CINZA!
Ons verhaal
Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een sieradenmerk met ruim 10 jaar ervaring. Per 1 september 2022 hebben wij, Lisa en Sabine, Cinza overgenomen van de oprichtster en zetten we dit mooie bedrijf voort. Samen met ons enthousiaste team produceren we dagelijks jullie mooie orders!

Collectie
Inmiddels hebben we vele anderen blij kunnen maken met een waardevol, persoonlijk sieraad. Van initiaal armband, lijntekening ketting tot een ring met naam. Om je sieraden helemaal naar je eigen smaak te kunnen stijlen, zijn de stel zelf samen armbanden, kettingen, oorbellen ontworpen. Met deze verwisselbare sieraden kun je eindeloos variëren!

Duurzaam en kwaliteit
Steekwoorden voor CINZA! zijn duurzaam, kwaliteit, minimalistische stijl en handgemaakt. Duurzaam omdat wij zo efficiënt mogelijk verzenden en graag met papier werken in plaats van plastic. Erg belangrijk vinden wij de kwaliteit van de sieraden, deze worden uitvoerig getest. Veel van onze sieraden zijn stainless steel, daarom geen verkleuring en allergische reacties bij onze sieraden. Je kunt lang plezier hebben van onze sieraden.

Handgemaakt in eigen atelier
Wij gaan voor uniek en persoonlijk, daarom worden al onze sieraden met de hand gemaakt. In ons atelier worden nieuwe sieraden en collecties bedacht, samples gemaakt en uitvoerig getest. Als het nieuwe sieraad door onze test komt, gaan we het produceren en wordt het aan het assortiment toegevoegd.

Onze ambitie
Wij hebben één grote ambitie. Namelijk jou enthousiast en blij maken met onze sieraden. Sieraden met een verhaal, die jouw verhaal vertellen. Sieraden die bij jou passen!
9,4
Filter 2095 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1168 met beschrijving

• Gea Bouman
    Geverifieerde klant van CINZA!

Goede en snelle levering!

• Elly Verhoef
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snelle levering! Er was iets fout gegaan maar was snel opgelost , bedankt daarvoor super netjes! Kom graag bij deze webshop!

• Hoe beoordeel je CINZA!?

• Injez Van der aa
    Geverifieerde klant van CINZA!

Goede communicatie en aanpassingen tot het gewenste resultaat

• Natascha Hendriks
    Geverifieerde klant van CINZA!

Mooie producten en erg vriendelijk en behulpzaam personeel bij de klantenservice! 🥰❤️

• Marga

Netjes gegraveerd, snelle levering

• Sabine
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snelle & goede service, prachtig product!

• Glenn van Erp
    Geverifieerde klant van CINZA!

Vriendelijk geholpen en op verzoek zelfs nog een extra aanpassing gemaakt aan de lijntekening :)

• Vonneke de Bruin
    Geverifieerde klant van CINZA!

Mooie sieraden mijn armbandje waren jullie vergeten te graven en ik mocht het kosteloos opsturen binnen 4 dagen had ik het terug met gravering ik draag mijn armbandjes en ketting vol trots..

• Marjolein Zandink
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snel geleverd en erg blij met het resultaat van de mooie fingerprint hanger.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van CINZA!

Uitstekende service! Er was een klein foutje gemaakt in de bestelling maar dit werd gelijk opgelost.

• Linda Buurma

Mooie sieraden ,ruime keus,goeie prijzen

• Lieke Brunken
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snelle levering, mooie sieren en goede kwaliteit.

• Dennis
    Geverifieerde klant van CINZA!

Mooie producten en voor een leuke prijs en snelle levering.

• Tavarell Martens
    Geverifieerde klant van CINZA!

Het kwam optijd en goed binnen. Had alleen gedacht dat het wat groter zou zijn. Dit is mijn eigen verkeerde inschatting. Ben er toch wel blij mee.

• Mjgm Saat
    Geverifieerde klant van CINZA!

Mijn dochter heeft 2 je geleden dezelfde ketting gekregen maar is veel “groter” zowel de ketting als de hanger en dezelfde prijs. Ik was wel een beetje terleurgesteld.

Antwoord van CINZA!

Goedemorgen! Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent, je mag een mailtje sturen naar service@cinza.nl en dan kijken we graag met je mee naar een oplossing :)
    Met vriendelijke groet, Nathalie - team Cinza!

• Aybike Aydoğdu
    Geverifieerde klant van CINZA!

Alles was prima, ik ben helemaal blij mee. Dankjewel Cinza!

• Rianne Van oort

Super snelle verzending!

• K.
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snelle levering en leuke keuze in losse oorbelhangers, ik heb ze in de aanbieding voor 5 euro gekocht (ipv 14,95 zo uit mijn hoofd) en dat was ook meer dan genoeg. Van 1 paar waren de bolletjes qua grote iets ongelijk en zat er al een kleine beschadiging op het gouden gedeelte waardoor het staal erdoorheen scheen, maar is wel een heel klein plekje. Andere paar was prima.

• Sharon
    Geverifieerde klant van CINZA!

Super snel geleverd! En heel blij met de oorbellen.

• Max Lamers

Blij mee