CG Producten.nl
Celine Lens
Pakketje werd vlug opgestuurd. Er zat een kaartje en een balpen bij.
Antwoord van CG Producten.nlHi Celine, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Annika Vos
Héle snelle levering en goede communicatie over de bestelling. Gewoon zoals je het graag wilt.
Antwoord van CG Producten.nlHi Annika, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Hoe beoordeel je CG Producten.nl?
A.C. te Brielle
Product gelukkig verkrijgbaar bij CG Producten en snelle levering!
Antwoord van CG Producten.nlHi, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Ans Notten
Goede producten en snelle service!
Antwoord van CG Producten.nlHi Ans, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Marlies van Deurse
Ik kan er niet over oordelen was een cadeautje voor iemand anders
Antwoord van CG Producten.nlHi Marlies, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Fela Berecochea
Safe purchase; they delivered the product on time. The product is the original!
Antwoord van CG Producten.nlHi Fela, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Gijsje
Fijne producten, leuke korting en supersnelle levering. Blij mee!
Antwoord van CG Producten.nlHi Gijsje, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Jara
Snel verstuurd / geleverd en goede prijs.
Antwoord van CG Producten.nlHi Jara, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Nicole
Super snelle levering, blij mee
Antwoord van CG Producten.nlHi Nicole, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Hilde
Groot assortiment
Snelle verzending
Netjes verpakt
Duidelijke communicatie
100% betrouwbaar
Antwoord van CG Producten.nlHi Hilde, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Diana Heck-Thill
It was all perfect! Shipped to Luxemburg in a goof time! Thank you ;-)
Antwoord van CG Producten.nlHi Diana, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
T
Snelle levering!
Petra van der Ven
duidelijke website
Antwoord van CG Producten.nlHi Petra, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Sabine Neumann
Alles super
Antwoord van CG Producten.nlHi Sabine, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Joemy Ignatia
Antwoord van CG Producten.nlHi Joemy, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Marith van Belzen
Snel bezorgd
Antwoord van CG Producten.nlHi Marith, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Alexandra Kurth
Super schnelle & sehr zuverlässige Lieferung! Bedenkenlose Weiterempfehlung!
Antwoord van CG Producten.nlDankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.
Malou
Snelle levering, leuke acties en altijd goede service
Gisela Troost
Super snel bezorgd. Keurig verpakt ontvangen.
Loreen Breidel
Vanwege de mooie acties en kortingen op allerlei producten.
Antwoord van CG Producten.nlHi Loreen, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.