CASA DORMI
Ru Bakker
mooie spullen en goede prijzen
Lijn
Bestelling nooit ontvangen. En er wordt niet gereageerd op emails etc.
Hoe beoordeel je CASA DORMI?
Sas
Goede kwaliteit , alleen 2 stuks besteld en er zit Jammer genoeg kleur verschil in. Levering was wat traag, maar contact via e-mail was prettig .
KZ
Bestelling zou onderweg zijn sinds 18-2 volgens de website. Echter geeft de track&trace aan dat ze nog steeds wachten tot het pakket wordt overhandigd en heb ik dus nog altijd geen pakket ontvangen
Nancy Vanoeveren
Wat moeilijkheden doordat deel van pakket werd geleverd en deel niet. Maar is opgelost en netjes geleverd achteraf. Prima beddengoed.
Willem Hasekamp
Levering niet zoal
Suada Zanacic
Geweldige service! Top!!!
Joseph Grey
Ontzettend tevreden over dit bedrijf en over dit beddengoed, lang op zoek geweest naar een katoen satijnen dekbedovertrek met hoge draaddichtheid en bij Casa Dormi online gevonden. Echt zeer onder de indruk van deze stof.
Patricia
Mooie producten en goede informatie erover. Prima klantenservice. Deze heeft me geholpen mijn zoekgeraakte pakket te vinden.
Corine Derksen-de Winter
Snelle verzending, mooie kwaliteit
Yvon
Goede service, enige wat eventueel zou kunnen verbeteren is dat je een mail krijgt dat het onderweg is
Iepy Jonker Hoekstra
Ben er erg blij mee
Amber
Heel mooie sprei. Snel geleverd.
Iepy Jonker Hoekstra
Mooie kussenslopen
Anneke
Goede kwaliteit
Esther Willems
Mooie sprei met kussens, snelle levering
PAT van Norden
Snel en netjes geleverd, mooi materiaal. Erg blij mee. Kleur lakens iets anders dan verwacht.
Tanja Baller-Huijer
Ik had Egyptisch katoen besteld en dat is het niet. Dit is hard en niet prettig om aan te voelen. Slechte zaak.
Antwoord van CASA DORMIGoedemorgen Tanja,
Ik ga meteen met u meekijken wat hier verkeerd gegaan is en welk product u verkeerd ontvangen heeft.
Het spijt me enorm dat hier iets misgegaan is met de verzending van uw order.
Ik ga u direct mailen! -
Natalie Elberse
Slaapt heerlijk koel en zacht
Ainara Fernandez
Product is not as expected. It looks cheap and feels not nice. I also sent a complaint message with pictures and all the explanation, but never received an answer from client service.
Antwoord van CASA DORMIHi dear,
I am so sorry to hear about this. I am searching for your e-mail, but I can't find any in our system. I am so sorry something went wrong here. I see you've ordered some of our Jersey & Flannel products. We have never had any complaints about this quality and we are super open for your opinions and we are here to help you. Please mail again to: info@casadormi.nl and we are here for you.