Camera-Point
LaurensH
Hele fijne winkel. Goed verpakt en snel verzonden. Nette productbeschrijving op de website en voor een nette prijs. Ik shop zeker een keer opnieuw mocht ik weer iets zoeken voor m'n hobby!
Nicky Cornet
Hele goede service en een snelle levering
Hoe beoordeel je Camera-Point?
Frank van Boxtel
Prima product
Antwoord van Camera-PointFijn om te horen! Bedankt voor de 5 sterren. Groet, Camer-Point
Ton van Geelen
Mijn 3e objectief inmiddels aangekocht bij Camera-Point.
Voorzien van goed, vakkundig advies. Nette vlotte afhandeling en ook snel ontvangen. Ik ben er blij mee.Antwoord van Camera-PointHoi Ton, bedankt voor je review! Groet, Camera-Point
Bram
Vlot geleverd, kwaliteit voldoet aan verwachting, altijd goed verpakt.
Antwoord van Camera-PointBedankt voor je review Bram. Graag tot ziens! Groet, Camera-Point
Gerrie
Mooie lens, snel verzonden, betrouwbaar, ben er erg blij mee.
Antwoord van Camera-PointBedankt Gerrie! Veel plezier met jouw nieuwe lens. Groet, Camera-Point
Ine
Helaas geen goede ervaringen met hun
Ik heb geen bevestiging mail ontvangen
Geen order nummer en pakjes was beschadigd aangekomenAntwoord van Camera-PointBeste Ine,
Wat jammer dat u ons 1 ster geeft. U heeft inderdaad geen bevestiging ontvangen gezien dat het e-mailadres en telefoon nummer niet correct ingevuld waren.
Dat het pakketje beschadigd is aangekomen vind ik jammer om te horen, de inhoud zal dat niet zijn geweest gezien dat we ervoor zorgen dat een pakketje van buiten kan beschadigen maar dat de inhoud door middel van dikke luchtkussens beveiligd is tegen val/stoten.
Ik kom graag met u in contact om deze situatie met u te bespreken en op te lossen.
Arni
Snel geleverd en goede kwaliteit. Van de aangeschafte lens ga ik heel veel plezier hebben.
Antwoord van Camera-PointBeste Ami,
Bedankt voor je review! Veel plezier met jouw nieuwe lens.
J Veldhuijsen
Prima levering vaker doen
Antwoord van Camera-PointGoedemorgen,
Bedankt voor je review.
Martine Mombaerts
Snelle levering maar 2x verzendkosten voor een artikel waarvan ik er 2 bestelde vind ik wel veel.
Antwoord van Camera-PointBeste Martine,
Bedankt voor uw review. Ik kan helaas niet ontkennen dat de verzendkosten in uw geval wat aan de dure kant waren door het type product dat u besteld heeft.
Mocht u in de toekomst nog eens wat willen bestellen neem van te voren contact op zodat we kunnen kijken of we u kunnen compenseren.
JMG
Correct en snel geleverd, prima website
Antwoord van Camera-PointHeel erg bedankt! Groet, Camera-Point
cor veeloo
zekker mooi prijs supper sureve
Antwoord van Camera-PointWat leuk om te horen. Dank je Cor! Groet, Camera-Point
hleen
Het artikel (Canon EF-R Converter, prima prijs trouwens) was 100% in orde.
Minpuntje: is helaas als brievenbuspakje verzonden (maar te groot zei de postbode), en wellicht daardoor met twee dagen vertraging afgeleverd.
Dat gaf wat stress, omdat de PostNL app eerst aangaf dat ze de bezorging niet gehaald hadden, maar geen nieuw bezorgtijdstip meldde. Pas aan het eind van de volgende stond hij er weer op.
Gelukkig maar, want als ze een pakketje "kwijtraken" geeft dat een heleboel gezeur.Antwoord van Camera-PointHallo Han,
Fijn dat je gelukkig jouw bestelling ontvangen hebt! Ik kan me voorstellen dat het wat stress oplevert. Voor een volgende keer, geen zorgen verzending is onze verantwoordelijkheid. Het gezeur besparen we je :)
Wat betreft de verlate levering, helaas zijn er de afgelopen dagen veel pakketjes vertraagd maar nogmaals fijn dat je de adapter hebt ontvangen. Veel foto en/of video plezier!
Vrolijke groet,
bartosz romanowski
fantastisch contact, geweldige verkoper. Ik raad aan
Antwoord van Camera-PointBedankt voor deze super review! Hopelijk tot ziens. Groet, Camera-Point
Hans Arink
Fijne camerarugzak gekocht, was snel geleverd.
Antwoord van Camera-PointBedankt voor de 5 sterren Hans. Veel plezier met de rugzak. Groet, Camera-Point
Michel
Goede snelle levering van hun top en ook goed geholpen door verkoper Goede service ook vriendelijke mensen top ik ben blij met mijn camera 1100 d body canon
Antwoord van Camera-PointBedankt Michel! Veel plezier met je nieuwe camera. Groet, Camera-Point
Bas K
Tijdens het zoeken van een 2de hands camera uitgekomen bij camerapoint.
Dat was een schot in de roos,
Waar je normaal met 10 min weer weg bent zijn wij daar ruim 1.5 uur geweest.
Met passie en fantastische uitleg samen uitgekomen op een ander toestel als waar ik voor kwam.
Nu 2 weken in gebruik en ben super tevreden.
Kan helaas maar 5 sterren geven.
Hier kom ik zeker terug en raad iedereen aan om er heen te gaanAntwoord van Camera-PointBedankt voor jouw uitgebreide review Bas. Wat leuk om te lezen dat zo goed bevalt dat je zelfs meer dan 5 sterren wil geven! Groet, Camera-Point
Sietse Zijda
Zeer snel geleverde Tamron 18-400mm lens die er zoals beschreven in de advertentie nog keurig uit zag. Heel blij mee!
Antwoord van Camera-PointFijn om te horen Sietse. Tot de volgende keer! Groet, Camera-Point
Arend
Ik ben fijn geholpen en ik zal zeker vaker iets bij Camerapoint bestellen.
Antwoord van Camera-PointBedankt Arend! Tot ziens. Camera-Point
EA
Snel geleverd, product voldeed aan de omschrijving.
Antwoord van Camera-PointBedankt voor de 5 sterren! Groet, Camera-Point