Cake-World
In onze webshop vind je meer dan 2500 bakproducten die wij met zorg voor jou geselecteerd hebben op kwaliteit, prijs en gebruiksgemak.
Gratis sparen. Zodra je een account aanmaakt, spaar je automatisch gratis spaarpunten die je bij een volgende bestelling in kunt leveren.
Claudia van der Weiden
Netjes en snel bezorgd! Goede service!
Doris Sandrock-Gille
Een handgeschreven
boodschap op de rekening is wel zeer bijzonder 🤗! Compliment!
Hoe beoordeel je Cake-World?
Ferdi (Furbsbakery)
Snelle service!
Babette Bellaart
Mooi en duidelijk, snelle levering en er wordt meegedacht. Top!
Helena Oseana
levering duurde even maar de bestelling is tijdig ontvangen. Vond de kwaliteit van de eetbare printen iets minder, maar voor de gelegenheid prima. Zal een andere type uitproberen volgende keer.
Yvonne Langeberg
Snel geleverd
Martine Van Doren
Zeer snel geleverd en goede kwaliteit
Dave Zwanink
Leuke items, nette prijzen. Alles volgens afspraak en met een persoonlijk tintje.
Kristin
Mooie en heldere kwaliteit van print (FrostySheet A4) en snelle levering!
Antwoord van Cake-WorldBedankt voor de beoordeling!
Jorita Manders
Geweldig mooie print en snelle levering. Klantvriendelijk.
Natasja
Ik twijfelde even of deze website echt was. Mijn product was hier 50% goedkoper dan overal. Ik bekeek de instagram stuurde een berichtje en kreeg gelijk antwoord dat ik de veilig keurmerken kon bekijken. Gedaan en prima. Besteld en de volgende dag alles in huis. Super service van een hele aardige dame!
Antwoord van Cake-WorldHartelijk dank voor de beoordeling!
Eline Hoornaert
Mijn bestellingen kwamen wel op tijd en wat zijn de prints van bumba zo mooi, ik verlang er om mee aan de slag te gaan!
Antwoord van Cake-WorldHeel fijn om te horen dat alles op tijd was en dat je tevreden bent.
Bedankt voor de review! -
Anny Burgt
Goede en snelle service
Gert Huybrechts
Geweldige service: zeer snel verzonden!
Antwoord van Cake-WorldDank je voor de beoordeling!
Geertje Mostert
Mooie producten
Marjolijn
Goede kwaliteit en snelle levering!
Sanne
Snelle levering, precies naar verwachting
Antwoord van Cake-WorldDank je wel!
S. Reukers
Wat een superlief briefje zat erbij en wat een ontzettend fijne winkel/service! Tot nu toe alleen maar prettig contact gehad, ook denken ze goed mee en vragen ze na of het bv. klopt wat de afmetingen zijn van een custom-made eetbare print voor op een taart.. Echt heel fijn!
Antwoord van Cake-WorldBedankt voor de beoordeling!
Annemarie
Goede en snelle service. Namen zelf contact op bij onduidelijkheid van mijn kant.
Jacqueline van Schijndel
Super snel en netjes geleverd