zijn gegaan. Ik zie nu dat u van België bent en ook op onze webshop staat geschreven 1 a 2 werkdagen in huis.
    Zaterdag en Zondag zijn geen officiële werkdagen.

maar om maar via hier de update van uw bestelling te melden dat deze bij Bpost ligt helaas kan ik geen afbeelding toevoegen aan dit bericht!

Een hele fijne avond.

• Tessa van Linde
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Keurig en snel verzonden, heel klantvriendelijk en alles word naar wens gedaan top winkel

• Patricia Hesseling
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Na probleempje goed opgepakt door de eigenaar.

Antwoord van Candykidzz

Goedemiddag, Wij hebben wel degelijk een nieuw pakket opgestuurd en op uw emails geantwoord. Wij hebben eerder nog nooit zulke meldingen ontvangen. Wij werken nooit met losse haren en werken zeer hygiënes.

• Willem Wulffraat
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Eerst maar eens gevraagd waar het bleef inmiddels gehad

Goedemiddag Willem,

U heeft op zaterdag 15 maart
    besteld. Op zondag bezorgd postnl helaas niet.
    Uw pakket is maandag 17 maart ingeleverd bij postnl zoals alle andere paketten. En uw bestelling is op dinsdag 18 maart bezorgd bij uw buren op nr 2 om 15:40. U heeft niet heel lang op uw pakket hoeven wachten. Als postnl geen briefje bij u in de bus heeft gedaan is de deze review niet voor ons bestemd maar voor postnl. Fijne dag verder.

• lenie gosevoort

Super

• Jordy Heyman
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Mooie prijzen en goede service

• Silvano Verkerk
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Snellen levering en lekkeren snoep

• Lindsay Mallefroy
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Geweldige lekker producten snel aan huis chocolade bonbons Dubai super lekker geweldig doe zo verder met juli zaak ben trots op juli producten

• Joy Weststrate

Snel levering

• Audrey Klingestijn
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Snelle levering..lekker snoep..fijne actie en super leuke mensen

• Pierre van Uden
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Ik heb tot op heden het product niet ontvangen?

Goedemorgen,

Wat vervelend voor u. Wij zien dat het door postnl is vertraagd en dat dit over het weekend is getrokken.
    Jammer dat u geen contact met ons heeft gezocht via de email en of telefoon dan hadden wij naar uw track en trace kunnen kijken en hadden wij uw dit kunnen vertellen. jammer dat wij uw geen service hebben kunnen bieden en dit via hier moeten vernemen.

Met vriendelijke groeten,
    Candykidzz

• Georgio Cooman

• Celina Remmerswaal
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Schepsnoep was echt heerlijk! Ze pakte heel leuk mijn bestelling live in op TikTok. Inmiddels al meerdere keren besteld. 10/10!! Aanrader!!!

• Caroline j Den Hertog
    Geverifieerde klant van Candykidzz

Mooie prijzen en erg lekker