Cable-Engineer.nl
CABLE-ENGINEER HELPS YOU TO CONNECT
John Stam
Hele snelle levering van het product, fantastisch.
R. van Lit
Goeie website. Snelle levering.
Hoe beoordeel je Cable-Engineer.nl?
Jaap Spaargaren
Prettige, snelle service en aardige mensen!
Dick
Uitstekende service. Snelle en goed verzorgde verzending.
Wim van der Lichte
Snelle service, goede producten en met zorg verpakt!
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor deze mooie review Wim!
Arjan Brink
Snel geleverd en goede kwaliteit
M.P. Knol
Veel voor weinig! En ik vind hier zaken in de shop waar ik lang naar heb gezocht. Zou hier zeker weer kopen!
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor je schitterende review - heel blij mee!
Mocht je het in onze shop ook niet kunnen vinden dan mag je altijd bellen: 06- 213 93 994
We hebben een aantal productielocaties waar we nog het één en ander hebben liggen.... -
Garage Lambo
Goed assortiment en echte service - aangenaam verrast
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor deze prachtige review Rob en heel veel succes met je schitterende projecten!!
H. Meijer
Goed assortiment, prima geprijsd en snel geleverd.
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor deze prachtige review!
Jack
Doen gewoon zoals het hoort, beter kan niet.
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor deze schitterende review Jack!
Manodj Dahoe
Snel bezorgd 👍
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor je mooie review en mede dank aan PostNL voor de snelle bezorging!
Joost Gudde
Goede kwaliteit, snelle service, afhalen mogelijk.
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor je mooie review Joost - erg blij mee!!
Sven
Snelle levering, goede kwaliteit en netjes verpakt. Duidelijk en fijne website.
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor je fantastische review Sven!!
z k
Service zoals je hoopt bij een bedrijf. Er is prima meegedacht
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor je prachtige 5-sterren review!
Tim
Kundig advies en razendsnelle verzending. Erg goede kwaliteit splices en draad en keurig verpakt. Voelt als een ouderwets winkeltje met echte kennis en topservice.
Antwoord van Cable-Engineer.nlWauw Tim, wat een schitterende review en super fijn om te horen dat we onze kennis en service hebben mogen delen met je. Heel veel succes met je mooie projecten en we horen graag als we weer wat voor je mogen doen!!
Ad Theuns
Prima service! Om 16:50 uur besteld, de volgende dag in huis! Zoals beloofd!
Dat komt niet vaak voor, dus petje af 👍🏼Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor je mooie review Ad!
Alle bestellingen van ma. t/m vr. voor 17:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.
Dank daarom ook weer naar PostNL die in de meeste gevallen (97%) de pakjes de volgende dag bezorgd. -
Peter Enter
goed snel geleverd
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt voor je mooie review Peter!
Richard Vranken
Kabels zeer dnel geleverd en prima kwaliteit
Antwoord van Cable-Engineer.nlFijn om te horen en bedankt voor je mooie review Richard!
Nat Bosch
Goed snel geleverd
Antwoord van Cable-Engineer.nlBedankt Nat!....en ook dank aan PostNL voor de snelle bezorging
Homad Lajlufi
Heel mooie service. Mooie prijzen en de snelle verzending. Netjes verpakt. Heel tevreden
Antwoord van Cable-Engineer.nlHeel fijn om te horen Homad, bedankt voor deze prachtige review en we horen graag als we weer wat voor je mogen doen!