CBD-Platform
Aydin
Altijd goede service. Uitstekende kwaliteit druppeltjes en goed contact. Beste leverancier ooit.
Alicia
Snel bezorgd, goeie service, wist niet precies wat ik wilde bestellen. Wat vragen per mail gesteld, snel reactie en goed geholpen. Prettige producten.
Hoe beoordeel je CBD-Platform?
Astrid
Top service
Het gebruik van de health theesoorten zijn bij mijn tantes en groottantes uit Suriname in de smaak gevellen. Na lang konden ze weer lang doorslapen en bij de andere werd de tremor van de handen veel minder.
Zelf heb ik baat bij de CBD druppels en zalf .
Succes, ga zo door -
Super!!
Goede prijzen en hele goede producten! Fijn dat deze producten zijn te bestellen.
Ik ga hier zeker meer bestellen ben er heel blij mee. -
Ulla
Ordered products last week to Germany, all arrived perfectly and on time. I like to have so many product options to choose from on one page, and the service was perfect! Thanks
Christiaan Dieleman
pakje zoek bij DHL, Roots verzorgt een nieuw product en men was zeer hulpvaardig. Ik ben meer dan tevreden over CBD platform en zal volgende keer wederom hier bestellen voor mijn cbd producten, zeer vriendelijke mensen , dank jullie
PCE Kouwenberg
bijzonder goede service.
Liana van Zitteren / van den Hout
Geweldig bedrijf. Ook een ruime keuze in de shop . Vandaag mijn bestelling ontvangen. Een tevreden klant is een vaste klant. Top , ik begrijp heel goed dat de levering een paar dagen kan duren , dat is meer dan de moeite waard. Het vertrouwen is er en dat is ook heel belangrijk 👍😀
Grace De haas
Goed en prettig contact
Herman Geuze
levering duurde er lang. Sneller leveren dus!
Roy Hofwijks
De producten zijn van de hoogste kwaliteit en voor een goede prijs.
Roy Hofwijks
Productenzijn van van hoge kwaliteit.
Roy Hofwijks
Ze hebben topproducten van de hoogste kwaliteit.
Roy Hofwijks
De producten zijn van top kwaliteit en gecertificeerd.
Arik Smit
Goede persoonlijke service.
Roy Hofwijks
Ze hebben producten van de hoogste kwaliteit en goede prijzen.
Gabrielle Oliemans
Goede kwaliteit producten en service.
Romeo Yorks
Goede website
Helen Kamperveen
Omdat ik er baat bij heb om beter te slapen
N
Zeer professioneel, transparant en kundig! Binnen 1 week na gebruik van de CBD en CBG merkte ik verbetering