Camera-Point
De specialist op het gebied van tweedehands Canon camera's & lenzen. Iedereen kan met de juiste apparatuur en de juiste tips mooie foto’s leren maken.
9,9

• Fred Noomen
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Super snelle levering van een prima product.

• Rene Geron
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Cher Daniel , par ce Mail je te confirme que je renonce a l´achat de ce Godox 60
    et que Camera-Point me rembourse 189,99 € OK Merci ... ainsi j´aurais payé ma part.

René Geron

Antwoord van Camera-Point

Cher René,

Dommage que vous m'ayez attribué une étoile à cause d'un problème de communication.

Votre argent a été remboursé.

Cordialement,

Daniël
    Camera-Point

• Hoe beoordeel je Camera-Point?

• Thomas Hoebe
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Keurige levering! Goed verpakt!

• MK
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Snel verzonden, artikel voor een mooie prijs en goed van kwaliteit

• Mario Hoogendoorn
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Vriendelijke en goede service, zo kreeg ik na mijn bestelling nog € 25,00 retour vanwege dat het de aankoop van set artikelen betrof. Alles zijnde camera, lens, filter en fototas in nette staat en snel ontvangen. De accu was volledig opgeladen! Tip voor bij het bestelproces: bij bestelling via de website aangeven dat opties als een geheugenkaart en een zonnekap de aankoop kompleet kunnen maken. Met name de geheugenkaart is essentieel om na ontvangst van de camera er direct mee aan de slag te kunnen gaan. (Stom natuurlijk dat ik mij dat zelf niet realiseerde🙈) Wat mij betreft is Camera-Point dus een echte aanrader👍🏼

• Timo
    Review voor Camera-Point

De camera werd snel verzonden, inclusief originele doos en handleidingen. Een leuke verrassing was dat er een zeer uitgebreid boek met uitleg en tips specifiek voor mijn camera bij werd geleverd.
    Enige minpuntje is dat de camera iets meer gebruikssporen heeft dan op de foto, maar hij is nog steeds in erg goede staat en ik ben er erg blij mee!

• Henk van den Berg
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Goede service en prettig contact.

• Jorg Lattemann
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Vriendelijk en snel geïnformeerd en Produkt de volgende dag mogen halen. Hier voel ik me eerlijk behandeld

• Jaap
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Fijn geholpen. Prachtige "2e hands" lens gekocht waar geen krasje op zat! Helemaal top! Ik hou de site in de gaten voor de volgende aankoop!

• W. de Bruijne
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Uitstekende support bij het selecteren van camara en lens

• De Vriendt Wim

Lens in heel goede staat ontvangen, binnen 2 dagen

• Ger
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Was een goed product en een goede service

• Ruud

Goede vlotte service.

• Bart
    Review voor Camera-Point

Camera-point.nl is nu precies wat je van een zaak die zicht specialiseert in goede tweedehands camera material zou moet verwachten. Prettige winkel met uitgebreid aanbod wat dagelijks word aangepast. Scherpe prijzen, prima service en goede, snelle verzending. Een handgeschreven notitie maakt het winkelplezier nog persoonlijk ook.

Erg fijne ervaring.

• Boy Apfel
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Mooie statief besteld die goed geprijsd is, stevig en bijzonder compact. Levering was snel en netjes verpakt. Echt een aanrader.

• Martin Houwer
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Goed en eerlijk advies. Daniel verkoopt liever niets, dan een klant ontevreden maken. Uiteindelijk een andere, veel goedkopere lens gekocht die al de volgende dag thuis bezorgd werd. Echt magnifieke service!

• Laurens Bouvrie
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Koop zelden of nooit via internet. Al zeker geen apparatuur voor mijn werk. Persoonlijk contact, zoals in mijn eigen dagelijks werk als fotojournalist en bedrijfs- en sfeerfotograaf, is voor mij heilig. Toen ik verleden jaar op de site van Camera-Point merkte ik gelijk dat Daniel en zijn team de prettige uitzondering op de regel zijn. Behalve een overzichtelijke site en zeer interessante prijzen voor - zo kon ik later concluderen - perfect materiaal, voel je je bij Camera-Point een klant zoals in een winkel of gast in een café. Hoe ik dat weet? Omdat ik tijdens de digitale koop ook telefonisch contact zocht en vond. En - ja, ik was verbaasd, Daniel nam alle tijd voor me, dacht met mij mee en begreep wat ik wilde en vooral hoe ik werk. Dat was vandaag weer het geval. Denkt u nu: wat een marketingverhaaltje namens Camera-Point. Het eerste klopt (marketing); het tweede niet. Ik schrijf deze beoordeling zoals ik ook recensies schrijf in mijn dagelijks werk. Niet namens maar over iets of iemand. En dat doe ik al decennialang naar eer en geweten.

• peter van oirschot
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Mooie Canon 1300D gekocht hier. Prima toestel, prima prijs! En heel goede comunicatie van ze. Chapeau!

• jolanda stienstra
    Geverifieerde klant van Camera-Point

Super vriendelijk ontvangen en veel nuttige tips gekregen, aanrader

• Marcel

Snelle levering (1 dag) uitstekende service