CG Producten.nl

CG Producten.nl

De Webshop met ALLEEN CG vriendelijke haarproducten en accessoires. Start je met de CG methode of ben je al bezig dan is de perfecte shop voor je. Alle info en tips over hoe je het beste met de krullen kunt omgaan. Kwalitatief hoogwaardige producten!
haarproducten cgproducten krullen verzorging
9,4
Filter 1839 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1194 met beschrijving

Taal

• Loreen Breidel
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Vanwege de mooie acties en kortingen op allerlei producten.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Loreen, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Virginie van Kempen

Snelle levering!
    Top producten en zijn echt geweldig voor je krullen

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Virginie, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Hoe beoordeel je CG Producten.nl?

• Maartje
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snelle levering, alles op voorraad

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Maartje, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Vicky Willegems
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snelle levering en blij over de producten

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Vicky, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Nancy Mayer
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Goede producten, snel geleverd.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Nancy, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Nienke Hendriks
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snelle levering, ik had mijn producten een dag later in huis. Ik ben heel blij met de producten en ze ruiken heerlijk!

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Nienke, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Amanda

Snelle service! Top!

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Amanda, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• nicoleta barbu

2 times order, the product is perfect, delivery also, good job 👍 thanks 💯

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Nicoleta, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Stefani
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Zeer snelle levering, alles is goed aangekomen. Graag weer! Stefani aus Deutschland

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Stefani, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• G.K.
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Fantastische service, snel en vriendelijk. Mijn pakket was niet aangekomen en ik kreeg direct een nieuw product opgestuurd.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Patti
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Groot assortiment van fijne CG krulmerken. Kan ik mooi alles bij één shop bestellen. Snelle levering. Helemaal top! Op de website vermelden ze ook duidelijk de ingrediënten van de producten. En of ze wel of geen proteïnen bevatten. Dat is handig bij het zoeken naar de beste producten voor mijn low porosity haar.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Patti, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Meike Opitz
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Grote product keuze; snelle levering. Ga er zeker weer bestellen

• Susanne
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snel geleverd , keurig verzorgd . Monster erbij !
    En de producten zijn erg fijn . Top adres!

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Susanne, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Ymka Giezen
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Super en zelfs een kadootje erbij.🥰

• Leyla Dogan-Tekinbas

Super snelle service. Producten onbeschadigd ontvangen. Toppie

• Jeannette Slot
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Fijne webwinkel met uitgebreid assortiment voor mooie prijzen. Duidelijke product beschrijving met ingrediënten en hoe het product te gebruiken. De levering ging snel.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Jeannette, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Karin

Snel geleverd!

• Giep
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Great and fast service. Would be nice if you could select a pickuppoint for delivery.

• Sharon Heijs

• Tineke
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Goede service en levering.
    Ik kreeg bij mijn aankoop een mooie miniatuur van een ander product cadeau. dat gaat wellicht mijn volgende aankoop worden.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Tineke, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.