CREALICIOUS | KIDS ♡ GIFTS ♡ LIFESTYLE
Agnella-Agnes
Zeer tevreden snelle levering
Linda van der Plas
een mooi aandenken voor een leuke prijs
zijn er heel blij mee -
Hoe beoordeel je CREALICIOUS | KIDS ♡ GIFTS ♡ LIFESTYLE?
Ingrid Meester
Mooie, kwalitatief hoogwaardige producten. Veel keus. Goede service, erg leuk ingepakt. Altijd een persoonlijke noot. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Stevig inpakpapier. Hele leuke prints. Gewoon hele fijne webwinkel. Echt een aanrader. Als er iets mist, zorgt Géjanne er altijd voor dat het opgelost wordt, op wat voor manier dan ook.
Rowyn Ter Vrugt
Super service. Had aardig wat notitieboekjes besteld, sommige kleuren waren niet meer op voorraad en kreeg een mailtje of ik daarvoor wat andere kleuren wilden.
Contact verliep heel goed en onwijs snel. Had de bestelling ook binnen 4 dagen in huis. Helemaal blij! -
Yara Adel
Top service! Mooie producten!
Yvo Kemp
Goede service, snelle levering.
Lisette van Engelen
Traktatie stickers voor mijn zoontje besteld. Helemaal leuk origineel en snel geleverd! Mooi gemaakt! Wij zijn er blij mee!
Afke Dijkstra-Pietersma
Super snelle levering, stond 3-8 werkdagen, ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. De stickers heeft ze speciaal voor mij aangepast. Dankjewel voor deze top service
Mandy
Al meerdere keren besteld, altijd naar volle tevredenheid en kom er zeker weten weer terug!
Anoniem
Snelle levering, ziet er goed uit!
Mariëlle
Leuke producten! Fijne en vlotte communicatie!
Christine
Op tijd geleverd en netes op hoogte gebracht na verzenden.
Karina Wessels
De tassen waren erg mooi, ook de opdruk was heel duidelijk. Leuke reacties gehad. En het baby badjasje is van goede kwaliteit
Stephanie Corpel
👌🏻super!
Nicole Lens
Heel snel geleverd!
Jacqueline
Snelle levering, mooi product en fijne communicatie
Antwoord van CREALICIOUS | KIDS ♡ GIFTS ♡ LIFESTYLEDankjewel voor je review!
Laura
Goeie veelzijdige webshop! Ze denkt met je mee & als je iets anders wilt is dit mogelijk ! Ga hier zeker vaker bestellen
Antwoord van CREALICIOUS | KIDS ♡ GIFTS ♡ LIFESTYLEAltijd welkom Laura :)! Dankjewel!
Marjon
Mooie prijzen, goede service en heel attent. Het persoonlijke briefje erbij. Echt super!
Antwoord van CREALICIOUS | KIDS ♡ GIFTS ♡ LIFESTYLEDankjewel Marjon, voor je fijne review!
Lianne van Dijk
Top!! Kreeg extra cadeautje ivm late levering
Antwoord van CREALICIOUS | KIDS ♡ GIFTS ♡ LIFESTYLEDankjewel voor je review!
Hella
Snelle levering, netjes verpakt, helemaal naar m’n zin!
Antwoord van CREALICIOUS | KIDS ♡ GIFTS ♡ LIFESTYLELeuk om te lezen Hella, bedankt!