CameraOccasion.com
van Canon, Nikon, Swarovski, Leica & Zeiss.
pascal
Goede deal en snelle levering
ook is alles netjes verpakt
product in orde
Jullie zijn zeker de 5 sterren waard
toppie
Rolf van Koppen
Goede service met aankoop van nieuwe R6 Mark II. Prijs prima en persoonlijke benadering vond ik fijn.
Hoe beoordeel je CameraOccasion.com?
Walter Bruyninckx
rigide in antwoorden en hulp.
Antwoord van CameraOccasion.comBeste meneer Bruynickx,
U als eigenaar of medewerker van het bedrijf KWS-Consulting zou toch moeten weten dat de Europese regels voor herroeping anders zijn voor bedrijven dan voor consumenten.
Als u het daar niet mee eens bent zou u een klacht in kunnen dienen bij het Europees Parlement.
Wij kunnen daar namelijk niets aan doen. Wij maken de regels niet.
Henk
Snelle en persoonlijke service, dank u wel!
John Hinssen
Snelle verzending tegen zeer scherpe prijs. TOP
Ron Willebrands
Kwaliteit apparatuur 100 procent zoals beschreven èn een dag na bestelling al geleverd met een leuke kortingskaart voor een volgende bestelling!
William van de Groep
Goede service. Lens was snel verzonden
Michael Faroë
Snel en top kwaliteit!
Bé
Camera body gekocht en zelf mijn oudere body ingeruild. Lekker bakkie koffie gehad en de deal was snel rond. Zeer tevreden weer richting Friesland gereden. Prima zaak met een mooie voorraad.
Björn Kossen
Wederom een lens gekocht via cameraoccasion. Net als voorgaande keer. Zoals omschreven, Nieuwstraat, schoon, ge-update en persoonlijk kaartje.
Zoals gezegd mijn eerste keus voor betrouwbare tweedehands en het betaalbaar houden van mijn hobby. -
Siem Noordam
afspraken nagekomen mooi product voor een nette prijs.
Regina Bisschop
Prima service en snelle verzending. Helemaal top!
G.J. Pie
Keurige lens aangeboden en door mij gekocht, snel verzonden en goed verpakt en dat voor een prima prijs.
B Venemans
Snelle levering, fijne klantenservice aan de telefoon. Goed ingepakt en verzonden.
Cees Hendriks
zelf fout gemaakt in emailadres, met achterhaald ordernummer en mail heeft de klantenservice mailadres hersteld,bestelling (Canon 100-400mm lens) was reeds verstuurd
is aangekomen, geheel volgens beschrijving in niuwstaat, is niet van een nieuwe te onderscheiden.Abslute aanrader, geweldige service en dito apparatuur) -
Ruud Lauritsen
Gebruikte lens voor mijn Nikon camera gekocht. Keurige lens, keurig verpakt en verzonden en keurige informatie bijgevoegd. Zeer tevreden!
Frank Peters
Goed advies, en een eerlijke prijs.
Goed dat zo tweedehands weer gebruikt wordt 👍🏻 -
Arnold
Donderdag mijn Swarovski el 8,5 x 42 verrekijker ontvangen.
Ik had hem als outlet product gekocht maar kreeg bericht dat er meer gebruik sporen aan zat dan men verwacht had. Maar er werd meteen er bij vermeld dat ze dit niet aan mij wilden verkopen maar dat ik een nieuwe toegestuurd kreeg voor de zelfde prijs.
Dat is het toppunt van uitstekende service.
Ik ben er super blij mee. Dank voor deze super actie. -
Bert van 't Hof
Product zoals omschreven, net en snel geleverd.
Max Broier
Via de website een prachtige lens besteld voor een hele nette prijs. Kwam er achter helaas achter dat het toch niet helemaal was wat ik zocht. Heb het bij de winkel terug gebracht. Hier ben ik keurig ontvangen en had al na enkele dagen het geld terug op de tekening. Ik zou zeker weer zaken doen met deze partij.