CG Producten.nl

CG Producten.nl

De Webshop met ALLEEN CG vriendelijke haarproducten en accessoires. Start je met de CG methode of ben je al bezig dan is de perfecte shop voor je. Alle info en tips over hoe je het beste met de krullen kunt omgaan. Kwalitatief hoogwaardige producten!
haarproducten cgproducten krullen verzorging
9,4
Filter 1873 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1213 met beschrijving

Taal

• Celine Lens
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Pakketje werd vlug opgestuurd. Er zat een kaartje en een balpen bij.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Celine, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Annika Vos
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Héle snelle levering en goede communicatie over de bestelling. Gewoon zoals je het graag wilt.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Annika, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Hoe beoordeel je CG Producten.nl?

• A.C. te Brielle
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Product gelukkig verkrijgbaar bij CG Producten en snelle levering!

Antwoord van CG Producten.nl

Hi, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Ans Notten
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Goede producten en snelle service!

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Ans, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Marlies van Deurse
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Ik kan er niet over oordelen was een cadeautje voor iemand anders

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Marlies, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Fela Berecochea
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Safe purchase; they delivered the product on time. The product is the original!

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Fela, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Gijsje
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Fijne producten, leuke korting en supersnelle levering. Blij mee!

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Gijsje, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Jara
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snel verstuurd / geleverd en goede prijs.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Jara, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Nicole
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Super snelle levering, blij mee

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Nicole, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Hilde

Groot assortiment
    Snelle verzending
    Netjes verpakt
    Duidelijke communicatie
    100% betrouwbaar

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Hilde, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Diana Heck-Thill
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

It was all perfect! Shipped to Luxemburg in a goof time! Thank you ;-)

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Diana, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• T

Snelle levering!

• Petra van der Ven

duidelijke website

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Petra, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Sabine Neumann

Alles super

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Sabine, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Joemy Ignatia

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Joemy, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Marith van Belzen

Snel bezorgd

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Marith, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.

• Alexandra Kurth
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Super schnelle & sehr zuverlässige Lieferung! Bedenkenlose Weiterempfehlung!

• Malou
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Snelle levering, leuke acties en altijd goede service

• Gisela Troost
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Super snel bezorgd. Keurig verpakt ontvangen.

• Loreen Breidel
    Geverifieerde klant van CG Producten.nl

Vanwege de mooie acties en kortingen op allerlei producten.

Antwoord van CG Producten.nl

Hi Loreen, Dankjewel voor je review. Wij bij CGproducten.nl doen ons uiterste best om de Curly Girl en boys tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer wanneer jouw krullen weer verzorging nodig hebben terug te mogen zien bij ons. Groetjes het CGproducten team.