COPDoplossingen.nl
Anushka Young
Hevige onrsut ie verminderd
db stijger
prima in orde
Hoe beoordeel je COPDoplossingen.nl?
László Gombos
Relatief snel in het buitenland aangekomen.
Anneke Taal-de Troije
Antwoord van COPDoplossingen.nlFijn te horen Anneke, we doen ons best.
Tineke Berendsen-Jouvenaar
Een kwalitatief goede service!
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank je wel Tineke voor je waardering in tekst en 5 sterren.
Rieky de Rooy
Goed artikel, goede service.
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank je wel Rieky voor je reactie over je door ons geleverde producten en je waardering met 5 sterren.
Marleen Minner
Zeer goed produkt, waar voor zijn geld, goed te onderhouden
Antwoord van COPDoplossingen.nlHartelijk dank Marleen voor je reactie en 5 sterren.
Marten Snijder
Prima
Antwoord van COPDoplossingen.nlDat is kort maar krachtig...prima...Marten.
Dank voor je 5 sterren waardering.
Luc De Busser
De levering via Post NL is echt een ramp, de bezorgers melden dat er niemand thuis was en droppen dan 2 dagen later het pakje bij een afhaalpunt en volgens de bezorgers is dat omdat ze een te groot aantal pakjes per dag moeten bezorgen.
Antwoord van COPDoplossingen.nlBeste Luc, wat jammer dat de bezorging slecht is gedaan door Post.NL.
Je geeft ons slecht 2 sterren, ben je dan ook niet tevreden over de ademtrainer?
Als je daar wel tevreden over bent zou je dan ons willen herwaarderen?
Sylvia Arp
Goede omschrijving. Snelle verzending. Top
Antwoord van COPDoplossingen.nlSylvia we zijn heel blij met je reactie en de 5 sterren, dank je wel en vriendelijke groet, Eduard
Anita L-E
Goede service en snelle levering
Joke
Ging helemaal goed alles was op tijd
L. Coenders
Prima. Alleen jammer dat er geen Nederlandse bijsluiter bij zit.
Robert Vermaat
Na bestelling duidelijkheid over snelle levering.
Berna Pubben
Goed geregeld, dank u
Marlou Bisschop
Doet precies waar het voor bedoeld is
Will Vossen
Goede levering
Rita Veldmaat
Snel geleverd
Roos Hendriks
gewoon goed
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank Roos voor de korte woorden en natuurlijk de 5 sterren.
Elisabeth
Een ionisator gekocht. Op de site van Copdoplossingen staat dat het apparaat geen ozon produceert echter op de site van bol.com staat dezelfde ionisator en daar staat bij dat hij wel ozon produceert. Contact opgenomen met copdoplossingen …op de vraag of de ionisator nu wel of niet ozon produceert werd geen antwoord gegeven.. Had het apparaat anders niet gekocht. Terug sturen is op eigen rekening … trouwens elders is het apparaat de helft goedkoper…