CEK Gymnastics
Het grootste assortiment turnkleding, teamaankleding, turnleertjes, airtracks, tassen, leuke cadeauartikelen en nog veel meer. maken. GK Elite, Milano, Gimar, Ozone, Quatro, CEK, ERVY, Reisport, IWA, JAKO, CRAFT en Erima.
Kate Louise Fisher
We still haven’t received our parcel!
Antwoord van CEK GymnasticsHello Kate Louise,
Thank you for your review.
We have checked it for you and your order was shipped by us on March 7th and is now, according to the track and trace that you received by email, in the DPD sorting center. As soon as it has been sorted by DPD, you will receive a message by email when it has been delivered to the service point of your choice. We hope you can pick it up soon and hope you enjoy your purchase. Best regards, Team CEK Gymnastics -
Henriette Brouwer
Prachtig pakje, dochter is er heel erg blij mee! Snelle levering!
Antwoord van CEK GymnasticsDankjewrel voor de 5-sterrenbeoordeling!
Hoe beoordeel je CEK Gymnastics?
Noa Kok
Het turnpakje is beschadigd aangekomen. Ik heb een e-mail gestuurd
Antwoord van CEK GymnasticsBeste Noa,
Hartelijk dank voor je review. Uiteraard is dit niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Wij hebben inmiddels je mail in ontvangst mogen nemen, beantwoord en wachten op een reactie van jou met de gevraagde gegevens terug. Met vriendelijke groet, Team CEK Gymnastics -
Anoniem
Antwoord van CEK GymnasticsDankjewel voor je positieve review!
Maxime Trosset
Parfait
Antwoord van CEK GymnasticsThank you for your positive review!
Anoniem
De gemelde levertijd op de website werd erg overschreden, waardoor het wedstrijdpakje uiteindelijk niet beschikbaar was bij de wedstrijd. Zeer teleurgesteld...
Antwoord van CEK GymnasticsBeste, Hartelijk dank voor je review. Onze excuses voor de vertraagde levering. Helaas heeft de levertijd 2 weken langer geduurd dan de aangegeven, langste levertijd van gemiddeld 8-10 weken op de orderbevestiging. Zoals aangeven in eerdere contactmomenten geven wij bij speciaal bestelde artikelen altijd een gemiddelde levertijd aan daar de levertijd vaak daarbinnen, soms korter , maar helaas zoals in jouw geval soms langer kan duren bij de fabrikant dan verwacht. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat het turnpakje niet op tijd binnen was voor deze wedstrijd en hopen dat ze het alsnog met veel plezier zal dragen op de komende wedstrijden. Met vriendelijke groet, Team CEK Gymnastics.
Wioleta Kozlik
Alles naar wens mooie borstel mooi kleur en heel leuk lettertype mijn dochter is heel blij mee dankjewel
Antwoord van CEK GymnasticsDankjewel voor je positieve review en veel plezier met de haarborstel!
Annemarie van den Bogaert
Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van bestelling. Prima broek, voldoet aan verwachtingen.
Antwoord van CEK GymnasticsDankjewel voor je positieve review!
Julia Horani
Rene
Snelle levering, mooi product.
Noa Stravers
Snelle levering en goede service
LD
Na 1 keer dragen is de stof al pillig bij een turnpakje van €80. Bij contact geven ze aan dat dit normaal is. Bij andere winkels nooit eerder gehad. Is dus de laatste keer geweest dat we hier geweest zijn.
Johan van Nimwegen
Goede
Siebe Miedema
Heldere site, snelle beschikbaarheid van telefonische hulp en super snelle levering.
Yvonne Van der vlies
fijn dat het zo snel ging
Anne
Mooi bedrukt vest besteld. Levertijd is wel wat langer. Bedrukking op de rug had wat mij betreft iets lager mogen zitten. Capuchon valt er nu overheen. Verder tevreden.
Ilse Kapitein
Mooie prijs, voor een handig toestel.
Nelly Veerman
Mijn dochter is superblij met haar balletsokjes!
An Janssens
Maattabel van herenturnpak in vergelijking met turnpak quatro kwam niet overeen, GK valt stuk kleiner uit en retourzending is op eigen kosten, dit vind ik wel jammer. Verder geen opmerkingen en zeer mooie, degelijke turnmaillot.
Antwoord van CEK GymnasticsBeste An, Hartelijk dank voor je review. Een maatvergelijking doen met verschillende merken is lastig daar ieder merk hun eigen maatvoering hanteren, hebben een eigen maattabel en ook de stretch in de stoffen kunnen per merk verschillen. Voor wat betreft de retourkosten: stuur je een bestelling in zijn geheel retour dan ontvang je de verzendkosten van de bestelling terug. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. https://cek-gymnastics.com/pages/ruilen-retourneren-annuleren-bestellingen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team CEK Gymnastics
Vigo De Jager
Snelle levering en goede service. Verkeerde leertjes besteld maar ze waren zo omgeruild.